Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan testi verdim pazartesi ye kaldık gene . İdrar testi yaptım negatif . bende anne olmak istiyorum artık çocuğumla ilgilenmek istiyorum .. etrafta bişi yokmu hamile değilmisn sorularından çok sıkıldım .. kan sonucum çıkmadı ama olumsuz olmasından korkuyorum . Benim 1 gün gecikti daha.

Tamam yarın ben tekrar ovulasyon testi yaparım son gün gebelik testi yapsam daha iyi olur Yarın cıkmazsa canım sıkılabilir beklemek daha iyi varsa
Bencede canım negatif görmektense sonucu adet olmak daha iyi oluyor

Bence var hayırlı olsun darısı başıma

1 Kasım çatlatma 2 Kasım aşılama yapıldı bugün kaset test yaptım sonuç bembeyaz hayali çizgi bile yok
Ben çok kafama takıyordum, hayatımın hatası bu kadar tamamı olmuş inanın bana şunları yazana kızıyordum ama ne zaman Herşeyi Allaha bırakıyorsunuz o zaman mutlusunuz. Lütfen bu şekilde düşünün. Allaha emanet olun.

Valla burda bişey göz kırpıyo sanki

Normalde doktor 24 nde cagiracakti , ama hemen cagirdi pazartesi 900 yuksek mi dusuk mu acaba neyde suphelendiler bilemedim.

Eklentiler

• IMG-20201113-WA0010.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 76
Inşallah canım beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek destek oluyor güzel haberler alır da birbirimize de veririz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…