Gebeliğe Hazırlık Kasım Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım benim beklenen adet tarihim 22 kasım beni de listeye ekler misin,

Kızlar merhaba BAT 24 kasım, aranızda kremsi beyaz akıntısı gelip kasık ağrısı olup ovulasyon testi negatif gösteren oldu mu?

Öyle midir dersin Neyse biz yine güzele yoralım çokda umutlanmadan hayırlısı olsun

Merhaba bayanlar. Az önce bu mesajı farklı bir konuda paylaştım ama bu konuyu açarak daha fazla kişinin istifade edeceğini düşündüm. Yöntemi öğrenir öğrenmez benimle beraber bu sorunu yaşayan hanımlarla paylaşmak istedim.
Öncelikle umarım isteyen herkes tez zamanda yavrularına kavuşur.
Benim size bir önerim olacak, daha doğrusu kayınvalidemin önerisi. görümcem bu yöntemle hamile kalmış. tabi bana bunu kaç ay sonra söylediler.. neyse..
çok iddialı konuşan kayınvalidem, bunu dene, hemen o ay hamile kalırsın inşallah bak dedi. gelecek ay deniycem. zor bir yöntem değil, ama tıbbi bi açıklaması da yok. biliyorum, herkesin gebe kalamamasının farklı nedenleri vardır, ama belki bu yöntem bazılarına iyi gelecektir. öğrenince paylaşmak istedim sizlerle.. çünkü bende aynı durumdayım.

adetin 2. veya 3. günü başlıyorsunuz ve arka arkaya 3 gün yapmanız gerek.yatakta sırtüstü uzanıp dizlerinizi bükün. her iki elinizle sağ ve sol kasığınızdan başlayarak yukarı göbeğinize doğru bastırın. bunu 3 kez yapıyorsunuz. yaptıktan sonra sıcak su torbası karnınıza koyun ve bi müddet uzanın öyle. bilmem tarif edebildim mi
size zararı olmayacaktır. lütfen deneyenler hamile kalınca da buraya yazsınlar olur mu? ne kadar başarılı bir yöntem olduğunu görmek adına iyi olacaktır.
KIZLAR BEN BUNU BURDA FORUMDA GEZERKEN GÖRMÜŞTÜM BİR ARKADAŞ 2013 YILINDA PAYLAŞMIŞ ZARARLI BİRŞEY GİBİ GELMEDİ 3 GÜN YAPTIM SICAK SU KOYDUM AMA ÇOK SICAK DEĞİLDİ BELKİ ZARARLI OLUR DİYE
KOCAKARI YÖNTEMİ AMA YAPMAK İSTERSENİZ PAYLAŞMAK İSTEDİM

Tebrik ederim adetten önce mi test yaptınıZ kaç gün kala

Gunaydjn kizlar. Benim de bat 20 Kasım adımı yazdirmistim, bu topikte hamile çok çıkıyor inşallah bana da vurur şans bu ay. Diğer belirtilerden farklı olarak hep midem yanıyor benim. Yani bı şey yesem hemen yanıyor, hayatım boyunca böle bı şey yaşamadım. Var mı tecrübesi olanlar ?

Benide eklermisiniz bende 26 Kasım renglim inşallah bu ay tutar
Ekledim Canım hoşgeldin sende aramıza inşallah sana da uğur getirir :)
Kızlar dayanamadim test yaptım çifti görünce spor topar acile geldim 5 haftalık bebiş çıktı :)
Kizlar az önce test yaptim pozitif cikti cook mutluyum ya elhamdulillah cok bekletmedi Rabbim bizi
Eki Görüntüle 2721234
Kızlarrr çok şükür hamileyim :))
ya arkadaşlar bu haberler neeee? Sadece 1 gün girmedim topiğe Nasıl mutlu oldum ya hepinizi tebrik ederim valla kendim hamileymişim gibi sevindim. İnşalllah haberlerimiz daha da artar. Sağlıklak kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi çok mutlu oldum her birinizin adına :)

Beni de listeye alır mısınız, 22.11.2020 beklenen adet tarihim, çok hamiş var bu topikte bir hayır bereket görüyorum kapılayım bende enerjinize
ekledim canım senide sende hoşgeldin biraz bahseder misin hikayenden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…