- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Peki normal batın neydi canım?Sağol canım inşaallah da aklıma takılan ayın 2 sinde adet oldum ama adet gibi değildi 4 gün falan sürdü toplasan 1 pet dolar kiremit rengi ve koyu kahve gelmişti şimdi hafif sancılar oluyo arada mide bulantısı acaba dedim yaptım 5 dakka içinde cıktı bole gözle daha net gozukuyo
Bence bi sağlıkocağına ugrayıp kan ver 2 dk daHamile olup yaşayanlar var mi anlaminda sordum kiz. Eşimden uzaktayım ailesiyle kalıyorum canm merkezde uzak yani gidemedimesimde surekli bekle cikmazsa hadi yarin hastalanirsan cok üzüleceksin senden çok ben üzülcem falan diye salmiyor ama içim icimide yedi yani zor dayanıyorum
Yok canm anladim ama o anlamda demedim yani emin olamazsin hicbiturlu sonucta tek çare kan testiHamile olup yaşayanlar var mi anlaminda sordum kiz. Eşimden uzaktayım ailesiyle kalıyorum canm merkezde uzak yani gidemedimesimde surekli bekle cikmazsa hadi yarin hastalanirsan cok üzüleceksin senden çok ben üzülcem falan diye salmiyor ama içim icimide yedi yani zor dayanıyorum
5 kasimdiPeki normal batın neydi canım?
Canım inşallah hamilesindir.Hamile olup yaşayanlar var mi anlaminda sordum kiz. Eşimden uzaktayım ailesiyle kalıyorum canm merkezde uzak yani gidemedimesimde surekli bekle cikmazsa hadi yarin hastalanirsan cok üzüleceksin senden çok ben üzülcem falan diye salmiyor ama içim icimide yedi yani zor dayanıyorum
Çok şaşırtıcı.Üstüne görme desek 6 gün gecikme için testin çizgisi biraz silik görünüyor; adetten sonra hemen hamile kaldın desek o da testte çıkmaz şu an :) E o zaman test neden pozitif? Bence doktora görün canım.5 kasimdi
Insallah canm ınsallah isteyen herkese verir Rabbım hayırlısıylaCanım inşallah hamilesindir.Açıkcası 5 kere hamilelik yaşamama rağmen bu ay tüm belirtileri yaşadım.%99 hamileyimdir diye düşündüm malesef bugün kanamam oldu.Hatta eşim bile vücudumdaki tüm değişim ve belirtileri gördüğü için ikimizde inanmaya başlamıştık.Sırf bu yüzden sabah sağlık ocağına gidip kan verdim.Kimyasal gebelik olmuş mu diye...Bu ay korunmayı yeni bırakmıştık çokta heycanlı değildim ama sürekli burada test yapanları görünce ve hamilelik belirtileri olunca bir kaç kere meraktan test yaptım.Hakkımızdan hayırlısı....
newmoon10 benide çiz canım gelecek ay BAT 05.12.2020
bebekedi H M @HNK38
Sağlık olsun inşallah bu ay gelir hayırlısıylaCanım inşallah hamilesindir.Açıkcası 5 kere hamilelik yaşamama rağmen bu ay tüm belirtileri yaşadım.%99 hamileyimdir diye düşündüm malesef bugün kanamam oldu.Hatta eşim bile vücudumdaki tüm değişim ve belirtileri gördüğü için ikimizde inanmaya başlamıştık.Sırf bu yüzden sabah sağlık ocağına gidip kan verdim.Kimyasal gebelik olmuş mu diye...Bu ay korunmayı yeni bırakmıştık çokta heycanlı değildim ama sürekli burada test yapanları görünce ve hamilelik belirtileri olunca bir kaç kere meraktan test yaptım.Hakkımızdan hayırlısı....
newmoon10 benide çiz canım gelecek ay BAT 05.12.2020
bebekedi H M @HNK38
Bence bi sağlıkocağına ugrayıp kan ver 2 dk da
İlk fırsatta yapcam canm ınsallah cokta heveslenmek istemiyorum bideYok canm anladim ama o anlamda demedim yani emin olamazsin hicbiturlu sonucta tek çare kan testigerci batinda gecmis idrarda da cikar bence yap imkan bulunca
Canım kaydim burda değil yinede bakarlar mi bilgin var mi acaba başka yerde kayitliyim daBence bi sağlıkocağına ugrayıp kan ver 2 dk da
Bence gelicek :))Artık 2ay içinde geldi geldiyoksa tüp bebek düşünmeye başladım ona göre
Canım inşallah fazla aratmadan vaktinde sağlıkla gelir bebeğinArtık 2ay içinde geldi geldiyoksa tüp bebek düşünmeye başladım ona göre
Hayırlısı tabiki:))Ben diyeceğimi dedimBence gelicek :))
Gelmese de hayırlısı olsun inşallah bana gelicek gibi geliyor
Bebiş urkmesin deme öyle :))Hayırlısı tabiki:))Ben diyeceğimi dedim
Hadi inşallah hayırlısıyla gelsinler artk Rabbım isteyen herkese en kisa surede nasip etsin inşallah ❤Eğer bu ay hamile kalmışsam belirtin neydi diye soranlara dilime bir şarkı takılmıştı diycem
Geliyo geliyo benim ki geliyo
Çaktırma normal davran, ayarsızım bilmiyor
Allahım çok güzel, birde bana özel
Ne hayaller kurdum, ben ona dair bilmiyor
İnşallah bu ay gelir canm kötüsü düşünme hiçbir zamanArtık 2ay içinde geldi geldiyoksa tüp bebek düşünmeye başladım ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?