- 19 Ekim 2020
- 97
- 92
- 8
Ederim tabi canım dualarım sizinleCanım inan çok sevindim Rabbim hayirlisiyla kucaginada almayı nasip etsin İnsaAllahsende bize dua et olur mu
ekledim canım hoşgeldin :) Sende biraz bahseder misin kendi hikayendenMerhababeni de listeye eklermisiniz? Bat 18 kasim.
İmşallah kuzum inşallahHiç kötü şeyler düşünme . Herşey güzel olacak misss kokulu bir bebisin olsun
Ay hayrlı olsnnn kuzum kac haftalık oldnnnGünaydın kızlar.. bu ayın ilk gebesi olarak ilk müjdeyi de ben vereyim..
Keseyi çok şükür gördük henüz çok küçükmüş ama olsun.ayın 2 si bat idi 4 de kanama oldu çok az. 5 doktora gitmiştim bilen arkadaşlar vardır değerim artmıştı ama rahim duvarın ince ümit vermeyeyim demişti. ben yinede o ümide sarıldım bol bol dinlendim protestan kullandım çok şükür şuan daha iyi dedi rahim duvarı da.
2 hafta sonra gel kalp atışı duyalım dedi. inş o gün de size güzel haberler veririm. mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın.
sevinçli haberler alacağımız günler aylar olsun inş. öpüyorum kocaman uğurlu geldiniz bana
Peki ilk iki aşılama tutmayınca üçüncü neden deniyorsunuz şans mı artıyor bende yaptırmayı düşünüyorum da aşılama bu yüzden sordumMalesef olmadı tekrar aşılamaya başladık. 3. Aşılamam olucak. Hayırlısı hepimiz için
Canım bu testi nereden aldınKizlar aranizda innovita ovu testi kullanan var mi? Test cubugunu nereye kadar batirmam gerekiyor ? Ucgene kadar mi cizgiye kadarmi ?
Gitti gidiyordan canmCanım bu testi nereden aldın
Ama hic memnun kalmadim ovu testini denedim control cizgisi bile duzgun koyulasmiyor pisman oldumCanım bu testi nereden aldın
Ya öyle mi iyi diyolardi. Kaset olanlardan bende memnun kalmadım Instagram'da minnakkurabiyeler diye bı sayfa var ordan alicamtim da. Peki ne kadara aldın canimAma hic memnun kalmadim ovu testini denedim control cizgisi bile duzgun koyulasmiyor pisman oldum
40 tane ovu 4 erken gebelk testi 80tlydi canim bak ataym bitane testimi kotu yaniYa öyle mi iyi diyolardi. Kaset olanlardan bende memnun kalmadım Instagram'da minnakkurabiyeler diye bı sayfa var ordan alicamtim da. Peki ne kadara aldın canim
canım o sağ da göüzken beyaz bantlı kısım varya o yapışık olucak şeride o yüzden net değil testlerin.40 tane ovu 4 erken gebelk testi 80tlydi canim bak ataym bitane testimi kotu yani
Canım reglden kaç gün sonra yaptığın test bu bence yılma ve devam et yapmaya belki günden güne koyulasir40 tane ovu 4 erken gebelk testi 80tlydi canim bak ataym bitane testimi kotu yani
Ya bende alcam da kararsız kaldım bundan mi alsam kaset olandan mi diyecanım o sağ da göüzken beyaz bantlı kısım varya o yapışık olucak şeride o yüzden net değil testlerin.
Evet sayfalarında paylaştıkları bu kadar açık görünmüyordu bende bilmiyodm yapışık olması neyi ifade ediyor öğrenmiş oldumcanım o sağ da göüzken beyaz bantlı kısım varya o yapışık olucak şeride o yüzden net değil testlerin.
Ay bende bu ay bu testlerden alicam normalde lobitek kullanıyorum ama bilmiyorum artık şüphe duymaya başladım onlardan okuduğum bir kaç yorumdan dolayıNe demek canımAllah tez zamanda muradını nasip etsin
Ayni benim durumundasınız ben kaset tipi kullanıyordum ama artık nedense bir kaç okuduğum yorumdan dolayı şüphe duyar oldum innovita alicam bu ayYa bende alcam da kararsız kaldım bundan mi alsam kaset olandan mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?