Kasım ayi hamile kalanlar

Öyle de mi ya benim moralimi bozdular embriyo kucuk dediler kalp atisi duyulmaz dediler embriyo gibi bi sey var ama bilemiyoruz diyorlar
Cnm bnm ikinci gebeligim bu ilk oglumdda 7 haftalik duyuldu hatta 9 haftalik duyulanda var yani bu hafta sadece kese görünür sen gittiğin yerden memnun kalmadysan değiştir yolun başındayken ilerde de sacma salak konuşmasın lar

Haklisin canim cok sagol

Kizlar merhabalar . Ben de kasim ayinda hamile oldugumu ogrendimm ilk olcturudm hcg 1325 cikti 3. Gun tekrar gittim deger ayni. Yani ya artar ya azalir demi? Hic boyle bir sey duydunuz mu daha once ? Cumartesi gunu doktora gidicem ama bu endise beni yiyip bitirmezse ..

Hayırlı olsun cnm en iyisi direk doktora gtmek orda daha iyi anlarsin gerekirse hir kan testi saha verirsin

Cok tesekkur ederim darisi isteyen herkese insallah. Cumartesi gunu doktora gidicez insallah hayirli haberleri alirimm yaa

Kızlar merhaba ya bu mide yanmasıyla nasıl başa çıkacağım. Ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum. Bu nedir yahu? Önerisi olan var mı?

Ya kizlar sizinde sırtıniz cok ağrıyor mu acaba benim sirtim cok kötü yaa mahvetti beni

Kızlar merhaba ya bu mide yanmasıyla nasıl başa çıkacağım. Ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum. Bu nedir yahu? Önerisi olan var mı?
Inan ben de ayni durumdayim canim bir haftadır mahvoldum mide yanmasindan, netten arastiriyorum surekli ama nafile. Su içsel boğazıma kadar yaniyorum

Inan ben de ayni durumdayim canim bir haftadır mahvoldum mide yanmasindan, netten arastiriyorum surekli ama nafile. Su içsel boğazıma kadar yaniyorum

Hiç bir çaresi Yok herhalde bunun. Karbonatlı su falan yazıyor ama bebeğe zarar verir diye hiç bir şey kullanamıyorum ben de ... sabahlar midem bulanır bir şey yemesem, yesem de midem yanar. Yani bu mide ne istiyor acaba

Hamile reflusu sanırım sizinkiler bende ilk oglumda vardi dogurana kadar çektim cesitli ilaçlar var ama fayda etmiyor yani soda içiyodum

Ya kizlar sizinde sırtıniz cok ağrıyor mu acaba benim sirtim cok kötü yaa mahvetti beni

Sırt ağrısı bende de var. Mide yanman varsa ondan da olur. Allah korusun idrar yolu enfeksiyonundan da oluyor. Aman iyi korunun bacaklarınızı ayaklarınızı iyi koruyun. Ben artis gibi çıktım geçen hafta şimdi onun ceremesini çekiyorım işte.

Bana da hiç bir şey fayda etmiyor ne yapacagimi sasirdim. Bogazimda iltihap var atlatmak icin limon zencefil vb... tuketmeye calisiyorum olmuyor mide yanmam yuzunden. Ne zor şeymiş, once de reflu vardi ama ilac kullanirdim ama simdi hicbir sey yapamıyorum

Artık hatrına sabrederiz ne yapalım Yeterki onlar sağlıklı olsunlar Allah'ın izniyle

Mide yanmam daha başlamamış cnm ama cok agiriyor sirtim yaa dayanamiyorum

Merhaba benim sat 15 kasım
11 Aralıkta öğrendim gebeliğimi b hcg 444dü
15 aralık b hcg 4079 geldi
Doktor 3 haftalık olduğunu söyledi 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi ama 3 haftalıksa nasıl 10 gün sonra kese görüncek bilmiyorum
Ayrıca 3 haftalıksa b hcg nasıl bu kadar yüksek onuda bilmiyorum

Cnm bence de bir tuhaflik var ama ne oldugunu anlamadim değerin 4 günde cok fazla artmis bence sen beklemeden baska bi doktora git bakalim o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…