Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
normalde 30 günde bir mi adet oluyorsun eğer öyle ise erken olgunlaşmamışmı yumurtan acaba?

Kizlar dua edin test yapcam birazdan ama korkuyorum. Gorumcem bnden habersiz almis gelmiş normal kaset test ama cikar mi smdi yapsam yoksa sabah mi yapayım iki tane almis
Ben sıvı alımını kesip 2 saat sonra akşam vakti yapmıştım. Çıktı. yani adet günü veya adetinizi geçtiyse bence çıkıyor

Benim reglime 2 gün kaldı ama negatif sanrm olmadı. Ovulasyon testi öneriniz var mı laboquik kullandım

Ay bende bu ay bu testlerden alicam normalde lobitek kullanıyorum ama bilmiyorum artık şüphe duymaya başladım onlardan okuduğum bir kaç yorumdan dolayı
Neden şüphe duyuyorsun canım? Ben bu testlerden çok memnun kaldım

Merhaba benim bat 26 Kasım. Beni de ekler misiniz

Kızlar benim 2 aydır reglm gecikiyordu prolaktin 42 çıktı sizce ne yapayım
Benimde prl 42 çıkmıştı. Dostinex kullandım düştü. Prl yükselince yumurtlama olmuyor. İlişkide göğsüne çok fazla dokundurtma. Doktorum sormuştu emme veya fazla dokunma oluyorsa bırakın. Göğüsler süt üretimi yapıyormuş.

Kullanıp memnun kaldığınız ovulasyon testi markası önerir misiniz kizlar

Kızlar hatırlatmada bulunayım.Prolaktin değerinizin doğru sonuç vermesi için gögüslerin 2 gün öncesinden hiç uyarılmamalı ,(elleme ya da emme olmamalı) cinsel ilişkiye girmemeli ve 1hün öncesinden duş alınmamalı!...Benim gittiğim doç.o gün vajinal ultrason ile aşağıdan baktığı için bugün kan verme bu bile hormonlarını etkiler.2 gün sonra kan ver hormonal değerlerin o zaman doğru çıkar demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…