• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım ayı aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar ben sizden sonra yaptırmışım bugün 6. Günüm özellikle eğilip kalkınca çok kasık ağrım oluyor bide halsizliğim var sizde de öyle miydi? 🫣 test gününüz çok yaklaşmış bende günler hiç geçmiyor 🥲

Merhabalar ben sizden sonra yaptırmışım bugün 6. Günüm özellikle eğilip kalkınca çok kasık ağrım oluyor bide halsizliğim var sizde de öyle miydi? 🫣 test gününüz çok yaklaşmış bende günler hiç geçmiyor 🥲
Evet ağrı olmuştu hala da oluyor ara ara uyku halsizlik de yapmıştı sanırım iğnenin etkisi

Biraz kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış yoksa zaman geçmiyor insan çok düşündükçe belirti uyduruyor bide 🥺😆

Biraz kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış yoksa zaman geçmiyor insan çok düşündükçe belirti uyduruyor bide 🥺😆
Demi demiiii ama kendimi durduramıyorum aslında hemşireyim de ama yine de sık sık burda takip ediyorum kim ne yazmış diye 🤦🏻‍♀️ Bende belirti kasık ağrısı var ara ara baya yoğun bi sancı sonra hemen bi telaş yaşıyorum garip şekilde 🥲😅

Dinlenmeye çalış canım bol bol yorma kendini inşallah güzel sonuçlar alırsın sana doktorun ilişki önerdi mi 😊

Dinlenmeye çalış canım bol bol yorma kendini inşallah güzel sonuçlar alırsın sana doktorun ilişki önerdi mi 😊
İlk iki gün ilişki sonrası serbest dedi ben kasık ağrılarımdan dolayı zorunlu 2 günü değerlendirebildim 🤦‍♀️ birde çatlatma iğnesi öncesi önermişti bide bişey soracağım ben burda yeniyimde böyle grup tarzı bişey açılabiliyor mu burda en azından aynı zaman olanlar toplaşsak fikir alışverişi iyi olmaz mıııı 😅

Canım inan ben de bilmiyorum şu bebek mevzusu için okumadığım başlık kalmadı herhalde ama detayı yok bende de😆

Kasım ayı aşılama yaptıranlar diye bi başlık vardı canım oraya bakabilirsin ama birkaç gündür sessiz :)

Back
X