Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
lobitek markasını ilk defa duydum? görseli var mı kızlar?
Benim kullandığım innovita canım. Lobiteki bilmiyorum. Onu arkadaş kullanmış.
Ah ya... Rabbim daha fazla aratmasın.

Ya kimisi yazmış pik olduğu halde göstermedi kimi yazmış pik olmadığı halde pişmiş gibi gösterdi. Ama yine de lobi aldım yaaa vazgeçtim değiştirmekten

Ben cuma günü kontrol ettiğimde pik değildi. Cumartesi doktora gittim 20mm 19 mm ve 17 mm sağda; bir başka 17 mm de solda gördü akşamına iğne yazdı. Ama ilaç kullanmayıp bununla takip ettiğim zamanlarda yumurtlamayı da çatlamayı da net şekilde görüyordum testte

Çatlatma kullandığımız ay bu ovu testiyle takip edebilirmiyimm yoksa iğne vurulunca mantıklı değilmi ?

Peki sen memnun musun canım testlerden
Canım hep piki de çatlamayı da gördüm testte ama en son aşılama için muayeneye gittiğimde testte pik değildi 20-19-17 ve 17 mmlik 4 yumurta ve başka yumurtalar vardı doktor çatlatma iğnesi verdi o gün o gün biraz şüpheye düştüm acaba neden dün pik değildi diye ama belki de cumartesi pik olacaktı ben muayeneye gittim bilemiyorum

Bak mesela pik değildi diyorsun ama ayni gün Dr yumurtlaman olmuş demiş bunu demek istedim bende

Ekleyememisim. Aydogan07 nin belirtileri ni yasiyrm.umarim ben de gebeyimdir. Hala hasta olmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…