Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu gün çatlatmma iğnemin 1. Haftası haftaya kontrole gidicem bu gün evi süpürürken Bi an belime ağrı girdi iğnenin etkisi olabilir mi bide doktorum iğneyi vurulduğum gün yani 5 Kasım da bana 2 hafta sonra görüşürüz dedi yani tam olarak iğnemin vurulduğu günle beraber 14. Gün mü gideyim yoksa 15. Gün mü

Kızlar ovülasyon testlerinizi ve gebelik testlerinizi eczaneden almak yerine internetten alın. Eczaneden 20 tlye 2 tane alırken, internetten aynı fiyata 10 tane falan alabiliyorsunuz. Malum çok test yapıyoruz, batmayalım

Canım doktorun telefon numarası varsa ara sor, boşuna erken gitme zaten korona var ne kadar az gitsen o kadar iyi. Numarası yoksa da hastaneyi arayıp doktoru bağlamalarını rica et

Kızlar ovülasyon testlerinizi ve gebelik testlerinizi eczaneden almak yerine internetten alın. Eczaneden 20 tlye 2 tane alırken, internetten aynı fiyata 10 tane falan alabiliyorsunuz. Malum çok test yapıyoruz, batmayalım
Evet bende internetten aldım gerçekten çok uygun 24 tane ovulasyon testi artı içinde 2 gebelik testi ayriyeten 5 tane gebelik testi 27 TL'ye aldım hepsini

Aktarlar da bulunuyormuş diye duydum sen aralikda bulabilirsen eger al dene derim ben faydasini gordum ins sende gorursun yok bu ay gecmis artik ins hamilesindir de gerek kalmaz hamilesin hamilesin sen ben 3bucuk senedir yapmadigim kalmadi 2düşüğüm oldu bu 3.hamileligim olcak aynen evi türbeye cevirdim ama buay bosbirakmisdim sakin sakin takiliyodum oyle kendi halimde demk ki neymis arada sal gitsin bak nasil oluyo goreceksin canım

1- Ne sıklıkta adet oluyorsun? 32 40 arası bazen tam günü gününe bazen düzensiz
2- Yumurtlamanı adetinden kaç gün sonra gördün? Genelde ben 3.hafta yumurtluyorum gec oluyo
3- Ovulasyon testi kullanıyor musun? Hayır hic kullanmadım
4- Hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun? Kullanmadım ki kendimce tahmin ettim hep
5- Herhangi bir rahatsızlığın var mı? Bilmiyom ki ins yokdur bildiğim yok
6- Gebelik var mı? Gebeliği yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin? Evet var galiba bir hafta sonra olabilir gec yumurtlarim cünki düzensiz oldugum icin yinede kesin bisey diyemem tahminim
7- İlk belirtilerin neydi? Ilk belirtim en onemlisi daha test yapmadan kesin hamileyim ben galiba diyebilecegim sey nerdeyse tuvaletle kanka olmusdum sıkkkk idrara cikmA bi yudum da su icsem tuvalete koş ve normalde hep üşüyen ben ateş basdı yandım resmen vucud ısım yükseldi göğüslerim şişdi sızlıyo bu üçü cok belirgin bende suan

Ben kirmizilari gordum bu arada. 32, 32, 34 gun oldu dongum. Yumurtlama zamanimi da hesaplayamiyrm artik. Kafam karisti

Harikasın çok sağol. evet eğer hamiş değilsem ilk iş o otu yapicam
nasıl salayim yatak odamın tam karşısındaki apartmanın odası bebek odası her camimi açtikca o oyuncaklar dizili cama bakıyorum güne öyle uyanınca sal sala bilirsen gerci kendimi dinlemeyi bıraktım bu ay bakalım hayırlısı canım

Hangi marka ve nereden aldn canm?
Certain marka ve 12 kutu ama her kutunun içinde 2 tane var yani 24 adet yapıyor Trendyoldan aldım ve okadar hizlilarki inanamazsin başka şehirde olmasına rağmen 24 saat dolmadan getirdiler ve gizliydi fatura kutunun içindeydi.yorumlara bakarak aldım çok hızlı diyolarlardi bu kadar hızlı olacağını ben tahmin edemedim

Benide eklermisiniz listeye bat 30 Kasım
Merhaba, beni de listeye alabilir misiniz? Bat 22.11.2020
Kızlar hoşgeldiniz hadi bakalım inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi alırız :)

Teşekkür ederim. Yarın adet günüm. İki gün önce denedim yoktu bugün çıktı
Canım sende hoşgeldin listeye ekledim senide kan testi yaptırdıktan sonra bilgi verebilir misin bize tekrardan :) :)

Kızlar merhaba 6günüm var adetime ama 10gündür aşırı göğüs ağrım ve hafif kasıkta batmalarım var test yaptım sabah böyle çıktı ya miratech diye bi marka ile yaptım bi bakar mısınız

Eklentiler

• 91B2CECE-3E32-454B-A18D-32CFD3129318.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…