Kasım ayi hamile kalanlar

Hanımlar vajinismus için tedavi olduğum klinikteki doktorumu aradım
Bu gelişim gayet güzel eğer artış olmasa korkmamız lazım seninki gayet iyi dedi
Ve ayrıca ikiz olabilir dedi
10 gün beklememi söyledi o doktor da herşey normal diyo biraz beklememi istiyor hangi doktora sorsambeklemek çok zor

Bende ya ikiz yada dış gebelikten suphelenmistim cnm hadi hayirlisi o zaman güzel haberlerini bekliyoruz cnm

Bende ya ikiz yada dış gebelikten suphelenmistim cnm hadi hayirlisi o zaman güzel haberlerini bekliyoruz cnm
Dış gebelikte değer yükselmez düşermiş
İnşallah hayırlısı bakalım
10 gün sonra gidince yazacağım son durumu

Çoğul gebeliklerde bu değerin yüksek cıktığını biliyorum. Belkide böyle bir durum vardır , doktor keseleri görmeden söylemek istememiştir.

Canım benimde değerim 61185.4 çıktı bende ikiz gebelik sandım ailemde de var . ama tek kese göründü hakkimizda hayırlısı olsun. İnşallah senin ikiz dir

Canım benimde değerim 61185.4 çıktı bende ikiz gebelik sandım ailemde de var . ama tek kese göründü hakkimizda hayırlısı olsun. İnşallah senin ikiz dir
Bu değeri kaçıncı haftada gördün?
Belkide ikinci kese sonradan görünür senin tabi hayırlısı olsun kuzum sağlıklı olsunlar da bi tane iki tane Rabbim ne verirse kabulüm yeterki bi sorun olmasın

Çoğul gebeliklerde bu değerin yüksek cıktığını biliyorum. Belkide böyle bir durum vardır , doktor keseleri görmeden söylemek istememiştir.
Tek isteğim bi sorun çıkmasın tek Bebek de kabulum Rabbim bilir en doğrusunu inşallah sağlıklı olsun ikiz üçüz hiç fark etmez Ayy çok heyecanlanıyorum içim kıpır kıpır

Bu değeri kaçıncı haftada gördün?
Belkide ikinci kese sonradan görünür senin tabi hayırlısı olsun kuzum sağlıklı olsunlar da bi tane iki tane Rabbim ne verirse kabulüm yeterki bi sorun olmasın
Sanırım 5 hafta falan di . haftama göre biraz yüksekti çok heyecanlanmistim bilmiyorum 2.kez ultrason a gidi cem kucukte olsa bir umut tasiyorum genelde 10. Haftada falan gorulebilirmiste ikiz gebelikler. Bir gelişme olursa yazarım :))

Öncelikle sağlıklı olsunda tek olsun...
Ama ikiz olursa istemeyiz demeyiz yani
Belki ikinci keseyi görürsünüz hadi bakalım hayırlısı haberlerini bekliyoruz

Benmde ilk ogrendigimde değerim 1779.23 çıktı adet hesaplamasina göre 5 haftaliktim o gun cumartesi gunu dr a gittim kese yi gördük 6+2 olmam gerekirken ogün 5 haftalık göründü 25 aralıkta kalp atışı icin gidicez tekrar umarim sorun yokdur

Kızlar merhaba benim de son adet tarihim 16 kasım adetimden 4 gün geçti bugün test yaptım çift çizgi kaç haftalık hesaplıorum 4+4çıkıor 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için korkuorum da kasıklarımda da çok sancı var

Mrb arkadaslar bende bugun doktora gittim ve kese olusmustu doktor 5 hafta 3 günlük dedi 2 hafta sonra gel bebeği görmem lazım dedi dua edin bana inşallah görürüm bebegimi 2 hafta sonra

Mrb arkadaslar bende bugun doktora gittim ve kese olusmustu doktor 5 hafta 3 günlük dedi 2 hafta sonra gel bebeği görmem lazım dedi dua edin bana inşallah görürüm bebegimi 2 hafta sonra
Hayirli olsun canim, insallah saglikla görür kalbini duyarsin bebisinin kese kac mm cikti senin, ben de gecen hafta p.tesi gitmistim sata gore gerideydi yarin tekrar randevum var. Sen de dualarini esirgeme, insallah duyarim kalbini bebişimin

Hayirli olsun canim, insallah saglikla görür kalbini duyarsin bebisinin kese kac mm cikti senin, ben de gecen hafta p.tesi gitmistim sata gore gerideydi yarin tekrar randevum var. Sen de dualarini esirgeme, insallah duyarim kalbini bebişimin
Inşallah duyarsin cnm bilmiyorum cnm valla kesenin kac mm oldugunu ama doktor hersey yolunda dedi ultrason kağıdına bakayim yazıyorsa söylerim

KIZLAR nasıl gidiyor? Bende hiçbir değişiklik yok göğüs hassasiyeti dışında mide bulantısı vs yok henüz sat 1 kasım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…