Kasım ayi hamile kalanlar

İyi düşün iyi olsun cnm. Rabbim hakkıkızda hayırlı olanın en iyisini bilir. Dua etmekten başka bişey yok elimizde.

Benimde son adet tarihim 24 kasımdi asılamayla dilegıme kavuştum şükür carsamba günüde keseyi gordum simdi kalp atisini bekliyorum ama sarim soguk alıyorum bogazim kasınıyo cok korkuyorum ilacta kullanamam

M Magnolia5 dikkat et kendine cnm. Ben de 5. haftada birazcik ihmal yuzunden iyice agir hastalandim, ilac da kullandirtmadi doktorum. Hala tam atlatamadim, ilacsiz cok zor oluyor süreç. Zencefil bal limon tuket, bol bol da c vitamini. Saglikla alırsın insallah kucagina:)

Teşekkur ederim canım sende saglıkla kavusursun bebisine inşallah esim fena grip oldu bulasmasin die cok ugraştık ama bugun bogazim yanmaya basladim sicaksu bal limon iciyorum bol bol biran once atlatrim umarim

Benimde son adet tarihim 24 kasımdi asılamayla dilegıme kavuştum şükür carsamba günüde keseyi gordum simdi kalp atisini bekliyorum ama sarim soguk alıyorum bogazim kasınıyo cok korkuyorum ilacta kullanamam
Canım tebrikler aşılamam tuttu demekki çok sevindim benimde tuttu çok şükür.

Canım tebrikler aşılamam tuttu demekki çok sevindim benimde tuttu çok şükür.
Evet canım cok şükür bizim dualarımız kabul oldu inşallah rabbim isteyen herkese verir nasılsın agrın varmı benim kasık agrilarim var biraz doktorum ignelerden dolayi kist oluşmus onlar agrı yapar korkma dedi ama elim hep yüregımde rabbim meleklerimizi korusun

Merhaba herkese. Benim de sat 29 ekim ama döllenme geç oldu. Doktor 6 haftalık dedi. Bakalım başka doktora da gidicem o ne diycek :) bi de son 3 4 gündür kahverengi lekenme bende de oluyor, çarşamba doktora gidince sorucam artık

ilk zamanlar çok gaz sancım oldu ama şimdi iyiyim çok şükür canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Kızlar ben geldim...
Bu hafta kontrole gidecegim
Bebisim maalesef haftasina göre geriden geliyor diye korkuyorum ama 1.5 hafta ince kall atisini duymustum 6+1 idi simdi nerdeyss 8 olacak umarim.bi sorunu yoktur ya cok gerginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…