Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak mesela pik değildi diyorsun ama ayni gün Dr yumurtlaman olmuş demiş bunu demek istedim bende
Aynı gün değil canım bir sonraki gün doktor olmuş dedi. O gün test yapmadım.
Bunu da az önce yaptım :) sıvı alımına dikkat etmeksizin. Cumartesi bat günüm

Ovu testim neden böyle oluyor acaba kizlar 2 gündür boyle

Eklentiler

• IMG-20201111-WA0060.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba incir kürü nasıl yapılır

Yine idrar gebelik testi yaptm ve yine negatif. Yumurtlama sinrasi 11. Gnm.ve be

Cay ve kahvenin yumurtalar uzerinde ciddi negatif etkisi var. Ben kahve ve cay icmedim. Bu ay yumurtlarm kaliteli hale geldi
Yumurtlayınca doktora gidip baktırdın mı? Yani eskiye göre kaliteli olduğunu nasıl anladın? Ben de baktırmak istiyorum ama ne zaman gidilmeli bilmiyorum

Bizim ilişkide baya oluyordu bilemedim o yuzden mi biraz da stres gibi geldi stresli dönemlerm oldu baya dügün falan.siz hangi dozda kullandınız dostinex bi de beyin mr cektirdiniz mi

Merhaba incir kürü nasıl yapılır
Saraçoğlunun sitesinde görmüştüm canım iyi gelir mi bilmiyorum.Regl bittikten sonra klorsuz 3 bardak kaynayan suya 10 12 adet kuru inciri atıyorsun kapağını kapatıyor 20 dakika kısık ateşte kaynamaya bırakıyorsun.Bu yumurtanın büyümesi için.
Daha sonra yine 3 bardak kaynayan suya 2 tane havucu dilimleyip aynı şekilde kapağı kapalı 15 dakika kaynatıyorsun.Havuçta yumurtanın çatlamasını sağlıyormuş.Her iki karışımı ılıdıktan sonra süzüp birleştirip ac karına sabah akşam birer bardak iciyorsun.

Yumurtlayınca doktora gidip baktırdın mı? Yani eskiye göre kaliteli olduğunu nasıl anladın? Ben de baktırmak istiyorum ama ne zaman gidilmeli bilmiyorum
Evet. Onceki msjlrda yzdiklrmi uygldm ve snra da bjtrdm

ekledim canım hoşgeldin :) Sende biraz bahseder misin kendi hikayenden
Hoşbuldumm 1,5 yillik evliyim bu ay 4. denemem insallah. 2 aydir folik asit kullaniyorum ve ovulasyonla takip ediyorum yumurtlamayi ki aslinda gerek de yok cünkü anliyorum ama riske etmek istemiyorum bakalim bu ay ne olacak bilmiyorum ama ümitliyim bu aydan cünkü cogu belirti var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…