Canım senin sonucun ne oldu?Bende şimdi gittim kan verdim çok istiyorum umutluyum ama sanki de olmamış gibi geliyo
Canım var gibi duruyor ama kuruma çizgisi olabilir mi diye düşündüm bence erken gebelik testi yap ya da direk kan vermeye git en net sonuç kan olacaktır.Kızlar merhaba 6günüm var adetime ama 10gündür aşırı göğüs ağrım ve hafif kasıkta batmalarım var test yaptım sabah böyle çıktı ya miratech diye bi marka ile yaptım bi bakar mısınız
Erken gebelik testini ilk idrarla yapmasam olur mu? Gün içerisinde herhangi bi saatte yapsam canm? Ya bu miratech silik çizgi çıkarıyor diye yazılar okudum o yüzden heveslenmiyorum hiç. Ama yaptıktan 2-3dk sonra çıktı çizgiCanım var gibi duruyor ama kuruma çizgisi olabilir mi diye düşündüm bence erken gebelik testi yap ya da direk kan vermeye git en net sonuç kan olacaktır.
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Merhaba herkese uzaktan takip ediyordum. Dün gece kayıt oldum. Topik uğurlu hakikaten sanırım. Sabah test yaptım. Silik ikinci çizgiyi gördüm. Eki Görüntüle 2719818
Yaptıktan 2 3 dk sonraysa kuruma olması zor bence sen direk git kan ver en sağlıklı sonuc bu olur senin içinErken gebelik testini ilk idrarla yapmasam olur mu? Gün içerisinde herhangi bi saatte yapsam canm? Ya bu miratech silik çizgi çıkarıyor diye yazılar okudum o yüzden heveslenmiyorum hiç. Ama yaptıktan 2-3dk sonra çıktı çizgi
Günaydınn benim sabaha karşı lekelenmem oldudevam eder mi bilemiyorumGünaydın arkadaşlar BAT geldi durumlar nedir :)
@Duygunisa2
13.11.2020 Ebru1391 13.11.2020 Y yurt memuru
13.11.2020
Canım çook sevindim yaa kan ver hemennGünaydın canım ayyy ben de gördüm ikinci çizgiyi tebrik ederim bugün mü adet günün
HoşbuldumKızlar hoşgeldiniz hadi bakalım inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi alırız :)
Canım sende hoşgeldin listeye ekledim senide kan testi yaptırdıktan sonra bilgi verebilir misin bize tekrardan :) :)
Çok teşekkür ederimCanım çook sevindim yaa kan ver hemenn
Ben de henüz bişey yok ama her An olacakmış gibi ağrı çekiyorum 2 gündürGünaydınn benim sabaha karşı lekelenmem oldudevam eder mi bilemiyorum
Sen nasılsın canım var mı gelişmelerCanım çook sevindim yaa kan ver hemenn
Merhaba , benimde çikolata kıstım vardı 2 kere ameliyat oldum , sizin boyutu ne kadar acaba ve bazen çikolata kisti tek olmuyor belirli bölgelerde nodülleri oluyor bunlarda çok fazla enfeksiyon yayıyor ve döllenmeye ciddi manada engelliyor.Birkaç doktora gittim devlet özel hepsinin ortak söylediği düşüğün tam olarak sebebi belli değil kistten de olabilir başka sebeplerden de sağlıksız bir bebekmiş o sebepten tutunamamış kesin bişey söylemiyorlar ilk düşük olduğu için de çok üstünde durmadılar tekrarlanan düşüklerde araştırma yapıyolarmış Allah öyle bişeyi düşmanımın başına vermesinvalla çikolata kisti gebeliğe bazen engel bazen değilmiş çünkü yumurta kalitesini azalttığı için döllenme gerçekleşmiyormuş bende kalite arttırıcı takviyeler kullanmaya başladım her ay bir umutla Allahtan da isteyerek bekliyorum hikayem bu şekilde inşallah tez zamanda evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız
Kan testi yap bence çizgiler gözüküyor umutlanabilirsin benceMerhaba , sizce gebe miyim silik bir çizgi cikti , ve gecikeli 3 gün oldu daha belirgin olması gerekmez mi.
Teşekkürler.
Öyle mi dersiniz , hayal kırıklığı yasamak çok yordu açıkçası korkuyorum. Birde her an adet olacakmışım gibi hissediyorum.Kan testi yap bence çizgiler gözüküyor umutlanabilirsin bence
Benim de şu an ağrım yok sabaha karşı lekelenmem oldu sabah uyandığımda olmustur diye düşünüyordum ama çok çok az bisey olmuş bakalm devamı gelir normaldeBen de henüz bişey yok ama her An olacakmış gibi ağrı çekiyorum 2 gündür
Testinde çizgi silikte olsa varÖyle mi dersiniz , hayal kırıklığı yasamak çok yordu açıkçası korkuyorum. Birde her an adet olacakmışım gibi hissediyorum.
Hosbuldum ☺ yazilanlari okudum epeyce benim halsizligim bel boslugu agrilarim ve kasık agrım karin siskinligim sık idrara cıkmam gibi durumlarim var. Telefondan takip ediyorum program yumurtlama gunlerini gosteriyordu bizde o gunleri degerlendirdik ilk denememizKızlar hoşgeldiniz hadi bakalım inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi alırız :)
Canım sende hoşgeldin listeye ekledim senide kan testi yaptırdıktan sonra bilgi verebilir misin bize tekrardan :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?