- 11 Şubat 2016
- 260
- 238
- 33
- 30
Ay öyle mi diyosunuzCnm bence de bir tuhaflik var ama ne oldugunu anlamadim değerin 4 günde cok fazla artmis bence sen beklemeden baska bi doktora git bakalim o ne diyecek
Sizi korkutmak istemedim cnm ama hakkinizda hayirlisi neyse o olsunAy öyle mi diyosunuz
Evt cnm hamilesin hayirli olsunİyi günler beta hcg 52.51 çıktı evde yaptığım iki testtede silik çizgi çıktı hamileyimdir değilmi
Bence de baska bir doktora git bu kdr yüksek degerdede kese görünür ayrıcaAy öyle mi diyosunuz
Bende ya ikiz yada dış gebelikten suphelenmistim cnm hadi hayirlisi o zaman güzel haberlerini bekliyoruz cnmHanımlar vajinismus için tedavi olduğum klinikteki doktorumu aradım
Bu gelişim gayet güzel eğer artış olmasa korkmamız lazım seninki gayet iyi dedi
Ve ayrıca ikiz olabilir dedi
10 gün beklememi söyledi o doktor da herşey normal diyo biraz beklememi istiyor hangi doktora sorsambeklemek çok zor
Dış gebelikte değer yükselmez düşermişBende ya ikiz yada dış gebelikten suphelenmistim cnm hadi hayirlisi o zaman güzel haberlerini bekliyoruz cnm
Merhaba benim sat 15 kasım
11 Aralıkta öğrendim gebeliğimi b hcg 444dü
15 aralık b hcg 4079 geldi
Doktor 3 haftalık olduğunu söyledi 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi ama 3 haftalıksa nasıl 10 gün sonra kese görüncek bilmiyorum
Ayrıca 3 haftalıksa b hcg nasıl bu kadar yüksek onuda bilmiyorum
Canım benimde değerim 61185.4 çıktı bende ikiz gebelik sandım ailemde de var . ama tek kese göründü hakkimizda hayırlısı olsun. İnşallah senin ikiz dirMerhaba benim sat 15 kasım
11 Aralıkta öğrendim gebeliğimi b hcg 444dü
15 aralık b hcg 4079 geldi
Doktor 3 haftalık olduğunu söyledi 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi ama 3 haftalıksa nasıl 10 gün sonra kese görüncek bilmiyorum
Ayrıca 3 haftalıksa b hcg nasıl bu kadar yüksek onuda bilmiyorum
Bu değeri kaçıncı haftada gördün?Canım benimde değerim 61185.4 çıktı bende ikiz gebelik sandım ailemde de var . ama tek kese göründü hakkimizda hayırlısı olsun. İnşallah senin ikiz dir
Tek isteğim bi sorun çıkmasın tek Bebek de kabulum Rabbim bilir en doğrusunu inşallah sağlıklı olsun ikiz üçüz hiç fark etmez Ayy çok heyecanlanıyorum içim kıpır kıpırÇoğul gebeliklerde bu değerin yüksek cıktığını biliyorum. Belkide böyle bir durum vardır , doktor keseleri görmeden söylemek istememiştir.
Sanırım 5 hafta falan di . haftama göre biraz yüksekti çok heyecanlanmistim bilmiyorum 2.kez ultrason a gidi cem kucukte olsa bir umut tasiyorum genelde 10. Haftada falan gorulebilirmiste ikiz gebelikler. Bir gelişme olursa yazarım :))Bu değeri kaçıncı haftada gördün?
Belkide ikinci kese sonradan görünür senin tabi hayırlısı olsun kuzum sağlıklı olsunlar da bi tane iki tane Rabbim ne verirse kabulüm yeterki bi sorun olmasın
Öncelikle sağlıklı olsunda tek olsun...Sanırım 5 hafta falan di . haftama göre biraz yüksekti çok heyecanlanmistim bilmiyorum 2.kez ultrason a gidi cem kucukte olsa bir umut tasiyorum genelde 10. Haftada falan gorulebilirmiste ikiz gebelikler. Bir gelişme olursa yazarım :))
Hayirli olsun canim, insallah saglikla görür kalbini duyarsin bebisininMrb arkadaslar bende bugun doktora gittim ve kese olusmustu doktor 5 hafta 3 günlük dedi 2 hafta sonra gel bebeği görmem lazım dedi dua edin bana inşallah görürüm bebegimi 2 hafta sonra
Inşallah duyarsin cnm bilmiyorum cnm valla kesenin kac mm oldugunu ama doktor hersey yolunda dedi ultrason kağıdına bakayim yazıyorsa söylerimHayirli olsun canim, insallah saglikla görür kalbini duyarsin bebisininkese kac mm cikti senin, ben de gecen hafta p.tesi gitmistim sata gore gerideydi yarin tekrar randevum var. Sen de dualarini esirgeme, insallah duyarim kalbini bebişimin
Tamam canim:) amiinnn insallah hepimiz guzel gelisimlerini görürüz bebişlerimizinInşallah duyarsin cnm bilmiyorum cnm valla kesenin kac mm oldugunu ama doktor hersey yolunda dedi ultrason kağıdına bakayim yazıyorsa söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?