İnnovita değil mi senin testinAma hic memnun kalmadim ovu testini denedim control cizgisi bile duzgun koyulasmiyor pisman oldum
normalde 30 günde bir mi adet oluyorsun eğer öyle ise erken olgunlaşmamışmı yumurtan acaba?Perşembe ovu testim pikti, dr kontrolüne gittim iğne verdi.Cuma öğlen 12 de çatlatma iğnesi oldum. perşembe akşam ilişki oldu, çünkü dr yumurtan kendiliğinden çatlayabilir iğneden önce ilişki olsun ki garantiye alalım dedi. Cumartesi gece olsun bir de ilişki dedi ama işte o ilişki olmadı maalesef. O yüzden işim mucizeye kaldı
hadi bakalım merakla bekliyoruz sonucunu canım.Kizlar dua edin test yapcam birazdan ama korkuyorum. Gorumcem bnden habersiz almis gelmiş normal kaset test ama cikar mi smdi yapsam yoksa sabah mi yapayım iki tane almis
Canm oyleydi yaparken sonradan cikticanım o sağ da göüzken beyaz bantlı kısım varya o yapışık olucak şeride o yüzden net değil testlerin.
Ben sıvı alımını kesip 2 saat sonra akşam vakti yapmıştım. Çıktı.Kizlar dua edin test yapcam birazdan ama korkuyorum. Gorumcem bnden habersiz almis gelmiş normal kaset test ama cikar mi smdi yapsam yoksa sabah mi yapayım iki tane almis
Yok kuzum benim bata 5gun var koyulasma varmi diye bakmistimmCanım reglden kaç gün sonra yaptığın test bu bence yılma ve devam et yapmaya belki günden güne koyulasir
Evet oİnnovita değil mi senin testin
4 gun gecti adetim normal gebelik yaptım ama çıkmadı canm sıvı almistm ama dediğin gibi sabah yapcam biraz daha durupBen sıvı alımını kesip 2 saat sonra akşam vakti yapmıştım. Çıktı.yani adet günü veya adetinizi geçtiyse bence çıkıyor
Tek çizgi ama bekleyecegm daha hastalanmadmhadi bakalım merakla bekliyoruz sonucunu canım.
Neden şüphe duyuyorsun canım? Ben bu testlerden çok memnun kaldımAy bende bu ay bu testlerden alicam normalde lobitek kullanıyorum ama bilmiyorum artık şüphe duymaya başladım onlardan okuduğum bir kaç yorumdan dolayı
lobitek markasını ilk defa duydum? görseli var mı kızlar?Neden şüphe duyuyorsun canım? Ben bu testlerden çok memnun kaldım
Merhaba benim bat 26 Kasım. Beni de ekler misinizArkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :)
Sizlerde biraz gebelik ile ilgili yaptıklarınızdan bahseder misiniz? Ovulasyon testi kullanıyor musunuz , yumurtlamayı kaçıncı günde gördünüz bi rahasızlığınız var mı v.s. :) Hepinzi ekledim listeye.
Benimde prl 42 çıkmıştı. Dostinex kullandım düştü. Prl yükselince yumurtlama olmuyor. İlişkide göğsüne çok fazla dokundurtma. Doktorum sormuştu emme veya fazla dokunma oluyorsa bırakın. Göğüsler süt üretimi yapıyormuş.Kızlar benim 2 aydır reglm gecikiyordu prolaktin 42 çıktı sizce ne yapayım
Canım az önceki mesajı okudun mu bı arkadaş yazmış Beyaz bant gibi olan yerin yapışık olması gerek diyeYok kuzum benim bata 5gun var koyulasma varmi diye bakmistimm
Kızlar hatırlatmada bulunayım.Prolaktin değerinizin doğru sonuç vermesi için gögüslerin 2 gün öncesinden hiç uyarılmamalı ,(elleme ya da emme olmamalı) cinsel ilişkiye girmemeli ve 1hün öncesinden duş alınmamalı!...Benim gittiğim doç.o gün vajinal ultrason ile aşağıdan baktığı için bugün kan verme bu bile hormonlarını etkiler.2 gün sonra kan ver hormonal değerlerin o zaman doğru çıkar demişti.Benimde prl 42 çıkmıştı. Dostinex kullandım düştü. Prl yükselince yumurtlama olmuyor. İlişkide göğsüne çok fazla dokundurtma. Doktorum sormuştu emme veya fazla dokunma oluyorsa bırakın. Göğüsler süt üretimi yapıyormuş.
ekledim canım hoşgeldin :)Merhaba benim bat 26 Kasım. Beni de ekler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?