- 6 Ocak 2016
- 618
- 167
- 103
Bugün 2 gün attım testleri ama hiç adet belirtim yokfoto yüklersen bakalım canım. gebelik testi yapsan aslında. varsa çıkar çünkü adetin geçmiş
14 aylık evliyim aşağı yukarı 1 senedir istiyoruz. Rahim filmi kaldı sadece yaptırmadığımSenin kaçıncı ay oldu canım kaç yıllık evlisin
Canım eğer geç döllenme değilse kanda kesin çıkarKızlar yumuntlamadan sonra tahmini 10.günde kanda hcg çıkarmı
Geç döllenme değil 7 ya da 8 kasım da oldunu düsünüyrm 9da ovulasyon testi yaptım silik çıktı yeni yumurtluyrm die sandım sonra yine yaptımda hiç çıkmadı pazrtesi ya da salı yumurtladım süyük ihtimal bu cumada kan veresim varCanım eğer geç döllenme değilse kanda kesin çıkar
Eğer 7 kasımda olduysa daha 8 gün olmuş canım tahminim erken gebelik testlerinde çıkar ama çıkmazsa da moralin bozulacağı İçin bende adetin gelmesini bekle canımGeç döllenme değil 7 ya da 8 kasım da oldunu düsünüyrm 9da ovulasyon testi yaptım silik çıktı yeni yumurtluyrm die sandım sonra yine yaptımda hiç çıkmadı pazrtesi ya da salı yumurtladım süyük ihtimal bu cumada kan veresim var
evet bayanlar, bebiş denemelerimiz ne alemde? batları alalım :) benim 14 kasım. inşallah olmam
@Lknrokan35 8 kasım
@Etooezgi 9 kasım
zehzeh2 9 kasım
@Dry75tgl 12 kasım
Pinarkemal75 13 kasım
@doruk90 14 kasım
@katibe_gelin 15 kasım
@berraksudakibalik 16 kasım
@Yusra91 16 kasım
@Yagiz kaganim 17 kasım
@fly0513 18 kasım
@Beybi24 20 kasım
@chagiles 21 kasım
@tugsem_10 21 kasım
Paramedik92 21 kasım
@okeanoss00 23 kasım
M mmavi_21 26 kasım
N Nurumcan94 27 kasım
@Goforlife 29 kasım
@denizvemehtap35 29 kasım
@SiLentLyy 29 kasım
@Gunnes1927 30 kasım
Paramedik92 30 kasım
@Ay-n ilk Hali 3 aralık
@Sevda8888 6 aralık
@Mahperi-- 8 aralık
@Duyguuuuss 9 aralık
@asya_32 11 aralık
Mor_cicek 12 aralık
Beni de 18 Kasım'a yazar mısınız bat için. Bu arada sizin dünmüş bat tarihi merak ettim nedir durum?
Evet hem de 3 gün erken oldum. Kısmet. Ekliyorum sizi deŞimdi okudum geçmiş yazışmaları adet olmuşsunuz bi dahaki aya insallah
Bende sana naptin diye yazmaya girmiştimEvet hem de 3 gün erken oldum. Kısmet. Ekliyorum sizi de
Amiin canım Allah razı olsun. İnşallah Aralık ayında artık adet görmem, görmeyizBende sana naptin diye yazmaya girmiştimMor_cicek adet olmuşsun canummm Rabbim hayirlisini versin inşaallah bi dahaki aya hamis haberlerini aliriz
İnşallah canimmm insallahhh bizde paylaşırız ınsalah güzel haberlermiziAmiin canım Allah razı olsun. İnşallah Aralık ayında artık adet görmem, görmeyiz
Hoşgeldin canım bat ne zaman?herkese slm bende buraya yeni katıldım
1tane oglum var8 yasında bende sızler gıbı her ay umutla 2.bebege hamile kalmayı beklıyorum
Beklenen adet tarihiniz :)Ben suan adetliyim artik aralik ayi bat ne bu arada.hosbulduk herkese
Kadin doguma gitcem artik yaklasik 2 sene oldu ama bu yumurtlamayi hesaplayarak daha 3-4 ay oldu bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?