- 1 Temmuz 2020
- 208
- 169
- 23
- 40
Amin canım inşallah hayırlısıylaHadi inşallah hayırlısıyla gelsinler artk Rabbım isteyen herkese en kisa surede nasip etsin inşallah ❤
Hadi hayırlısı rabbim verir de alırsın kucağına insallah güzel haberlerinide alirimCanım inşallah hamilesindir.Açıkcası 5 kere hamilelik yaşamama rağmen bu ay tüm belirtileri yaşadım.%99 hamileyimdir diye düşündüm malesef bugün kanamam oldu.Hatta eşim bile vücudumdaki tüm değişim ve belirtileri gördüğü için ikimizde inanmaya başlamıştık.Sırf bu yüzden sabah sağlık ocağına gidip kan verdim.Kimyasal gebelik olmuş mu diye...Bu ay korunmayı yeni bırakmıştık çokta heycanlı değildim ama sürekli burada test yapanları görünce ve hamilelik belirtileri olunca bir kaç kere meraktan test yaptım.Hakkımızdan hayırlısı....
newmoon10 benide çiz canım gelecek ay BAT 05.12.2020
bebekedi @H M@HNK38
Klomen zaten adetliyken kullanılıyor kuzum. Ilişki olmuyor doğal olarak.Haklısın canım deneyeceğim doktoruma sormayı unuttum klomen kullanırken ilişkiye girmek yasak mı ben ilk defa bu yoldan geçiyorum kusura bakma sorum için canım
Canım inan çok sevindim Rabbim hayirlisiyla kucaginada almayı nasip etsin İnsaAllahÇok şükür hamileyim kızlar rabbim isteyen buradaki herkese nasip etsin dualarım sizinlesizde dualarınızda beni bulundurun
Olsun canını sıkma bu işler hiç belli olmaz bide bakmışsın adet olmamissin olsanda dert etme Sabret zamanında gelecektir canım benimde bata 8 gün kala yaptım kocaman negatif ama moral bozmak yok şuan 6gun var ve belim kırılırcasina ağrıyor ki normalde adete bir gün kala agrirdi umutlaniyorum işteKizlar bata 5gun var ultra erken gebelik testi yaptim negatif.. Bu ay da kaldi nasip araliğa artik
Canım varsın sen grupta eklemişim :)27.11 benide gruba ekler misiniz
Ekledim canım hoşgeldin :)teşekkür ederim canım
Bat 13 kasım
Hayırlısı ile inşallah
Ekle lütfen beni de uğurlu gelir belki
Ekledim canım sende hoşgeldin. :)
Canım var gibi duruyor hayırlı olsun kan testi ver bence sonucunu da bildir mutlaka :) Bu arada sende listemizde yokmuşsun BAT'ı söyler misin ekleyelim senide :)Kızlar meraba bakarmısınız?
Ekledim canım inşallah güzel haberlerini alırız :)Merhaba ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim yeniden çalışmalara başladım bugün yumurtlama dönemimdi ve değerlendirildiBat 24 kasım benide ekler misiniz
Canım ekleyeyim de BAT'ı söyleyebilir misin :)Selamlarbeni de eklermisiniz
Burda söylemişsin ekliyorum seni listeye :) güzel haberlerini de duyarız inşallah :)5 kasimdi
@GulYuzlumm | 11.11.2020 | |
| 11.11.2020 | |
S Sardunya21 | 11.11.2020 |
9 kasımda adet oldum canımGünaydın arkadaşlar BAT'ı gelen anne adayları bugün sizlerde durum nedir? :)
@GulYuzlumm
11.11.2020
eylulyorgunu 11.11.2020 S Sardunya21
11.11.2020
Banada duphaston ve estrofem vermişti adet gününü geçince estrofemi bıraktırdı doktorum.Progesteron ve östrojen kullanıyorum hiç akıntı yok bende normalde yumurtlama dönemi yoğun akıntım olurdu bu sefer o da az oldu anlsmadım
Kan testine göre evet:) bugün doktora gideceğim.Peki suan hamile misin canim
Yerleşme kanamasiymis demekki cnmEvet ama adet gibi değildi ki 3 günde erken olmuştum bak şimdi bole oldu test
8 gun kala cok cok erken ama pozitife donebilir ama benim sansim yok canim biliyorum yine de hayirlisiOlsun canını sıkma bu işler hiç belli olmaz bide bakmışsın adet olmamissin olsanda dert etme Sabret zamanında gelecektir canım benimde bata 8 gün kala yaptım kocaman negatif ama moral bozmak yok şuan 6gun var ve belim kırılırcasina ağrıyor ki normalde adete bir gün kala agrirdi umutlaniyorum işte
Hiç kötü şeyler düşünme . Herşey güzel olacak misss kokulu bir bebisin olsunAy hadi kuzum insallah güzel olr hersey benjmde pazartesi randevu var 6.hafta olck ama bugun içime bi korku geldi sakindm bugune kdr ama bugun bı korktm dıs gebelik olrmu yada yine düsermi die aklıma her türlü sey gwlıo ya
Evet ilk değer de düşüktü, bir de stres yaptım asıl o etkiledi diye düşünüyorum. Eşim abisini hastaneye götürdü ve korona olabilir diye 6 gün eve gelmedi, test negatif çıkınca geldi, ama o süreç beni kötü etkiledi, hayırlısı Allah’tan.Kimyasal gebelikte nasıl oldu canım hcg mi yükselmio
Aynen öyle oldu kuzum, teşekkürler açıklama içinKimyasal da hcg yavaş yükseliyor yani iki katı gibi düzenli artış olmuyor sonra kanamaya dönüşerek hcg düşmeye başlıyor.
Canım üzülme öteki ay inşallah.. bende sen hamilesin diye sevinmiştim, hayırlısı olsun.Canım inşallah hamilesindir.Açıkcası 5 kere hamilelik yaşamama rağmen bu ay tüm belirtileri yaşadım.%99 hamileyimdir diye düşündüm malesef bugün kanamam oldu.Hatta eşim bile vücudumdaki tüm değişim ve belirtileri gördüğü için ikimizde inanmaya başlamıştık.Sırf bu yüzden sabah sağlık ocağına gidip kan verdim.Kimyasal gebelik olmuş mu diye...Bu ay korunmayı yeni bırakmıştık çokta heycanlı değildim ama sürekli burada test yapanları görünce ve hamilelik belirtileri olunca bir kaç kere meraktan test yaptım.Hakkımızdan hayırlısı....
newmoon10 benide çiz canım gelecek ay BAT 05.12.2020
bebekedi @H M@HNK38
Aralık için takibe devam mı bu topikte yoksa sadece Kasım olarak mı kalacak?Benim yeni BAT 5 Aralık yenileyebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?