- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
Çok iyi yapmışsın. Benim için çok zor geçiyor ama dayanacağımBen öle tıryakı falan deıl 2 3 gunde o kadar. Transfer olaldır hıc içmedım vicdanen rahatsız olaçagm yoksa
Pazartesi transferim oldu benim de o günden beri kanama veya lekelenme de olmadı. Acaba test yaptırsam mı yarın belli olur mu çok heyecanlıyımKızlar yerleşme kanaması olan var mı
Hayırlısı olsunPazartesi transferim oldu benim de o günden beri kanama veya lekelenme de olmadı. Acaba test yaptırsam mı yarın belli olur mu çok heyecanlıyım
Hayırlısı olsunbende sabırsızlanıyorum 6 günüm bugün çok kasılmalarım
özelikle hapşırınca çok batma kasılma oluyorPazartesi transferim oldu benim de o günden beri kanama veya lekelenme de olmadı. Acaba test yaptırsam mı yarın belli olur mu çok heyecanlıyım
Allah sabrını verır ya ınsallah. Ne zaman sızın test gunuÇok iyi yapmışsın. Benim için çok zor geçiyor ama dayanacağımben gün de en az bir paket sigara içiyordum.
Merhaba,Ben Bülent hocaya gittim ilk denemem salı günü transferim oldu titizlikle çalışıyorlar şuana kadar memnunum işinize sinen yere gidin Allah tan her şey hayırlısı
Bugün. Testi verdim. Sonucu bekliyorumAllah sabrını verır ya ınsallah. Ne zaman sızın test gunu
Güzel haberlerini bekliyoruzzBugün. Testi verdim. Sonucu bekliyorum
Tüp bebek fiyatı ilaçlar hariç 11550 idi ilaçlar kişiye göre tedavi şekline göre çok değişiyor tutarı yükseltende ilaçlar ben transfer oldum hala kullanıyorum eğer tutarsa 12 haftaya kadar da kullanıcam o yüzden net bir fiyat versem yanıltıcı olurMerhaba,
Acibadem'de tedavi ucreti ne kadar acaba?
Hadi hayırlısı olsun ilk güzel haberimiz senden gelsinGüzel haberlerini bekliyoruzz
Bende hiç görmedim ama bence pozitif gibi gözüküyor hayırlısı olsun canımArkadaşlar merhaba, herkesin güzel sonuçlar alması dileyerek başlamak istiyorum, 5. Gün dondurulmuş embriyo transferim 5 kasımda gerçekleşti Yarın 10. Günüm, 12. Gün test yapmamı istedi doktorum. 8. Gün ve 9. Gün idrar testi yaptım. Pozitif mi sizce ilk çocuğum olacak hiç pozitif görmedimtransferin ilk günü uyurken kedim karnıma zıpladı irkilerek uyandım, çok korkuyorum o an zarar verdi mi diye
Yaaa214 çıkmış
İnşallah hepimiz alalım böyle güzel haberleriHadi hayırlısı olsun ilk güzel haberimiz senden gelsin
pozitif bayaaArkadaşlar merhaba, herkesin güzel sonuçlar alması dileyerek başlamak istiyorum, 5. Gün dondurulmuş embriyo transferim 5 kasımda gerçekleşti Yarın 10. Günüm, 12. Gün test yapmamı istedi doktorum. 8. Gün ve 9. Gün idrar testi yaptım. Pozitif mi sizce ilk çocuğum olacak hiç pozitif görmedimtransferin ilk günü uyurken kedim karnıma zıpladı irkilerek uyandım, çok korkuyorum o an zarar verdi mi diye
Çok sevdim ya hayırlısı olsun sağlıkla inşallah214 çıkmış
Umarım öyledir, çok teşekkür ederimmBende hiç görmedim ama bence pozitif gibi gözüküyor hayırlısı olsun canım
Umarım dediğin gibi olurpozitif bayaaStres yapmayın o kadardan bi sey olmaz Allahın izniyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?