- Emoji Skoru
- 26
- Puanlar
- 3
İnşallah yavrum hepimiz anne oluruz inşallahÜmitsizliğe kapılma canım nasip gerçekten hiç ummadığımız anda oluverir inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yavrum hepimiz anne oluruz inşallahÜmitsizliğe kapılma canım nasip gerçekten hiç ummadığımız anda oluverir inşallah
2 yumurta olustu benim ikisi de sagdaydi, hep de sag kasigimda agri oldu. Bilmiyorum ondan midir ya, sizin nasildi?
Ara sıra sağ kasıkta agri oluyor hala, ama onun disinda baska bir sey yok , sizde durumlar nasil?Ne durumdasınız ağrılarınız devam ediyor mu![]()
Benim sol tarafım çok batıyor kızlar ya yumurtam da soldaydı vallahi iyice sıkıntı alıyorum bu normal mi yoksa iyi bir şey mi tutma belirtisi midir gerçekten anlamadım beşinci günümdü bugünNe durumdasınız ağrılarınız devam ediyor mu![]()
Bende hiç agri olmadı normal muayeneden farklı bir sey hissetmedim, bünyeye gore de değişiyor olabilir, icinizi ferah tutun bence onemli bir sey olsa doktor elbet soylerdiBirde size bir sorum daha olacak benim işlem sırasında yani aşılama yapılırken çok fazla ağrım oldu acaba neden olur bitsin diye yalvardım resmen sizde de çok ağrı oldu mu kimi yerlerde rahim darlığından diye okudum ama bilemedim korkuyorum açıkçası kendimi fazla kastıysam acaba diye ama doktorum hiçbir şey söylemedi
Benim de 5. Günüm, ayni sekilde agrilarim oluyor, ancak suan tutma icin cok erken, henüz rahme gelmedi, oncesinde kullandigimiz ilaçlar ve igneler yapabiliyor diye biliyorum, sanirim onlardan dolayi kasik agrisi yasiyoruzBenim sol tarafım çok batıyor kızlar ya yumurtam da soldaydı vallahi iyice sıkıntı alıyorum bu normal mi yoksa iyi bir şey mi tutma belirtisi midir gerçekten anlamadım beşinci günümdü bugün
Bilemiyorum aslında gün içerisinde çok fazla olmadı ama bazen geliyor ve hiç gitmiyor adım attıkça batıyor yani bende haliyle merak ediyorum. Peki Ne zaman gideceksiniz test için birde acaba evde ne zaman yapılırsa doğru sonuç verirBenim de 5. Günüm, ayni sekilde agrilarim oluyor, ancak suan tutma icin cok erken, henüz rahme gelmedi, oncesinde kullandigimiz ilaçlar ve igneler yapabiliyor diye biliyorum, sanirim onlardan dolayi kasik agrisi yasiyoruz
Ay ben çok ağrı yaşadım hele de o spermlerin verildiğini hissettim resmen iğne ağrısı gibi oldu, tam bit aşılama oldu yaniBende hiç agri olmadı normal muayeneden farklı bir sey hissetmedim, bünyeye gore de değişiyor olabilir, icinizi ferah tutun bence onemli bir sey olsa doktor elbet soylerdi
26 sinda regl olmazsam kan verecegim sanirim, evde test yapip yalanci pozitif gorenler cok oluyor, bunu psikolojim kaldirmaz gibi geliyor o yuzden direk kan vermeyi dusunuyorumBilemiyorum aslında gün içerisinde çok fazla olmadı ama bazen geliyor ve hiç gitmiyor adım attıkça batıyor yani bende haliyle merak ediyorum. Peki Ne zaman gideceksiniz test için birde acaba evde ne zaman yapılırsa doğru sonuç verir
Aynı gün sonuç alacağız bende 26 sında gideceğim inşallah tutmuştur bekleyen herkesin bizimdr beraber26 sinda regl olmazsam kan verecegim sanirim, evde test yapip yalanci pozitif gorenler cok oluyor, bunu psikolojim kaldirmaz gibi geliyor o yuzden direk kan vermeyi dusunuyorum![]()
İnsallah hepimiz güzel haberler veririz buradan, onumuzdeki gunlerde de yasadigimiz degisiklikleri paylasiriz iyi olur bizler icin deAynı gün sonuç alacağız bende 26 sında gideceğim inşallah tutmuştur bekleyen herkesin bizimdr beraber
Benim de çok zor geçti malesef doktor da söyledi çok kasıyorsun dedi biraz bekledik hatta gerçi ben normal muayenede bile çok rahat olamıyorum kendini tedirgin etme dediği gibi onemli bir şey olsa söylerdi doktorBirde size bir sorum daha olacak benim işlem sırasında yani aşılama yapılırken çok fazla ağrım oldu acaba neden olur bitsin diye yalvardım resmen sizde de çok ağrı oldu mu kimi yerlerde rahim darlığından diye okudum ama bilemedim korkuyorum açıkçası kendimi fazla kastıysam acaba diye ama doktorum hiçbir şey söylemedi
İnşallah güzel haberler veririz aynen bir gelişme olursa yazalım üçümüzün de aynı gün olmuş sanırım aşılamasıİnsallah hepimiz güzel haberler veririz buradan, onumuzdeki gunlerde de yasadigimiz degisiklikleri paylasiriz iyi olur bizler icin de![]()
Ben hiç zorluk çekmedim belki sizden kaynaklı olabilir geçmiş olsun Allah şifa versinBirde size bir sorum daha olacak benim işlem sırasında yani aşılama yapılırken çok fazla ağrım oldu acaba neden olur bitsin diye yalvardım resmen sizde de çok ağrı oldu mu kimi yerlerde rahim darlığından diye okudum ama bilemedim korkuyorum açıkçası kendimi fazla kastıysam acaba diye ama doktorum hiçbir şey söylemedi
Kızlar selam bugün aşılama oldum şu an çok az ağrım ve batmalarım var durum normali mi sizlerde tecrübelerinizi paylaşır mısınız beslenme ve günlük
@elt_girl @fatmanurtnn @yarensu12 @castellKızlar size aşılama sonrası ilişki hakkında ne dedi doktorlarınız, bize 2 kez ilişki verdi birer gün arayla ama tedirginim
Kahverengi akıntınız oldu mu kıvamlı @elt_girl @fatmanurtnn @yarensu12 @castell@elt_girl @fatmanurtnn
@elt_girl @fatmanurtnn @yarensu12 @castell
Benim yumurtam da sağ tarafta idi. Karnım da batmalar oldu yoğunlukla sağda oldu inşallah tutunuyordur ama şöyle bir durum var aşılamadan sonraki ikinci üçüncü ve dördüncü günde batma yoğun idi bugün sekizinci günüm Batmalar yokİlk gün çok kötüydüm şuan hafif gaz sancısı var ama dediğiniz gibi ayaktayken sol tarafımda çok batmalarım oluyo ve hatta uzanırken de oluyor ara ara benimde yumurtam soldaydı acaba tutmuş mudur ya çok merak ediyorum