- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Aynı gün değil canım bir sonraki gün doktor olmuş dedi. O gün test yapmadım.Bak mesela pik değildi diyorsun ama ayni gün Dr yumurtlaman olmuş demiş bunu demek istedim bende
Gebelik testi mi buAynı gün değil canım bir sonraki gün doktor olmuş dedi. O gün test yapmadım.
Bunu da az önce yaptım :) sıvı alımına dikkat etmeksizin. Cumartesi bat günümEki Görüntüle 2719013
Hayır ovulasyon testi :)Gebelik testi mi bu
Çok idrar döküyorsunuz sanırımOvu testim neden böyle oluyor acaba kizlar 2 gündür boyle
Yok hatta az dökmüş olabilirim 2 damla flndi ondan olur mu acabaÇok idrar döküyorsunuz sanırım
Merhaba incir kürü nasıl yapılırArkadaslar benimde hikayemi anlatayım yumurta tembelliğim varmis doktor sağlıklı beslenmen lazım dedi.Incir ve havuç kürüne başladım bat ım 28 kasım inşaAllah bu ay tutarRabbim isteyen herkese nasip etsin.Sizin önerebileceğiniz birşey var mı yumurta tembelliği için
Allah Allah çok tuhaf, sanırım test bozukOvu testim neden böyle oluyor acaba kizlar 2 gündür boyle
Off yarin da 14.gun boyle bozuk cikinca anlayamiycam daAllah Allah çok tuhaf, sanırım test bozuk
canım hesaplamadım 5 haftalık henüz sanırım. kırkımdan hesaplama bile yapamadım kiAy hayrlı olsnnn kuzum kac haftalık oldnnn
Varsa başka deneyinOff yarin da 14.gun boyle bozuk cikinca anlayamiycam da
Bthcg ölctrdnmü canım yakın zamandacanım hesaplamadım 5 haftalık henüz sanırım. kırkımdan hesaplama bile yapamadım ki
yok canım bu sefer bakmadılar keseyi görürsek beta ya gerek yok dedi doktor o yüzden bakılmadı. ilk 2 kasım 85 cıktı 5 kasım 428 cıktı bugün de çok şükür keseyi gördük.Bthcg ölctrdnmü canım yakın zamanda
Yumurtlayınca doktora gidip baktırdın mı? Yani eskiye göre kaliteli olduğunu nasıl anladın? Ben de baktırmak istiyorum ama ne zaman gidilmeli bilmiyorumYine idrar gebelik testi yaptm ve yine negatif. Yumurtlama sinrasi 11. Gnm.ve be
Cay ve kahvenin yumurtalar uzerinde ciddi negatif etkisi var. Ben kahve ve cay icmedim. Bu ay yumurtlarm kaliteli hale geldi
Bizim ilişkide baya oluyordu bilemedim o yuzden mi biraz da stres gibi geldi stresli dönemlerm oldu baya dügün falan.siz hangi dozda kullandınız dostinex bi de beyin mr cektirdiniz miBenimde prl 42 çıkmıştı. Dostinex kullandım düştü. Prl yükselince yumurtlama olmuyor. İlişkide göğsüne çok fazla dokundurtma. Doktorum sormuştu emme veya fazla dokunma oluyorsa bırakın. Göğüsler süt üretimi yapıyormuş.
Saraçoğlunun sitesinde görmüştüm canım iyi gelir mi bilmiyorum.Regl bittikten sonra klorsuz 3 bardak kaynayan suya 10 12 adet kuru inciri atıyorsun kapağını kapatıyor 20 dakika kısık ateşte kaynamaya bırakıyorsun.Bu yumurtanın büyümesi için.Merhaba incir kürü nasıl yapılır
Degerlerinizi bilmeden lutfen kur yapmayinMerhaba incir kürü nasıl yapılır
İnşallah inşallahhAnladım canım yine de devam inşallah gebesindir
Evet. Onceki msjlrda yzdiklrmi uygldm ve snra da bjtrdmYumurtlayınca doktora gidip baktırdın mı? Yani eskiye göre kaliteli olduğunu nasıl anladın? Ben de baktırmak istiyorum ama ne zaman gidilmeli bilmiyorum
Hoşbuldummekledim canım hoşgeldin :) Sende biraz bahseder misin kendi hikayenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?