- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Benim kullandığım innovita canım. Lobiteki bilmiyorum. Onu arkadaş kullanmış.lobitek markasını ilk defa duydum? görseli var mı kızlar?
Ya kimisi yazmış pik olduğu halde göstermedi kimi yazmış pik olmadığı halde pişmiş gibi gösterdi. Ama yine de lobi aldım yaaa vazgeçtim değiştirmektenNeden şüphe duyuyorsun canım? Ben bu testlerden çok memnun kaldım
İlk yaparken oyleydi zaten canm ben sonradan gostermek icin cektigimde ciktiCanım az önceki mesajı okudun mu bı arkadaş yazmış Beyaz bant gibi olan yerin yapışık olması gerek diye
Ya kimisi yazmış pik olduğu halde göstermedi kimi yazmış pik olmadığı halde pişmiş gibi gösterdi. Ama yine de lobi aldım yaaa vazgeçtim değiştirmekten
Aman maşallah minnoş kesesine onunSelammm kızlar biz geldikkeseyi gördük şükürler olsun
Anladım canım yine de devam inşallah gebesindirİlk yaparken oyleydi zaten canm ben sonradan gostermek icin cektigimde cikti
Lobitek marka için mi böyle diyolar canım bende almak istiyorum ve kararsızımYa kimisi yazmış pik olduğu halde göstermedi kimi yazmış pik olmadığı halde pişmiş gibi gösterdi. Ama yine de lobi aldım yaaa vazgeçtim değiştirmekten
Peki sen memnun musun canım testlerdenBenim kullandığım innovita canım. Lobiteki bilmiyorum. Onu arkadaş kullanmış.
Ah ya... Rabbim daha fazla aratmasın.
Aman maşallah minnoş kesesine onun
Aminn çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahOyrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısı da bizlere olsun inşallah
Çok kk teşekkür ederim İnşallah Allah sizlere de nasip edermaşallah minik kuzuyaaa allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım benimm
Canım hep piki de çatlamayı da gördüm testte ama en son aşılama için muayeneye gittiğimde testte pik değildi 20-19-17 ve 17 mmlik 4 yumurta ve başka yumurtalar vardı doktor çatlatma iğnesi verdi o günPeki sen memnun musun canım testlerden
Evet lobi ama yine lobi aldım ben yaLobitek marka için mi böyle diyolar canım bende almak istiyorum ve kararsızım
Bak mesela pik değildi diyorsun ama ayni gün Dr yumurtlaman olmuş demiş bunu demek istedim bendeBen cuma günü kontrol ettiğimde pik değildi. Cumartesi doktora gittim 20mm 19 mm ve 17 mm sağda; bir başka 17 mm de solda gördü akşamına iğne yazdı. Ama ilaç kullanmayıp bununla takip ettiğim zamanlarda yumurtlamayı da çatlamayı da net şekilde görüyordum testte
Bu anlattigini simdi bende yasiyrm. Umarim hamileyimdirPeki suan hamile misin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?