Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım var gibi duruyor ama kuruma çizgisi olabilir mi diye düşündüm bence erken gebelik testi yap ya da direk kan vermeye git en net sonuç kan olacaktır.

Canım var gibi duruyor ama kuruma çizgisi olabilir mi diye düşündüm bence erken gebelik testi yap ya da direk kan vermeye git en net sonuç kan olacaktır.
Erken gebelik testini ilk idrarla yapmasam olur mu? Gün içerisinde herhangi bi saatte yapsam canm? Ya bu miratech silik çizgi çıkarıyor diye yazılar okudum o yüzden heveslenmiyorum hiç. Ama yaptıktan 2-3dk sonra çıktı çizgi

Yaptıktan 2 3 dk sonraysa kuruma olması zor bence sen direk git kan ver en sağlıklı sonuc bu olur senin için

Günaydın hayırlı cumalar dilerim hanımlar. Reglime son 9 gün kaldı. Bende arada mide bulantısı ve baş dönmesi olmuştu birkaç gündür. Ayrıca gündüz hiç uyumadığım hâlde gözlerimden uyku akıyor ve gözlerim kapanıyordu. Kan tahlili verdim şu anda gebelik belli olmaz dedi doktor çünkü yumurtlama tarihin 10 kasım ile 14 kasım arasında dedi. Adetin geçince tahlil yine yapalım dedi. Şimdilik adetim gelecekmiş gibi belirtim yok. Ama çok ümit bağlamak da istemiyorum. Olmazsa üzülürüm.

Kızlar hoşgeldiniz hadi bakalım inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi alırız :)

Canım sende hoşgeldin listeye ekledim senide kan testi yaptırdıktan sonra bilgi verebilir misin bize tekrardan :) :)
Hoşbuldum Yarın gideceğim doktoruma, tabi bilgi veririm

Kizlar kan vermek istiyorum ama sonuç negatif çıkarsa üzülecem ama dayanamicam kan verecem

Merhaba , benimde çikolata kıstım vardı 2 kere ameliyat oldum , sizin boyutu ne kadar acaba ve bazen çikolata kisti tek olmuyor belirli bölgelerde nodülleri oluyor bunlarda çok fazla enfeksiyon yayıyor ve döllenmeye ciddi manada engelliyor.

Kızlar hoşgeldiniz hadi bakalım inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi alırız :)

Canım sende hoşgeldin listeye ekledim senide kan testi yaptırdıktan sonra bilgi verebilir misin bize tekrardan :) :)
Hosbuldum ☺ yazilanlari okudum epeyce benim halsizligim bel boslugu agrilarim ve kasık agrım karin siskinligim sık idrara cıkmam gibi durumlarim var. Telefondan takip ediyorum program yumurtlama gunlerini gosteriyordu bizde o gunleri degerlendirdik ilk denememiz ruyamda da iki defa test yapiyordum ikiside cift cizgi hayirlar olsun :)) Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…