Merhaba :) şimdi kan verdim ama fazla umitlenmehin dediler biraz uzuldumtabiki de gebesiiin ) yani durum onu gösteriyor. Git bir kan ver bakalım sonucunu da bizmle paylaş mutlaka canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir :)
Siz tedavi mi oldunuz yoksa normal gebelik mi ihtimal dahilinde olan..kist için yazmıştınız ya o yüzden tedavi mi diye sordumMerhaba :) şimdi kan verdim ama fazla umitlenmehin dediler biraz uzuldum
Benim çikolata kıstım vardı , ilk önce embriyom donduruldu sonra ameliyat oldum , ameliyat olalı 1 ay oldu ilişki yasak değildi. 5 gün gecikti adetim , bir arkadaşıma gore 3 gün gelmeyince doktoruma yazdim idrarda bir yap psikolojikse sonra gelir dedi ekledigim resim gibi çıkınca kan testi dediler. Öyle işte yakında sonuç çıkar herhalde umitlenmekte istemiyorum.Siz tedavi mi oldunuz yoksa normal gebelik mi ihtimal dahilinde olan..kist için yazmıştınız ya o yüzden tedavi mi diye sordum
Ayni seyi ben de dusundum. Suriyeli biri vardi. 2 yasinda cocuk sag elinde, 1 yasindaki sol elinde, biri de karninda. O an isyan edecek gbi oldm. Allahim neyim eksik diye.Aynı şeyleri yaşıyoruz. Reklamlarda, sosyal medyada, yolda, parkta, nerde bebek görsem için gidiyor. Geçen gün parkta gördük eşimle. Allah bize de nasip eder mi dedim. İnşallah dedi. Ya etmezse dedim. Biz de evlat ediniriz dedi. Parkın ortasında hüngür hüngür ağladım.
Denemeye başlayalı daha 6-7 ay oldu ama içimde bir his var bir korku. Umarım Allah çok isteyen herkese nasip eder. Kıymet bilmeyenlerin ardarda oluyor maalesef.
Kısmet artık canım sen ne yapıcaksın vericekmisin kan beklicekmisin bikaç gün dahaBelki de gelmez canımm hala umut var
Daha öncesinden pik gördüyseniz adete yakın böyle çıkan ovulasyon testlerinde genelde hamile olunuyor bence gebelik testi yapınMerhaba kızlarr adetime 5 gün var ovulasyon testim tekrar böyle oldu sizce yarın koyulaşır mı? Yoksa yarın kaybolur mu? Tekrar yumurtlamam olabilir mi? Yani hamile kalma olasılığım hala var mı?
31 ekim 1 kasım gibi piki gördüm hatta cok kısa 4-5 saat sürdü. Polikistik over sendromum var bazılarında 2. Kez yumurtlama oluyor demişlerdi. Ama tabi hamileysem daha iyiDaha öncesinden pik gördüyseniz adete yakın böyle çıkan ovulasyon testlerinde genelde hamile olunuyor bence gebelik testi yapın
Ben bu ay inofolic combi kullanacagim. Sakinlestirdin diye de passiflora. Inofolic kombi hakkinda guzel seyler okudu.Aynı şeyleri yaşıyoruz. Reklamlarda, sosyal medyada, yolda, parkta, nerde bebek görsem için gidiyor. Geçen gün parkta gördük eşimle. Allah bize de nasip eder mi dedim. İnşallah dedi. Ya etmezse dedim. Biz de evlat ediniriz dedi. Parkın ortasında hüngür hüngür ağladım.
Denemeye başlayalı daha 6-7 ay oldu ama içimde bir his var bir korku. Umarım Allah çok isteyen herkese nasip eder. Kıymet bilmeyenlerin ardarda oluyor maalesef.
2 sinde çatlamış olsa bugün 13. Gün olur 28 günde 1 adet oluyorsanız yarın ilk idrarla çıkması gerekir normal testtede ama yinede ümit vermiş gibi olmayım size ama burda o şekilde olup hamile kalan çok okudum canım31 ekim 1 kasım gibi piki gördüm hatta cok kısa 4-5 saat sürdü. Polikistik over sendromum var bazılarında 2. Kez yumurtlama oluyor demişlerdi. Ama tabi hamileysem daha iyipeki normal gebelik testinde belli olmaz dimi? Erken gebelik testi olmalı
Canııım silik çizgiyi gördümmKızlar merhaba 6günüm var adetime ama 10gündür aşırı göğüs ağrım ve hafif kasıkta batmalarım var test yaptım sabah böyle çıktı ya miratech diye bi marka ile yaptım bi bakar mısınız
4 aydır 31 günde adet oluyorum elimde normal gebelik testi var yarın deneyeceğim inşallah2 sinde çatlamış olsa bugün 13. Gün olur 28 günde 1 adet oluyorsanız yarın ilk idrarla çıkması gerekir normal testtede ama yinede ümit vermiş gibi olmayım size ama burda o şekilde olup hamile kalan çok okudum canım
Canım o zaman adetine 4 gün kalmış oluyor ama ovulasyon netken normal gebelik testinde de çıkabilir ya da istersen bekle bikaç gün daha ovu. Testiyle takip et hala koyu ise 2 gün sonra falan testini yap şimdi normal test olduğu için 4 gün öncesini çıkarmayabilir4 aydır 31 günde adet oluyorum elimde normal gebelik testi var yarın deneyeceğim inşallahOlmazsa da aralık nasip artık canım
Bence var hayırlı olsun darısı başımaBenim çikolata kıstım vardı , ilk önce embriyom donduruldu sonra ameliyat oldum , ameliyat olalı 1 ay oldu ilişki yasak değildi. 5 gün gecikti adetim , bir arkadaşıma gore 3 gün gelmeyince doktoruma yazdim idrarda bir yap psikolojikse sonra gelir dedi ekledigim resim gibi çıkınca kan testi dediler. Öyle işte yakında sonuç çıkar herhalde umitlenmekte istemiyorum.
Yine de biraz bekle bakalım umut etmeye devamm belli mi olurAslında ben doğum kontrol kullanıyordum bıraktıktan sonra hiç regl olamadım rahmimi inceltmiş baya o sırada da tutunma olmadı hiç korunmamamıza rağmen. Climara bant ve progestan aldım nafile vücudum regl konusunu reddediyor. Ama yumurta normal düzeninde büyüyor ve çatlıyor o yüzden çatlatma değil direk aşılama yapalım dedi. Geçen ay kontrolde tam çatlamaya denk geldik zaten o günden öncesi ve o günü de değerlendirmiştik ama olmadı.
Merhabaİsterdimki süpriz olsun beklemedigim bir anda hamile oldugumu ogreneyim. Hatta batlar geçe dursun jeton bana geç düşsün. Daha az yıpratıcı olurdu... gün aşırı birlikteligim olsa ve buna ragmen hamilelik olmasa diyecem bir soeun var ama bizde zamanı tutturamama sorunu var ve az ilişki... üstelik düzensiz benim adetim pkoyum sanirim doktor net bisey demedi ama biraz yatkinligim oldugunu soylemisti. Hikayemden bahsetmemiştim. Yatmadan önce bi içimi dökeyim dedim. Ayrıca belirti arayıp duruyorum kendime. Halbuki belirtim de yok sadece ilişkiden sonra 3-4 gün kasik agrim oldu(muhtemelen yumurtlamaya agrisi) sonra kesildi. Artik gun cekiyorum test yapmak icin. Ama işte gün çekmeme bile kiziyorim neden kendini bi rahat birakmiyorsun diyorum.
tevekkül ve teslimiyetle Allah'a sığınırım.
İlk idrarla yapmam gerekmiyomu erken gebelik testini canım şimdi yapsam sıkıntı olurmuCanııım silik çizgiyi gördümmErken gebelik testi yaparak teyit et hemen
Tamam yarın ben tekrar ovulasyon testi yaparım son gün gebelik testi yapsam daha iyi olurCanım o zaman adetine 4 gün kalmış oluyor ama ovulasyon netken normal gebelik testinde de çıkabilir ya da istersen bekle bikaç gün daha ovu. Testiyle takip et hala koyu ise 2 gün sonra falan testini yap şimdi normal test olduğu için 4 gün öncesini çıkarmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?