Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 cm ultrasonda başka görünmüyor enfeksiyonla alakalı çok şükür problemim Yok yani daha doğrusu enfeksiyon derken idrar yolu enfeksiyonu mu kastettiğiniz

4 cm ultrasonda başka görünmüyor enfeksiyonla alakalı çok şükür problemim Yok yani daha doğrusu enfeksiyon derken idrar yolu enfeksiyonu mu kastettiğiniz
Şu şekilde , basta bu hastalıktan çok çekmiş biri olarak yazıyorum. Nodülleri her doktor göremez, sadece bu iş ile gerçekten uğraşmış profesör hocalar görür çok fazla doktor gezdim bunu teyit edebilirim. Enfeksiyon derken idrar yolu degil maalesef bu kistler orda durduğu müddetçe enfeksiyon salgiliyormus bu da kaliteli yumurtlamanizi engeller spermle buluşmasını engeller buluşsa bile döllenmesini engeller. Infertilite de yüzde 30 çikolata kisti sebeplidir. Bu sebepten doğru doktoru bulup tedavi olmak çok önemlidir benim yanlış tedavim yüzünden 25 yaşında amh değerim 2 çıkmıştı yani yumurtalarıma inanılmaz zarar vermişlerdi. Ameliyat istemiyorsanız ve gebelik düşünüyorsanız baskılamak için 3 aylık menopoz tedavi seçeneğidir. Ama ağrınız varsa benim gibi hayat yaşanılmaz oluyorsa amh değeriniz idare eder durumdaysa yumurtalarınız toplanıp dollenip döndürülüyor ve ameliyatınız oluyor ve 6 ay normal gebelik bekleniyor. Umarım iyi ifade edebilmisimdir. Endometriozis bir farkindaliktir ve doğru doktor çok çok çok fazla önemlidir.

Kızlar günaydın malesef benim negatif bir daha ki aya kaldık. Ama hala regl olmuyorum tıp sanırım çözemedi beni bir türlü. Aşılama tavsiye eder misiniz doktorum söyledi ama sanki bir ay daha normal denemek istiyorum

Regl olmadıysan hala bi umut vardır diyor bir çok kişi bende o umuda sarılmış durumdayım şuan regl günün ne kadar geçti çatlamadan kaç gün sonra yaptın testi

Regl olmadıysan hala bi umut vardır diyor bir çok kişi bende o umuda sarılmış durumdayım şuan regl günün ne kadar geçti çatlamadan kaç gün sonra yaptın testi
Aslında ben doğum kontrol kullanıyordum bıraktıktan sonra hiç regl olamadım rahmimi inceltmiş baya o sırada da tutunma olmadı hiç korunmamamıza rağmen. Climara bant ve progestan aldım nafile vücudum regl konusunu reddediyor. Ama yumurta normal düzeninde büyüyor ve çatlıyor o yüzden çatlatma değil direk aşılama yapalım dedi. Geçen ay kontrolde tam çatlamaya denk geldik zaten o günden öncesi ve o günü de değerlendirmiştik ama olmadı.

Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. yumurtlama takibi yapıyormuydunuz ? Yapıyorsanız ne zamandı yumurtlama
Amin inşallah. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah. Evet doktor ile yapıyordum. 31 ekimde 23 mm yumurta vardı sağda. Sanırım 1inde çatladı çünkü çok Kasık ağrım vardı. 4 kasımda kontrolde çatlamış dedi, yoktu yumurta. İnşallah sağlıklı ilerler.

Aynı şeyleri yaşıyoruz. Reklamlarda, sosyal medyada, yolda, parkta, nerde bebek görsem için gidiyor. Geçen gün parkta gördük eşimle. Allah bize de nasip eder mi dedim. İnşallah dedi. Ya etmezse dedim. Biz de evlat ediniriz dedi. Parkın ortasında hüngür hüngür ağladım.
Denemeye başlayalı daha 6-7 ay oldu ama içimde bir his var bir korku. Umarım Allah çok isteyen herkese nasip eder. Kıymet bilmeyenlerin ardarda oluyor maalesef.

Canım daha çok erken böyle düşünmek için 6 7 ay nedir ki
Ben 2 yıldır uğraşıyorum sadece 1 kez hamile kaldım o da düşükle sonuçlandı
Daha çok yenisiniz elbet bir gün olacaktır

Nerde yaşıyorsunuz? İstanbul ise doktoru öğrenebilir miyim?

Canım daha çok erken böyle düşünmek için 6 7 ay nedir ki
Ben 2 yıldır uğraşıyorum sadece 1 kez hamile kaldım o da düşükle sonuçlandı
Daha çok yenisiniz elbet bir gün olacaktır
Gittiğim doktor beni çok etkiledi. 2-3 ay daha olmazsa tedaviye başlayalım dedi. Ben de bir sorun var gibi hissetmeye başladım. Nasıl geçecek bu bilmiyorum. Allah sana da nasip etsin inşallah.

Gittiğim doktor beni çok etkiledi. 2-3 ay daha olmazsa tedaviye başlayalım dedi. Ben de bir sorun var gibi hissetmeye başladım. Nasıl geçecek bu bilmiyorum. Allah sana da nasip etsin inşallah.
Doktor çok önemli kesinlikle bazıları insanın kanını emiyor
Aminnnnnnn canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…