- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
AminYaa hayırlı olsunn.inşş sağlıklı bı sekılde alırsınız kucagınıza .
Ne için faydalı peki . Benim de trasferim olucak da 2 ay sonra rahim için l arcinin aldım . Bu sizin ilaç baya pahalıymışargifertil kullanıyorum
Hadı hayırlı olsun mu dıelım214 çıkmış
bugun sordm sorun olmaz ama bundan sonra fitil olrak devam edin dedilerBence doktorunuza sorun bilemedim ki simdi ne desem yalan olur
benm doktorum bunu tavsiye etti folik asit demir vs hersey var içinde tam olarak bilemiyorm ama bunu kullan dedi eşimede transferden 2 ay önce aynı ilacın mavi kutu olanını vermiştiNe için faydalı peki . Benim de trasferim olucak da 2 ay sonra rahim için l arcinin aldım . Bu sizin ilaç baya pahalıymış
Günaydınn canım benim de 8. gün ama korkuyorum test de almadım dayanamam yaparım diye. Nasılın sen de belirti filan var mıKızlar günaydın bugün 8 gün test yapsam mı acaba
Günaydın canım belirtin var mı, kaçıncı gün embriyosuydu acaba? İstersen 10 güne tamamla bazen hatalı negatif sonuç alıp boş yere üzülüyor arkadaşlar. Doğru hissettiğin zamanda yap, inşallah pozitifi görürsün canımKızlar günaydın bugün 8 gün test yapsam mı acaba
Günaydın kızlar benim de bugün 8. Günüm benimde aklımdan geçmiyor değil test alıp yapmak. Bugünde evlilik yıldönümüm güzel haber almak için yapayım diyorum ama bir yandan da korkuyorumGünaydınn canım benim de 8. gün ama korkuyorum test de almadım dayanamam yaparım diye. Nasılın sen de belirti filan var mı
Valla ilk zamanlar belirti vardı yani kasık ağrısı bel ağrısı gibi şimdi bişey hissetmiyorum beklemek çok zor sende belirti var mıGünaydınn canım benim de 8. gün ama korkuyorum test de almadım dayanamam yaparım diye. Nasılın sen de belirti filan var mı
Hiç belirtim yok 5 gün. Embriyosu inş canım isteyen herkese nasip etsin rabbimGünaydın canım belirtin var mı, kaçıncı gün embriyosuydu acaba? İstersen 10 güne tamamla bazen hatalı negatif sonuç alıp boş yere üzülüyor arkadaşlar. Doğru hissettiğin zamanda yap, inşallah pozitifi görürsün canım
Nice yıllarınız olsun canım en iyisi biraz daha beklemek Allah sabır versin bizeGünaydın kızlar benim de bugün 8. Günüm benimde aklımdan geçmiyor değil test alıp yapmak. Bugünde evlilik yıldönümüm güzel haber almak için yapayım diyorum ama bir yandan da korkuyorum
Teşekkür ederim çok sağolNice yıllarınız olsun canım en iyisi biraz daha beklemek Allah sabır versin bize
Bende de pek yok ama dün çok hafif regl olcakmışım gibi bi sancım vardı belli belirsiz ama ara ara oldu geçti.Valla ilk zamanlar belirti vardı yani kasık ağrısı bel ağrısı gibi şimdi bişey hissetmiyorum beklemek çok zor sende belirti var mı(
Hayır saymıyoruzGünaydınlar, bana da 10. Gün yap dedi doktorum, 5. Gün embriyosu. Aşılama gününü saymıyoruz di mi?
Aynı periyotta da gidiyoruz benimde iğnem perşembe cumarteside testim inş güzel haberler veririzTeşekkür ederim çok sağolo zaman Perşembe gününe kadar bekliyorum Perşembe kalçadan iğne var iğne yaptırırken kan vericem normalde Cumartesi test günüm 2 günden birşey olmaz
Sizinde transfer 10 kasimdi degil mi?Aynı periyotta da gidiyoruz benimde iğnem perşembe cumarteside testim inş güzel haberler veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?