Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz tedavi mi oldunuz yoksa normal gebelik mi ihtimal dahilinde olan..kist için yazmıştınız ya o yüzden tedavi mi diye sordum
Benim çikolata kıstım vardı , ilk önce embriyom donduruldu sonra ameliyat oldum , ameliyat olalı 1 ay oldu ilişki yasak değildi. 5 gün gecikti adetim , bir arkadaşıma gore 3 gün gelmeyince doktoruma yazdim idrarda bir yap psikolojikse sonra gelir dedi ekledigim resim gibi çıkınca kan testi dediler. Öyle işte yakında sonuç çıkar herhalde umitlenmekte istemiyorum.

Eklentiler

• IMG-20201112-WA0028.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 102
Ayni seyi ben de dusundum. Suriyeli biri vardi. 2 yasinda cocuk sag elinde, 1 yasindaki sol elinde, biri de karninda. O an isyan edecek gbi oldm. Allahim neyim eksik diye.
Adamlarda dert tasa yok ki. Ben hastanede covid ol a riski, hastayi yasatma cabasi, ev , yol vb derken stresin alasini yasiyrm. Bu strese tabi zor.

Hanımlar, pazar günü bat günüm. 28 günde bir regli oluyorum. Geçen ay yumurtlamayı 16. Gün gördüm. Acaba reglimde 2 gün atar mı. Hani diyolar ya 28 günde olanların 14. Günü yumurtlama günüdür diye. Bende 2 gün geç Yumurtladım acaba reglimde 2 gün geç mi gelir diye sormk istiyorum?

Merhaba kızlarr adetime 5 gün var ovulasyon testim tekrar böyle oldu sizce yarın koyulaşır mı? Yoksa yarın kaybolur mu? Tekrar yumurtlamam olabilir mi? Yani hamile kalma olasılığım hala var mı?

Eklentiler

• B320BCB2-2737-4DAF-A252-51D33D910094.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 90
Merhaba kızlarr adetime 5 gün var ovulasyon testim tekrar böyle oldu sizce yarın koyulaşır mı? Yoksa yarın kaybolur mu? Tekrar yumurtlamam olabilir mi? Yani hamile kalma olasılığım hala var mı?
Daha öncesinden pik gördüyseniz adete yakın böyle çıkan ovulasyon testlerinde genelde hamile olunuyor bence gebelik testi yapın

Daha öncesinden pik gördüyseniz adete yakın böyle çıkan ovulasyon testlerinde genelde hamile olunuyor bence gebelik testi yapın
31 ekim 1 kasım gibi piki gördüm hatta cok kısa 4-5 saat sürdü. Polikistik over sendromum var bazılarında 2. Kez yumurtlama oluyor demişlerdi. Ama tabi hamileysem daha iyi peki normal gebelik testinde belli olmaz dimi? Erken gebelik testi olmalı

Ben bu ay inofolic combi kullanacagim. Sakinlestirdin diye de passiflora. Inofolic kombi hakkinda guzel seyler okudu.

2 sinde çatlamış olsa bugün 13. Gün olur 28 günde 1 adet oluyorsanız yarın ilk idrarla çıkması gerekir normal testtede ama yinede ümit vermiş gibi olmayım size ama burda o şekilde olup hamile kalan çok okudum canım

4 aydır 31 günde adet oluyorum elimde normal gebelik testi var yarın deneyeceğim inşallah Olmazsa da aralık nasip artık canım

4 aydır 31 günde adet oluyorum elimde normal gebelik testi var yarın deneyeceğim inşallah Olmazsa da aralık nasip artık canım
Canım o zaman adetine 4 gün kalmış oluyor ama ovulasyon netken normal gebelik testinde de çıkabilir ya da istersen bekle bikaç gün daha ovu. Testiyle takip et hala koyu ise 2 gün sonra falan testini yap şimdi normal test olduğu için 4 gün öncesini çıkarmayabilir

Bence var hayırlı olsun darısı başıma

1 Kasım çatlatma 2 Kasım aşılama yapıldı bugün kaset test yaptım sonuç bembeyaz hayali çizgi bile yok

Yine de biraz bekle bakalım umut etmeye devamm belli mi olur

Merhaba
Kendime benzettim o yüzden yazmak istedim. Ben de eşimle ayrı şehirlerde yım. 3 gün başka ilde görev yapıyorum 4 gün evdeyim. Bazen gittiğim gün yumirtlamam başlıyor belki maalesef gelene kadar bitmiş oluyor degerlendiremiyoruz. Ama ben de sizin gibiyim. Elimden geleni yapıp Teslimiyetle Allah'a sığınmak tam başka yol yok. İnşallah en yakın zamanda Rabbim sesimizi duysun

Tamam yarın ben tekrar ovulasyon testi yaparım son gün gebelik testi yapsam daha iyi olur Yarın cıkmazsa canım sıkılabilir beklemek daha iyi varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…