Kasım-Aralık-Ocak umudumuz olsun.. :)

Kızlar bende varım bat 30 Kasım bugün ovu testinde çift çizgiyi gördüm şükür hayırlısı olsun bakalım artık ama bu gece değil yarın çalışma olacak kocam nöbette malesef ki

Canım eğer geç döllenme değilse kanda kesin çıkar
Geç döllenme değil 7 ya da 8 kasım da oldunu düsünüyrm 9da ovulasyon testi yaptım silik çıktı yeni yumurtluyrm die sandım sonra yine yaptımda hiç çıkmadı pazrtesi ya da salı yumurtladım süyük ihtimal bu cumada kan veresim var

Eğer 7 kasımda olduysa daha 8 gün olmuş canım tahminim erken gebelik testlerinde çıkar ama çıkmazsa da moralin bozulacağı İçin bende adetin gelmesini bekle canım

Beni de 18 Kasım'a yazar mısınız bat için. Bu arada sizin dünmüş bat tarihi merak ettim nedir durum?

herkese slm bende buraya yeni katıldım
1tane oglum var8 yasında bende sızler gıbı her ay umutla 2.bebege hamile kalmayı beklıyorum

Kızlar temel atma çalışmalarına başlamış bulunmaktayım Bugün de ovu testi yaptım düne göre azcık daha silikti şimdi çatlamış mı oluyor yumurta

Kadin doguma gitcem artik yaklasik 2 sene oldu ama bu yumurtlamayi hesaplayarak daha 3-4 ay oldu bakalim

Kadin doguma gitcem artik yaklasik 2 sene oldu ama bu yumurtlamayi hesaplayarak daha 3-4 ay oldu bakalim

Ben de aynı durumdayım. 2 senelik evliyim, ama ilk sene istemedik zaten.
Bu sene içinde de 3-4 ay yumurtlama dikkate ettik, dr gittim ben bir sıkıntı Yok şükür deneme devam diyorum ben, çünkü bilinçli olarak ilişki 1 sene olmadı mesela,
Siz ne dersimiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…