Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Hayırlısı olsun inşallah tutunur bebiş sağlıkla

balkabagı badem kabak çekırdegı baklagıller önerıolar. önceden ananası da duymustum
Evet ananası ve bademi ben de duydum. Ben natural transfer oldum. Rahim için en iyi olan şey nar, avokado ve çiğ kabak çekirdeğiymiş. Öyle okudum. 1 aydır her gün yemeye çalışıyorum. Umarım faydasını görürüm

Kızlar siz de transfer öncesi ovitrelle vurdunuz mu, bana gelmeden yapın dediler. Tutunmayla mı ilgisi var yoksa içerde yumurta kalmasın falan diye mi acaba? Bir de yaptıysanız transferden kaç saat önceydi?

Kızlar siz de transfer öncesi ovitrelle vurdunuz mu, bana gelmeden yapın dediler. Tutunmayla mı ilgisi var yoksa içerde yumurta kalmasın falan diye mi acaba? Bir de yaptıysanız transferden kaç saat önceydi?
6 gün önce yaptım ben

Benim de dondurulmuş canım Rahim müsait olmamıştı opu sonrası, sonraki adette de yumurtalar erkenden büyümüş 3.gün kontrolünde doğum kontrol hapına başladık. İnşallah bu ay olacak transfer. Geç olsun güç olmasın Sağlıkla kavuşalım inşallah, artık iğnelerin ilaçların ucu kaçtı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…