Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki normal batın neydi canım?

Bence bi sağlıkocağına ugrayıp kan ver 2 dk da

Yok canm anladim ama o anlamda demedim yani emin olamazsin hicbiturlu sonucta tek çare kan testi gerci batinda gecmis idrarda da cikar bence yap imkan bulunca

Canım inşallah hamilesindir.Açıkcası 5 kere hamilelik yaşamama rağmen bu ay tüm belirtileri yaşadım.%99 hamileyimdir diye düşündüm malesef bugün kanamam oldu.Hatta eşim bile vücudumdaki tüm değişim ve belirtileri gördüğü için ikimizde inanmaya başlamıştık.Sırf bu yüzden sabah sağlık ocağına gidip kan verdim.Kimyasal gebelik olmuş mu diye...Bu ay korunmayı yeni bırakmıştık çokta heycanlı değildim ama sürekli burada test yapanları görünce ve hamilelik belirtileri olunca bir kaç kere meraktan test yaptım.Hakkımızdan hayırlısı....

newmoon10 benide çiz canım gelecek ay BAT 05.12.2020
bebekedi H M @HNK38

Insallah canm ınsallah isteyen herkese verir Rabbım hayırlısıyla
Sanki sürekli herhangi hastalanacakmisim gibi oluyor ama hastalanmadm esim yanımda değil ama çok heyecanlı bide böyle belirti olunca evdekiler yani ailesi cok umitlendi yok falan desemde insanlar inanmıyor bu kadar belirti var diye şaşırdım kaldim

Kızlar merhaba size bisey sormak istiyorum. Yumurtlama günüm de birliktelik olmadı çatlama günüm de olucak . Gebelik şansım nedir

Sağlık olsun inşallah bu ay gelir hayırlısıyla

Eğer bu ay hamile kalmışsam belirtin neydi diye soranlara dilime bir şarkı takılmıştı diycem

Geliyo geliyo benim ki geliyo
Çaktırma normal davran, ayarsızım bilmiyor
Allahım çok güzel, birde bana özel
Ne hayaller kurdum, ben ona dair bilmiyor

Hadi inşallah hayırlısıyla gelsinler artk Rabbım isteyen herkese en kisa surede nasip etsin inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…