Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür inşallah dahada ii olursun haklısın bilinçli olmak gerekiyor kaş yaparken göz çıkarmayalım ..

Muz, yumurta, karnabahar, kereviz, balik, elma, avokado, havuc

Benim gecen ayda 10 gun kala baslamis yumurtaliklarimda hareketlilik bu ayda ayni yani adet olucam cildircam ya

benim iki kızım var

ne zaman çatlama iğnesi yaptılarsana cnm son ilişki ne zaman oldu ki umutsuzsun
Perşembe ovu testim pikti, dr kontrolüne gittim iğne verdi.Cuma öğlen 12 de çatlatma iğnesi oldum. perşembe akşam ilişki oldu, çünkü dr yumurtan kendiliğinden çatlayabilir iğneden önce ilişki olsun ki garantiye alalım dedi. Cumartesi gece olsun bir de ilişki dedi ama işte o ilişki olmadı maalesef. O yüzden işim mucizeye kaldı

Sağol canım inşaallah da aklıma takılan ayın 2 sinde adet oldum ama adet gibi değildi 4 gün falan sürdü toplasan 1 pet dolar kiremit rengi ve koyu kahve gelmişti şimdi hafif sancılar oluyo arada mide bulantısı acaba dedim yaptım 5 dakka içinde cıktı bole gözle daha net gozukuyo

Merhaba ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim yeniden çalışmalara başladım bugün yumurtlama dönemimdi ve değerlendirildi Bat 24 kasım benide ekler misiniz

Yine Klomen başlıyorum yarın canım. Eşim rahim filmini duyunca test vermeyi kabul etti Bu aydan sonra aşılamaya geçmek istiyor . İnşallah gerek kalmaz
Ay hadi kuzum insallah güzel olr hersey benjmde pazartesi randevu var 6.hafta olck ama bugun içime bi korku geldi sakindm bugune kdr ama bugun bı korktm dıs gebelik olrmu yada yine düsermi die aklıma her türlü sey gwlıo ya

Bu ayin 2 sinde mi aaa cok Ilginc

merhaba kizlar bat gunum 8-9 kasımdi daha hastalanmadm beklıyorum testte yapmadım açıkçası cesaretimi toplayamadim. Sürekli midem bulanıyor ve istifra oluyor anormal şekilde hemde kasiklarim da 1.5 haftadir batma ve bel agrisi vardı batma geçti gibi uykulu bi haldeyim surekli ve gazim var sık sık idrara çıkmaya basladim ve asiri duygusalim sizce var mıdır gebelik Cok heyecanlıyım kızlar dua edin lütfen ❤ uzun ve karisik yazdim kusura bakmayın

Canm biz nasil bilelim yap bi test ogreneliiim

Canm biz nasil bilelim yap bi test ogreneliiim
Hamile olup yaşayanlar var mi anlaminda sordum kiz. Eşimden uzaktayım ailesiyle kalıyorum canm merkezde uzak yani gidemedim esimde surekli bekle cikmazsa hadi yarin hastalanirsan cok üzüleceksin senden çok ben üzülcem falan diye salmiyor ama içim icimide yedi yani zor dayanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…