Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Cok tesekkur ederim,ben memorial'da tedavi goruyorum.Oradan daha mi yuksektir diye dusundum ama aksine daha iyi fiyati.
Umarim her sey istediginiz gibi ilerlerBol şans

Cok tesekkur ederim,ben memorial'da tedavi goruyorum.Oradan daha mi yuksektir diye dusundum ama aksine daha iyi fiyati.
Umarim her sey istediginiz gibi ilerlerBol şans
Teşekkür ederim sizinde inş güzel sonuçlar almanız dileği ile dediğim gibi asıl para ilaçlar tüp bebek ücreti kadar ilaçlar da tutuyor ama kişiye göre değişiyor tabi bol şanlar sizede

Merhaba benimde ilk tup bebek deneyimim 13 kasim cumartesi oglen taze transfer 5. Gun embriyosu transfer edildi. Corasprin ve progestan igne gun asiri progestan vajinal fitil folik asit ve vitamin takviye ve de estroferm kullaniyorum ilac olarak. Umarim herkes guzel sonuclar alir

Pozitif i görenler tebrikler , hayırlı olsun sağlıkla doğsunlar inşallah Darısı bizim başımıza Benim transferimin üçüncü günü. Haftaya pazar teste gidicem. Dün gece belde ve kasıkta batma oldu baya ama bugün hiç bişeym yok. Normaldir heralde o kadar işlem, iğne , ilaç vücut tepki verir heralde haklı olarak :)

Ne vitamini kullaniyorsunuz

progestan yazıldı banada iğnesini vuruyorum birde ordada progestan fitil dendi bana ama eczane tablet verdi kaç gündür yutuyorum yani içindede öyle yazıyor . ama orda bana fitil semişlerdi sizin progestan fitil şeklindemi acaba

kızlar çok canım sıkıldı ya ben bir halt yiiip çarşamba günü transferim var 5 gündür ilaç kullanıyorm ama hap olrak sansığım progestonu fitil olarak atmam gerekiyormus ve ben 5 gündür onu içiyorum fitil şeklinde atmadm birşey olurmu acaba :/

Fitili mi hap olarak içiyordunuz? Anlamadım

progestan jel kapsul zaten normalde yutuluyor ama fitil olarak kullanıyoruz. Sizin de öyle kullanmanız lazım eczane yutarak demiş olabilir ama fitil olarak kullanmanız lazım fitil olarak dendiyse. Ya da tekrar hemşirenize sorun mutlaka. Yanlış kullanmayın.

İlacınız jel kapsül olan mı peki

Ben de görmedim canım ama burda var bence yaa hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına al.
merhaba, progestan 200 ml kapsül, 2 şekilde de kullanılabiliyor ama yutulduğunda emilim %10 civarı olduğundan daha yüksek etki olarak fitil şeklinde veriyorlar genelde. Hap olarak da faydasını görmüşsünüzdür inşallah

Bence doktorunuza sorun bilemedim ki simdi ne desem yalan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…