- 5 Nisan 2020
- 286
- 185
- 53
- 28
Bencede canım negatif görmektense sonucu adet olmak daha iyi oluyorTamam yarın ben tekrar ovulasyon testi yaparım son gün gebelik testi yapsam daha iyi olurYarın cıkmazsa canım sıkılabilir beklemek daha iyi varsa
Kesinlikle canım ben adeti bekleyim o ara da da ovulasyonları bitiririmBencede canım negatif görmektense sonucu adet olmak daha iyi oluyor
Ben çok kafama takıyordum, hayatımın hatası bu kadar tamamı olmuş inanın bana şunları yazana kızıyordum ama ne zaman Herşeyi Allaha bırakıyorsunuz o zaman mutlusunuz. Lütfen bu şekilde düşünün. Allaha emanet olun.Bence var hayırlı olsun darısı başıma
1 Kasım çatlatma 2 Kasım aşılama yapıldı bugün kaset test yaptım sonuç bembeyaz hayali çizgi bile yok
Pazartesi ayın 16 sı oluyo eğer olmazsam o zamana kadar gidip kan tahlili vericem inşallah bu sefer yüzüm güler :)Kısmet artık canım sen ne yapıcaksın vericekmisin kan beklicekmisin bikaç gün daha
Amiinnn inşallah canım ferah tut içiniDa
Pazartesi ayın 16 sı oluyo eğer olmazsam o zamana kadar gidip kan tahlili vericem inşallah bu sefer yüzüm güler :)
Valla burda bişey göz kırpıyo sankiBenim çikolata kıstım vardı , ilk önce embriyom donduruldu sonra ameliyat oldum , ameliyat olalı 1 ay oldu ilişki yasak değildi. 5 gün gecikti adetim , bir arkadaşıma gore 3 gün gelmeyince doktoruma yazdim idrarda bir yap psikolojikse sonra gelir dedi ekledigim resim gibi çıkınca kan testi dediler. Öyle işte yakında sonuç çıkar herhalde umitlenmekte istemiyorum.
var bence maşallahKızlar merhaba 6günüm var adetime ama 10gündür aşırı göğüs ağrım ve hafif kasıkta batmalarım var test yaptım sabah böyle çıktı ya miratech diye bi marka ile yaptım bi bakar mısınız
Hayırlısı valla artık yumurtlama bekliyorum yine 15 gün içinde en geçYine de biraz bekle bakalım umut etmeye devamm belli mi olur
Sonuç çook iyi maşallah güzel güzel artsın değerin tebrik ederimNormalde doktor 24 nde cagiracakti , ama hemen cagirdi pazartesi 900 yuksek mi dusuk mu acaba neyde suphelendiler bilemedim.
Tesekkur ederjm. Hepimizjn hersey gonlunce olsun.Sonuç çook iyi maşallah güzel güzel artsın değerin tebrik ederim
Inşallah canımMerhaba
Kendime benzettim o yüzden yazmak istedim. Ben de eşimle ayrı şehirlerde yım. 3 gün başka ilde görev yapıyorum 4 gün evdeyim. Bazen gittiğim gün yumirtlamam başlıyor belki maalesef gelene kadar bitmiş oluyor degerlendiremiyoruz. Ama ben de sizin gibiyim. Elimden geleni yapıp Teslimiyetle Allah'a sığınmak tam başka yol yok. İnşallah en yakın zamanda Rabbim sesimizi duysun
Amin ins darısı sizlere olsunAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Adetim gecikmedi yarın olmam lazımdı dun yaptım testi yani regile 2 gun kala cikdi duzensiz oldugum icin yumurtlamayi bilmiyomCanım çatlamadan kaç gün sonra test yaptın adetin ne kadar gecikti
12 ve 13 pik gibi duruyorEki Görüntüle 2720213 Eki Görüntüle 2720214 kizlar oik olmusmu anlayanlar bir bakin lutfennn
Teşekkürler. Doktora gideceğim. Bi danışayım bakalım.Ben bu ay inofolic combi kullanacagim. Sakinlestirdin diye de passiflora. Inofolic kombi hakkinda guzel seyler okudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?