Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamadan ne kadar süre sonra yaptınız ? Adetinize ne kadar kala yani ?
Benim adetim 32 ila 40 arasi olurdum yani bazen duzensiz normalde 14 kasim cumartesi olmam gerekiyodu bat yani ama ben emin olmak icin buraya 24 kasim yazdirmisdim canım ben gecen ay 19ekim abdeslendim ve 22 ekim iliskiye basladim iki qune bi iliski oldu yumurtlamami duzensiz oldugum icin bilemedim ki iki gune bi iliski oldu hic atlamadim ama nezaman yumurtladim nezaman kaldım bilemiyom canım

Hımm anladım canım bende de adet düzensizliği var net olarak yumurtlama günlerimi bilmiyorum adetten önce mi çıktı diye merk ettm bende test yapmak istiyorum ama adet günüm 21 biraz daha beklemem lazm sanırm belirtilerin var mıydı

Erken gebelik testi aldım belki normal bi testte cikmazdi erken gebelik testleri 15 gun oncesini belirtiyo sonuc olarak eger yapmak istersen sende bunu dene yoksa benim adetime daha vardi cumartesi yada pazar yada dahad a fazla beklicekdim evet adet oncesi cikdi

Kiz valla gece gece ne mutlu ettin beni seni tanımıyorum ama inan çok mutlu oldum
Bu gece kapanicam secdeye fon olarakta takicam kulağıma Meryem süresini yalvarcam Vallaha
Rabbi hebli mines salihin hz ibrahimin duasi hz ibrahim bu dua sayesinde baba olmus ben hep son aylarda teabih olarak bu duayi cekdim bide komsum meryem ana otu verdi bi akrabasi hacdan getirmis desi al surahiye koy ic onuda denedim bide kun fe yekun cok cekdim Rabbim bizi duyuyo sen yeterki kalben tevekkul et ins canım benim bu topik ugurlu gelsin hepimize isteyen tüm arkadaslara bunlardan baska bisey yapmadim ama hemen iliskiden sonra yikanmadim yattim hic kalkmadan sabah ezani yikandim nebilim kun fe yekun ol der ve olur cok şükür RABBİM hepinizi hep mutlu etsin hadi beni cok bekletmeyin cabuk gelin listeye

Amin ben yumurtlama hariç ilk defa böyle bir durumla karşılaştım çok umutluydum

Yumurtlama dönemi (ki şüpheliyim acaba daha sonraki gunler mi yumurtladim diye) tek ilişkim oldu. Ayrı şehirlerde görev yapiyoruz eşimle. Ayrı gayrılık oluyor haliyle denk getirmek zor oluyor. Tek ilişkiyle ümitleniyorum. Kiziyorum sonra kendime unut bu konuyu zamana birak diye. Ama şu ara ilişki çocuk meselesiyle baglantili olduğu için unutamiyorum bu konuyu maalesef.

İsterdimki süpriz olsun beklemedigim bir anda hamile oldugumu ogreneyim. Hatta batlar geçe dursun jeton bana geç düşsün. Daha az yıpratıcı olurdu... gün aşırı birlikteligim olsa ve buna ragmen hamilelik olmasa diyecem bir soeun var ama bizde zamanı tutturamama sorunu var ve az ilişki... üstelik düzensiz benim adetim pkoyum sanirim doktor net bisey demedi ama biraz yatkinligim oldugunu soylemisti. Hikayemden bahsetmemiştim. Yatmadan önce bi içimi dökeyim dedim. Ayrıca belirti arayıp duruyorum kendime. Halbuki belirtim de yok sadece ilişkiden sonra 3-4 gün kasik agrim oldu(muhtemelen yumurtlamaya agrisi) sonra kesildi. Artik gun cekiyorum test yapmak icin. Ama işte gün çekmeme bile kiziyorim neden kendini bi rahat birakmiyorsun diyorum.

tevekkül ve teslimiyetle Allah'a sığınırım.

Bat 25 kasım

Canım hiç öyle düşünme ben kızımı bat günü 27 ile öğrendim daha sonra dış gebelik geçirdiğinde beta HCG değerim 5 binlerdeydi önemli olan artışın güzel olması

Bende Meryem suresi okuyorum hurmaya ve Hz.ibrahimin duasını her namazda okuyorum. 41 Fatiha 41 gün işaret parmağını göbeğine koyarak baslicam bu gece.
türbeye döndüm ama çok istediğimden valla. O otu yeni duydum ama bata 4 gün kaldı yararı olur mu ki

O içindekine sesleniyorum çabuk serragul arkadaşımızı rahat bırak nedir be senden çektiği hep kandirmaca hep bı dümen
Hih kızdım içindeki o sese hadi rahat uyu canım

Bı tuttura bilsek gelicezde
Olmuyo himmet ağabey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…