KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Anladım canım teşekkür ederim koltuk altıyla ölçsem olur mu bide adetimin 6ıncı günündem şimdi başlasam olur mu yarın geç mi kaldım yoksa? Bende uygulamayı indirdim şimdi hemen

Anladım canım teşekkür ederim koltuk altıyla ölçsem olur mu bide adetimin 6ıncı günündem şimdi başlasam olur mu yarın geç mi kaldım yoksa? Bende uygulamayı indirdim şimdi hemen
Kol altı olmaz kuzum bazal vücut ısısı lazım vajınadan yada dil altı ölçeceksin geç kalmadın tam zamanı başla

Git bence bekledikçe insanın sinirleri bozuluyor ben de gitcem

Kol altı olmaz kuzum bazal vücut ısısı lazım vajınadan yada dil altı ölçeceksin geç kalmadın tam zamanı başla
Bunla mı canım teşekkür ederim yarjn sabah hemen başlicam yataktan kalkmadan hemen ölçmeliyim değil mi sanki öyle okumuştum dikkat etmem gereken birşey var mı?

Eklentiler

• IMG_20221023_105750_edit_55680790676398.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 35
Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor testler bata 10 gün kaldi bende hic bi belirtide yok yine mi olmadi diye strese girdim

Testlerin sürpriz yapmasına düşük ihtimal veriyorum,o testler bir kez yükseliyor ve bitiyor kendimden bildiğim kadarıyla

Bunla mı canım teşekkür ederim yarjn sabah hemen başlicam yataktan kalkmadan hemen ölçmeliyim değil mi sanki öyle okumuştum dikkat etmem gereken birşey var mı?
Hersabah aynı saatte dıl altına koyup daha yataktan kalkmadan ölçüyorsun ve programa gırıyorsun bu kadarcıkk

Testlerin sürpriz yapmasına düşük ihtimal veriyorum,o testler bir kez yükseliyor ve bitiyor kendimden bildiğim kadarıyla
Canım ben şu an hiç ikinci çizgi göremiyorum silik bile olsa yok bir kez yükselse keşke oradan sıkı takip yapmaya başlarım ama işte

Canım ben şu an hiç ikinci çizgi göremiyorum silik bile olsa yok bir kez yükselse keşke oradan sıkı takip yapmaya başlarım ama işte
Doktora gidip detaylı bir tetkik yaptırcam ya bu testle falan olmicak,sorun nerde biran önce saptamam lazım beklemek bana göre bir eylem değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…