25 ekim son adet tarihim 4 yaşında bir oğlum var2 kasim son adet tarihim 5+4 haftalii hamileyim benimle ayni anneler varmi ikinci gebeligim 14 aylik oglum var
hayır canım 6. hafanın ilk günü bugün aramızda bir gün var :)selam 7 kasım son regli tarihimdi , hesaplamaya baktığımda,5 hafta 0 gün diyor...aslında ben hafta olayına takıldım ...5 haftanın 1.günündemiyim :)
Masallaj cnm25 ekim son adet tarihim 4 yaşında bir oğlum var
Ben daha 1 haftalık bile degilken henuz dahs doğrusu hamile oldugumu bilmiyorke alttan muayene oldum korkmason adet 1 kasım nolursunuz bana fikir verin 5 hafta 5 günlükken alttan ultrason ile muayene etti doktorum sadece keseyi gördü içinin boş mu dolu mu olduğunu henüz bilemeyiz dedi çok korktum vajinal muayene de 6. Haftama 2 gün varken bebeğin kesenin içinde görülmesi gerekiyor mu
Bnm.allaha şükür ikincigebeligim ondn beklicem 29 aralik cumagunune randevu aldim 8 haftalik olucam hem kese hemm kalp atışı icin ikisi bir ara çıksınMerhaba benimde 8 kasım son adt.tarihim 34 günde bir adet oluyorum bende hamileyim kan testiyle öğrendim adetten önce henüz dr gitmedim sizlerde kese göründümü
Benim de Sat 2 kasım.6 yaşında bir kızım var. Karnın çıktımı? Benim baya çıktı :)2 kasim son adet tarihim 5+4 haftalii hamileyim benimle ayni anneler varmi ikinci gebeligim 14 aylik oglum var
Yok cnm suan gazdir o regl olmadigimiz icinde sisiklik var bennimde 14 aylik oglum vsr çok küçük abi olacak ins amaBenim de Sat 2 kasım.6 yaşında bir kızım var. Karnın çıktımı? Benim baya çıktı :)
Benimde ikinci canım 8 yasında oğlum var gecen ay kimyasal yasadım bu ay bata 4 gün varken 201 cıktı hcg onun icin tereddüt ediyorum aynı seyi yaşamaktanBnm.allaha şükür ikincigebeligim ondn beklicem 29 aralik cumagunune randevu aldim 8 haftalik olucam hem kese hemm kalp atışı icin ikisi bir ara çıksın
Inşallah yasamazsin cnm doktora git o zaman sen mutlakaBenimde ikinci canım 8 yasında oğlum var gecen ay kimyasal yasadım bu ay bata 4 gün varken 201 cıktı hcg onun icin tereddüt ediyorum aynı seyi yaşamaktan
Korkma cnm inşallah kan degerin kac çıktı gec görülebilirYok kuzum ben alttan muayeneden korkmadım zaten alttan muayene etmesine rağmen bebeği göremedi diye korktum yani boş gebelik olmasından korkuyorum
Cnm zaten kalp atışı icin cok erken suan duyulmaz 7 hafta sonra duyuluyorBenim de son adet tarihime göre 6+2 de olmam lazim bugün vajinl usg ile bakildi kese ve embriyo var ama kalp atisi duyulamadi canım sıkildı ilk gebelik :)(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?