Kasım ayi hamile kalanlar

Kızlar ben geldim...
Bu hafta kontrole gidecegim
Bebisim maalesef haftasina göre geriden geliyor diye korkuyorum ama 1.5 hafta ince kall atisini duymustum 6+1 idi simdi nerdeyss 8 olacak umarim.bi sorunu yoktur ya cok gerginim
Cnm belki geç döllenmedir

Kızlar ben geldim...
Bu hafta kontrole gidecegim
Bebisim maalesef haftasina göre geriden geliyor diye korkuyorum ama 1.5 hafta ince kall atisini duymustum 6+1 idi simdi nerdeyss 8 olacak umarim.bi sorunu yoktur ya cok gerginim
İnşallah birşeyi yoktur

İnşallah canını sıkma . herşeyin hayırlısı olsun hakkında güzel haberlerle dönersin evine umarım

Sağol canım bi sıkıntım da yok kanamam ağrım geriden de gelebiliyormus ilk haftalar buyudu de kalp atisini da duyduk olumsuz bi sey dusunmek istemiyorum bakalim

Sağol canım bi sıkıntım da yok kanamam ağrım geriden de gelebiliyormus ilk haftalar buyudu de kalp atisini da duyduk olumsuz bi sey dusunmek istemiyorum bakalim
Çok şükür canım . sen sitres yaparsan da olumsuz sonuçlar olabilir . bu arada bulantıların nasıl ağrın falan oluyormu

Benimde gün içinde çok bulantım olmuyor ama sabah bulantıları bendede kötü. Bide akşam yatarken hafif bulantı oluyor. O çok rahatsız etmiyor ama sabah baya kötü.
Aynenn cnm sabablari bnmde cok sık acikiyorum birdeyenek yemekten nefret ettim resmen

Kızlar merhaba benimde SAT 6 kasım 28 ekimde evlendim evlendiğim ilk hafta rabbim verdi çok şükür :) bir bebeğim olcak inşallah cinsiyetini okadar merak ediyorumki sizde benim gibi misiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…