Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı rabbim verir de alırsın kucağına insallah güzel haberlerinide alirim

Kizlar bata 5gun var ultra erken gebelik testi yaptim negatif.. Bu ay da kaldi nasip araliğa artik

Kizlar bata 5gun var ultra erken gebelik testi yaptim negatif.. Bu ay da kaldi nasip araliğa artik
Olsun canını sıkma bu işler hiç belli olmaz bide bakmışsın adet olmamissin olsanda dert etme Sabret zamanında gelecektir canım benimde bata 8 gün kala yaptım kocaman negatif ama moral bozmak yok şuan 6gun var ve belim kırılırcasina ağrıyor ki normalde adete bir gün kala agrirdi umutlaniyorum işte

27.11 benide gruba ekler misiniz
Canım varsın sen grupta eklemişim :)
teşekkür ederim canım
Bat 13 kasım
Hayırlısı ile inşallah
Ekle lütfen beni de uğurlu gelir belki
Ekledim canım hoşgeldin :)
Bat 16 kasım .Beni de ekler misin canım newmoon10 . Hadi uğurlu gel bana
Ekledim canım sende hoşgeldin. :)
Kızlar meraba bakarmısınız?
Canım var gibi duruyor hayırlı olsun kan testi ver bence sonucunu da bildir mutlaka :) Bu arada sende listemizde yokmuşsun BAT'ı söyler misin ekleyelim senide :)
Merhaba ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim yeniden çalışmalara başladım bugün yumurtlama dönemimdi ve değerlendirildi Bat 24 kasım benide ekler misiniz
Ekledim canım inşallah güzel haberlerini alırız :)
Selamlar beni de eklermisiniz
Canım ekleyeyim de BAT'ı söyleyebilir misin :)

Burda söylemişsin ekliyorum seni listeye :) güzel haberlerini de duyarız inşallah :)

8 gun kala cok cok erken ama pozitife donebilir ama benim sansim yok canim biliyorum yine de hayirlisi Aliştim sanirim artik 15.negatifide gordum inşallah daha fazla zaman gecmeden nasip olur bana da hepinize de

Ay hadi kuzum insallah güzel olr hersey benjmde pazartesi randevu var 6.hafta olck ama bugun içime bi korku geldi sakindm bugune kdr ama bugun bı korktm dıs gebelik olrmu yada yine düsermi die aklıma her türlü sey gwlıo ya
Hiç kötü şeyler düşünme . Herşey güzel olacak misss kokulu bir bebisin olsun

Kimyasal gebelikte nasıl oldu canım hcg mi yükselmio
Evet ilk değer de düşüktü, bir de stres yaptım asıl o etkiledi diye düşünüyorum. Eşim abisini hastaneye götürdü ve korona olabilir diye 6 gün eve gelmedi, test negatif çıkınca geldi, ama o süreç beni kötü etkiledi, hayırlısı Allah’tan.
Kimyasal da hcg yavaş yükseliyor yani iki katı gibi düzenli artış olmuyor sonra kanamaya dönüşerek hcg düşmeye başlıyor.
Aynen öyle oldu kuzum, teşekkürler açıklama için
Canım üzülme öteki ay inşallah.. bende sen hamilesin diye sevinmiştim, hayırlısı olsun.

Günaydın kızlar.. bu ayın ilk gebesi olarak ilk müjdeyi de ben vereyim..
Keseyi çok şükür gördük henüz çok küçükmüş ama olsun. ayın 2 si bat idi 4 de kanama oldu çok az. 5 doktora gitmiştim bilen arkadaşlar vardır değerim artmıştı ama rahim duvarın ince ümit vermeyeyim demişti. ben yinede o ümide sarıldım bol bol dinlendim protestan kullandım çok şükür şuan daha iyi dedi rahim duvarı da.
2 hafta sonra gel kalp atışı duyalım dedi. inş o gün de size güzel haberler veririm. mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın.
sevinçli haberler alacağımız günler aylar olsun inş. öpüyorum kocaman uğurlu geldiniz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…