Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hayrlı olsnnn kuzum kac haftalık oldnnn

Kizlar bugun 28. Günde regl olarak bu aydan ayrılıyorum maalesef ben bikac gün daha vardır diye tahmin ediyordm ama reglim bugün geldi. Hayırlısı olsun onumuzdeki ay tekrar denicem

Arkadaslar benimde hikayemi anlatayım yumurta tembelliğim varmis doktor sağlıklı beslenmen lazım dedi.Incir ve havuç kürüne başladım bat ım 28 kasım inşaAllah bu ay tutar Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Sizin önerebileceğiniz birşey var mı yumurta tembelliği için

Kızlarrr benim sat 17 ekim. 29 ekimde pikti 30 ve 31inde silinmeye başladı.7 ve 9 kasım da test yaptım ama akşam işten eve gidince yaptım dayanamadım ve negatifi gördüm şimdi test yapmaya korkuyorum yüne negatif çıkacak diye sizce ne zaman yapmalıyımmm

Ama hic memnun kalmadim ovu testini denedim control cizgisi bile duzgun koyulasmiyor pisman oldum
Ya öyle mi iyi diyolardi. Kaset olanlardan bende memnun kalmadım Instagram'da minnakkurabiyeler diye bı sayfa var ordan alicamtim da. Peki ne kadara aldın canim

Ya öyle mi iyi diyolardi. Kaset olanlardan bende memnun kalmadım Instagram'da minnakkurabiyeler diye bı sayfa var ordan alicamtim da. Peki ne kadara aldın canim
40 tane ovu 4 erken gebelk testi 80tlydi canim bak ataym bitane testimi kotu yani

Eklentiler

• IMG_20201111_141633.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 61
canım o sağ da göüzken beyaz bantlı kısım varya o yapışık olucak şeride o yüzden net değil testlerin.
Evet sayfalarında paylaştıkları bu kadar açık görünmüyordu bende bilmiyodm yapışık olması neyi ifade ediyor öğrenmiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…