Bol bol su iç o enfeksiyonu vücuttan atmaya yardımcı oluyor demekki ilaç henüz etkisini göstermemişYa arkadaslar afedersiniz ben idrarimi yaparken benim karnimin içi cok ağrıyor yaa sanki bebeğim dusecekmis gibi enfeksiyon vardı doktor toz verdi içtim ama geçmemiş mi sizce sizde de böyle oluyor mu
6 gün oldu içeli ilacı ama bence etkisi geçmiştir bileBol bol su iç o enfeksiyonu vücuttan atmaya yardımcı oluyor demekki ilaç henüz etkisini göstermemiş
Regl tarihimiz bile ayni hayirla kucagimiza alalim insaLalah bebisleri benim ilk gebeligim25 ekim son adet tarihim 4 yaşında bir oğlum var
Bende de enfeksiyon cikti doktor ilac veremem bol bol su ic duzelir dedi su ic canim tabi benim cok bulantim var icemiyorum Allah yardimcimiz olsun .Ya arkadaslar afedersiniz ben idrarimi yaparken benim karnimin içi cok ağrıyor yaa sanki bebeğim dusecekmis gibi enfeksiyon vardı doktor toz verdi içtim ama geçmemiş mi sizce sizde de böyle oluyor mu
İnşallah canım,benim ikinci hamilelikRegl tarihimiz bile ayni hayirla kucagimiza alalim insaLalah bebisleri benim ilk gebeligim
Merhaba Allah analı babalı büyütsün2 kasim son adet tarihim 5+4 haftalii hamileyim benimle ayni anneler varmi ikinci gebeligim 14 aylik oglum var
Evet sezaryen oldum dr um sorun olmayacağını söylediMerhaba Allah analı babalı büyütsün
İlk bebeğin sezaryanmı normalmi oldu ? Benimde bi oğlum var 15 aylık bu ay korunmayı bıraktık benimki sezaryandı acaba erkenmi dedim?
Doktoruna görün bu test yaptır genelde kahverengi kanaması olanlara progestan ilaç veriyorlar.Benimde son adetm 24 kasim adetimi 7 gun geçtiğinde kahverengi akinti geldi daha oncede kahverengi akimti ve ardindan bir hafta sonra kanamayla bir gecirdim suan kan degerim 590larda dr. Gebesin ancak kanamanin sebebini ogrenmek icon keseyi gormek lazim dedi kesen olusursa sorunu cozeblrz dedi doktoruk vajinal muayenede kanama gozukmuyor dedi ancak benden kahverengi tortular geliyor buda beni cok korkutuyor kizlar sizce neden olur ilk dusugumden sonra bu kezde bebegimi kaybetmekten cok korkuyorum lütfen akil verin bana nolur
Canim cok dikkatli ol ben bir hata yaptım ve dip kose temizlige giristim ertesi gunde kanamam oldu azda olsa smdi doktor lavobaya bile yavas yawas gidip geliceksin dedi bu arada kan degerin kac cikti senin canimmerhaba arkadaşlar benimde son adet tarihim 25 kasım. Rabbim mucizemi bana nasip etti inşallah.
temizlik falan yapmıyorum cnm ağırda kaldırmıyorum. aşılama ile hamile kaldım 23 ay sonra. aşılmadan sonraki ilk değerim 13. gün 83.63 17. gün 429 çıktı. 25 aralıktada keseyi gördük. Allah izin verirse şimdi kalp atışını duymak olucak inş.Canim cok dikkatli ol ben bir hata yaptım ve dip kose temizlige giristim ertesi gunde kanamam oldu azda olsa smdi doktor lavobaya bile yavas yawas gidip geliceksin dedi bu arada kan degerin kac cikti senin canim
amin cümlemize inş cnm. sen ne kadarlıksın?Inşallah rabbim saglicakla kucağına almayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?