- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
Çok teşekkür ederimÇok sevdim ya hayırlısı olsun sağlıkla inşallah
Çok teşekkür ederim. Amin.Yaaagözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Cok tesekkur ederim,ben memorial'da tedavi goruyorum.Oradan daha mi yuksektir diye dusundum ama aksine daha iyi fiyati.Tüp bebek fiyatı ilaçlar hariç 11550 idi ilaçlar kişiye göre tedavi şekline göre çok değişiyor tutarı yükseltende ilaçlar ben transfer oldum hala kullanıyorum eğer tutarsa 12 haftaya kadar da kullanıcam o yüzden net bir fiyat versem yanıltıcı olur
Teşekkür ederim sizinde inş güzel sonuçlar almanız dileği ile dediğim gibi asıl para ilaçlar tüp bebek ücreti kadar ilaçlar da tutuyor ama kişiye göre değişiyor tabiCok tesekkur ederim,ben memorial'da tedavi goruyorum.Oradan daha mi yuksektir diye dusundum ama aksine daha iyi fiyati.
Umarim her sey istediginiz gibi ilerlerBol şans
Benimde iki gündür kasıklarımda ağrı vardı. Güzel sonuçlar alırız inşallahHayırlısı olsunbende sabırsızlanıyorum 6 günüm bugün çok kasılmalarım var bakalım hayırlısı
Ne vitamini kullaniyorsunuzbende bugun gittim progestan hem iğne hem hap verdi asprn verdi vitaminlere devam dedi kısmetse çarşamba günü transfer olcam bende ilk denemem olucak 1 tane emrbyo olustu zaten onuda 5. günde dondurlar bugun sordum şansınız %60 dediler
argifertil kullanıyorumNe vitamini kullaniyorsunuz
progestan yazıldı banada iğnesini vuruyorum birde ordada progestan fitil dendi bana ama eczane tablet verdi kaç gündür yutuyorum yani içindede öyle yazıyor . ama orda bana fitil semişlerdi sizin progestan fitil şeklindemi acabaMerhaba benimde ilk tup bebek deneyimim 13 kasim cumartesi oglen taze transfer 5. Gun embriyosu transfer edildi. Corasprin ve progestan igne gun asiri progestan vajinal fitil folik asit ve vitamin takviye ve de estroferm kullaniyorum ilac olarak. Umarim herkes guzel sonuclar alir
Fitili mi hap olarak içiyordunuz? Anlamadımkızlar çok canım sıkıldı ya ben bir halt yiiip çarşamba günü transferim var 5 gündür ilaç kullanıyorm ama hap olrak sansığım progestonu fitil olarak atmam gerekiyormus ve ben 5 gündür onu içiyorum fitil şeklinde atmadm birşey olurmu acaba :/
progestan jel kapsul zaten normalde yutuluyor ama fitil olarak kullanıyoruz. Sizin de öyle kullanmanız lazım eczane yutarak demiş olabilir ama fitil olarak kullanmanız lazım fitil olarak dendiyse. Ya da tekrar hemşirenize sorun mutlaka. Yanlış kullanmayın.progestan yazıldı banada iğnesini vuruyorum birde ordada progestan fitil dendi bana ama eczane tablet verdi kaç gündür yutuyorum yani içindede öyle yazıyor . ama orda bana fitil semişlerdi sizin progestan fitil şeklindemi acaba
İlacınız jel kapsül olan mı pekikızlar çok canım sıkıldı ya ben bir halt yiiip çarşamba günü transferim var 5 gündür ilaç kullanıyorm ama hap olrak sansığım progestonu fitil olarak atmam gerekiyormus ve ben 5 gündür onu içiyorum fitil şeklinde atmadm birşey olurmu acaba :/
Hayırlı olsun, sağlıkla alın inşallah kucağınıza214 çıkmış
progestan jel kapsul zaten normalde yutuluyor ama fitil olarak kullanıyoruz. Sizin de öyle kullanmanız lazım eczane yutarak demiş olabilir ama fitil olarak kullanmanız lazım fitil olarak dendiyse. Ya da tekrar hemşirenize sorun mutlaka. Yanlış kullanmayın.
Ben de görmedim canım ama burda var bence yaaArkadaşlar merhaba, herkesin güzel sonuçlar alması dileyerek başlamak istiyorum, 5. Gün dondurulmuş embriyo transferim 5 kasımda gerçekleşti Yarın 10. Günüm, 12. Gün test yapmamı istedi doktorum. 8. Gün ve 9. Gün idrar testi yaptım. Pozitif mi sizce ilk çocuğum olacak hiç pozitif görmedimtransferin ilk günü uyurken kedim karnıma zıpladı irkilerek uyandım, çok korkuyorum o an zarar verdi mi diye
merhaba, progestan 200 ml kapsül, 2 şekilde de kullanılabiliyor ama yutulduğunda emilim %10 civarı olduğundan daha yüksek etki olarak fitil şeklinde veriyorlar genelde. Hap olarak da faydasını görmüşsünüzdür inşallahprogestan yazıldı banada iğnesini vuruyorum birde ordada progestan fitil dendi bana ama eczane tablet verdi kaç gündür yutuyorum yani içindede öyle yazıyor . ama orda bana fitil semişlerdi sizin progestan fitil şeklindemi acaba
Bence doktorunuza sorun bilemedim ki simdi ne desem yalan olurkızlar çok canım sıkıldı ya ben bir halt yiiip çarşamba günü transferim var 5 gündür ilaç kullanıyorm ama hap olrak sansığım progestonu fitil olarak atmam gerekiyormus ve ben 5 gündür onu içiyorum fitil şeklinde atmadm birşey olurmu acaba :/
Yaa hayırlı olsunn.214 çıkmış
AminHayırlı olsun, sağlıkla alın inşallah kucağınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?