Kasım ayi hamile kalanlar

8 kasim son adet tarihim 4+6 bugun nasip ederse hamileligim 2. Cocugum olacak ilki 6 yasina girdi

selam 7 kasım son regli tarihimdi , hesaplamaya baktığımda,5 hafta 0 gün diyor...aslında ben hafta olayına takıldım ...5 haftanın 1.günündemiyim :)

selam 7 kasım son regli tarihimdi , hesaplamaya baktığımda,5 hafta 0 gün diyor...aslında ben hafta olayına takıldım ...5 haftanın 1.günündemiyim :)
hayır canım 6. hafanın ilk günü bugün aramızda bir gün var :)

Merhaba benimde 8 kasım son adt.tarihim 34 günde bir adet oluyorum bende hamileyim kan testiyle öğrendim adetten önce henüz dr gitmedim sizlerde kese göründümü

son adet 1 kasım nolursunuz bana fikir verin 5 hafta 5 günlükken alttan ultrason ile muayene etti doktorum sadece keseyi gördü içinin boş mu dolu mu olduğunu henüz bilemeyiz dedi çok korktum vajinal muayene de 6. Haftama 2 gün varken bebeğin kesenin içinde görülmesi gerekiyor mu

Ben daha 1 haftalık bile degilken henuz dahs doğrusu hamile oldugumu bilmiyorke alttan muayene oldum korkma

Merhaba benimde 8 kasım son adt.tarihim 34 günde bir adet oluyorum bende hamileyim kan testiyle öğrendim adetten önce henüz dr gitmedim sizlerde kese göründümü
Bnm.allaha şükür ikincigebeligim ondn beklicem 29 aralik cumagunune randevu aldim 8 haftalik olucam hem kese hemm kalp atışı icin ikisi bir ara çıksın

Bnm.allaha şükür ikincigebeligim ondn beklicem 29 aralik cumagunune randevu aldim 8 haftalik olucam hem kese hemm kalp atışı icin ikisi bir ara çıksın
Benimde ikinci canım 8 yasında oğlum var gecen ay kimyasal yasadım bu ay bata 4 gün varken 201 cıktı hcg onun icin tereddüt ediyorum aynı seyi yaşamaktan

Yok kuzum ben alttan muayeneden korkmadım zaten alttan muayene etmesine rağmen bebeği göremedi diye korktum yani boş gebelik olmasından korkuyorum

Arkadaslar mrb bende bat 6 kasim ikinci hamileligim olacak allahin izniyle 2 bucuk yasinda 1 kizim var ama ben daha doktora gitmedim kan sonucuna gore hamileyim bakalim degerim biraz daha yukselsin kese icin doktora gideceğim

Selam kızlar, benim sat 31 ekimdi. Bata 4 kala öğrendim hamile oldugumu. 6 haftaliktir diye tahmin ediyordum ama p.tesi ultrasonda 5+1 cikti. Karindan bakildi kese 1.05 cm çıktı. 6+3 te tekrar gidicem kalp atisi ve bebegi gormek icin. Insallah hepimiz gorebiliriz bebislerimizi

Benim de son adet tarihime göre 6+2 de olmam lazim bugün vajinl usg ile bakildi kese ve embriyo var ama kalp atisi duyulamadi canım sıkildı ilk gebelik :)(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…