Kasım-Aralık-Ocak umudumuz olsun.. :)

Kızlar ovulasyon testi yaptım silikti 3 gün geciktim hamile olabilirmiyim adet belirtim yok

benim kismet olursa 2. cocuk olcak daha once bende gittim hamilelikten once folik asit tavsiye etti bir sorun yok ama gene gitcem ben bekle biraz daha

Sabah kalktığımda gebelik testi silikti ama akşam yaptığımda negatif daha sonra 2 çizginin olduğu yerde kırmızı rengi dagilmisti sabahta dağılan rengin üstünde silik çizgi vardi inşallah hamileyimdir 4 gün geçti adetimden olmadım hala hiç belirtim yok

Huhuu kızlar batları geçenler olmuş. Ne alemdesiniz ses verin :)

Selam...
Hepinizin en kısa zamanda mutlu haberler almanızı dilerim...
Ben 31 ekimde 11 haftalık hamileyken bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum.... Tekrar denemek beni korkutuyordu ama sağolsun dr um beni o psikolojiden çıkardı.Şimdi tekrar istiyorum.Ama henüz adet olmadım...Umarım bende aranıza katılır bu heyecanlı bekleyişinize ortak olurum...Sevgiler...

Canım hoşgeldin. İnşallah bu defa sağlıklı bir gebeliğin nasip olur. Beklenen adet tarihini verirsen listeye ekleyeyim

Canım hoşgeldin. İnşallah bu defa sağlıklı bir gebeliğin nasip olur. Beklenen adet tarihini verirsen listeye ekleyeyim
Teşekkür ederim inşallah...ama henüz 22 gün oldu ve ben ne zaman adet olacağımı bilmiyorum,dr um 30 ila 40 gün içinde olacaaksın dedi.adetim olduktan sonra belli olacak neler olacağı...

24 kasım

canım biz de 9 aydır korunuyorduk ilk defa bu ay denedik bakalım ne olacak , heyecanla bekliyoruzz 3 günüm var adetime
Herseyin hayirlisi olsun cnm. Ben olmuyorsa olmaz dedim artik. 8 aylik evliyiz ilk ay bi korunduk bi korunmadik sonra biraktik. Sonrada kimyasal gebelik yasadim ama sonraki aylar husrann. İnsAllah diledigin gerceklesir hamile kalirsin.

ben de geldimm :) bat 11 aralık. inşallah bu ay olur. daha önce bir dış gebelik geçmişim var

Selam herkese,
Yaklaşık 8 aydan beri deniyoruz fakat olmuyo ne gariptir ki Aralık ayında olacakmış gibi hissediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benide eklerseniz sevinirim bat 12 Aralık :)

Ben de yeniden Bat 11 Aralık

Kizlar bende mi eklensem listeye:) eylul 29 da kurtaj oldum doktorum 2 adet donemi gorelim 2 ay gectikten sonra tekrar bebek dusunuruz dedi, ama pco var ve kurtaj sonrasi adetim 2 ay sonra oldu ben ikinci adeti beklemek istemiyordum ama doktorumbekle diyor. Yaramazlik yapsam nolur ki:) aralik ayinda tutar belki ne bileyim:)

9 gun gec oldum malesef dun oldum yeni bat 27 Aralık hayırlısı bu ay garanti demistim ama tamda 9 gun gecikti hamileyim derken adet oldum hayirlisi olsun

Selam kızlar.. Durumlar nasıl? Bir şey sorucam. Yumurtlama akıntısını görenler bunu tek bir gün mü görüyorsunuz yoksa 2-3 gün gördüğünüz oluyor mu?

kızlar ben esimle 16 gundur bir bebek icin ugrasıyoruz...benim normalde bugun adetimin bitmesi lazım ama bes gun geciktim normalde adet oadan once goguslerim siserdi belim agrırdı. Ama suan hic bi adey belirtisi yok ama hamilelik belirtiside yok...iki defa eczaneden test alp yaaptım tek cizgiydi. ha bide adetim cok duzenlidir benim stres falan filn asla etklemez her ay tam vaktınde gelir. sizce durum ne hamilemiyim

Belki geç döllenme olmuştur canım bence birkaç gün daha bekle tekrar test yap veya kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…