İyi düşün iyi olsun cnm. Rabbim hakkıkızda hayırlı olanın en iyisini bilir. Dua etmekten başka bişey yok elimizde.Benim dun kan tahlili yaptırdım 600lerde cikti iki gun oncesinde de 322 ckmisti son adetim 24 kasim ama biz dha keseyi falan goremedik sali gunu gel keseyi goruruz dedi doktorim smdi yatiyorum hic kalkmiyorum doktor vajinal muayene yapti kanama yok bebegin oldgu yerlerde rahim agzinda dedi bnde kendimi bir onceki adetimden rahimde kalan kanamayi disari atiyorumdur die motive ediyorum ama cok korkuyorum ikinci bebegim bunuda dusurme dusincesi beni cok korkutuyor
Merhaba benimde 8 kasım son adt.tarihim 34 günde bir adet oluyorum bende hamileyim kan testiyle öğrendim adetten önce henüz dr gitmedim sizlerde kese göründümü
Teşekkur ederim canım sende saglıkla kavusursun bebisine inşallah esim fena grip oldu bulasmasin die cok ugraştık ama bugun bogazim yanmaya basladim sicaksu bal limon iciyorum bol bol biran once atlatrim umarim
Bende çocuk yok ilk bu ama aynı durumdayız şuan2 kasim son adet tarihim 5+4 haftalii hamileyim benimle ayni anneler varmi ikinci gebeligim 14 aylik oglum var
Canım tebrikler aşılamam tuttu demekki çok sevindim benimde tuttu çok şükür.Benimde son adet tarihim 24 kasımdi asılamayla dilegıme kavuştum şükür carsamba günüde keseyi gordum simdi kalp atisini bekliyorum ama sarim soguk alıyorum bogazim kasınıyo cok korkuyorum ilacta kullanamam
Evet canım cok şükür bizim dualarımız kabul oldu inşallah rabbim isteyen herkese verir nasılsın agrın varmı benim kasık agrilarim var biraz doktorum ignelerden dolayi kist oluşmus onlar agrı yapar korkma dedi ama elim hep yüregımde rabbim meleklerimizi korusunCanım tebrikler aşılamam tuttu demekki çok sevindim benimde tuttu çok şükür.
ilk zamanlar çok gaz sancım oldu ama şimdi iyiyim çok şükür canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.Evet canım cok şükür bizim dualarımız kabul oldu inşallah rabbim isteyen herkese verir nasılsın agrın varmı benim kasık agrilarim var biraz doktorum ignelerden dolayi kist oluşmus onlar agrı yapar korkma dedi ama elim hep yüregımde rabbim meleklerimizi korusun
Çok şükür canım hayırlısıyla kalp atıslarını duyar 12. Haftayı görürsek biraz daha icimiz rahat eder inşilk zamanlar çok gaz sancım oldu ama şimdi iyiyim çok şükür canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
inş canım Rabbim bugünleri gösterdi o günleride göstericek inş. bol bol dua edelim inş.Çok şükür canım hayırlısıyla kalp atıslarını duyar 12. Haftayı görürsek biraz daha icimiz rahat eder inş
Evet canim inş güzel gunler görücez aynen dua herseyin basıinş canım Rabbim bugünleri gösterdi o günleride göstericek inş. bol bol dua edelim inş.
Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş cnm hayırlı olsun bebişinMerhaba arkadaşlar ben de kasımda hamile kalanlardanım :)
Bnmde sabah bulantilari kötüBende çocuk yok ilk bu ama aynı durumdayız şuan
Amin inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla güzellikle mutlulukla gelir :))))Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş cnm hayırlı olsun bebişin
Benimde gün içinde çok bulantım olmuyor ama sabah bulantıları bendede kötü. Bide akşam yatarken hafif bulantı oluyor. O çok rahatsız etmiyor ama sabah baya kötü.Bnmde sabah bulantilari kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?