Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Merhaba dilekleriniz icin tesekkurler isteyen herkesin olsun insallah. Oglunuzada gecmis olsun.Bir sey merak ettim ingilterede denedinizmi hic? Benimde 8 aralikta test gunum neredeyse ayni ilerliyoruz.
Merhabalar ve tesekkurler. Ilk tedavimde Turkiye de idik o nedenle orada yaptirdik ve hala dondurulmus embriyolarimiz oldugu icin ikinci transfer icinde tr ye gittik. Burasi zaten cok zor.
Bugun Proluton ignemi olmam gerekli ama hicbir yer asla yapmiyor igneyi. Doktor kullanma o zaman dedi. En sonunda bir turk arkadas anne ve babasina yillarca yapmis onu buldum. Ona yaptiricam ignemi. Saglik isleri o kadar zorlu burada

Merhaba insallah bebeginiz tutunur. Bende yurt disinda yaptiriyorum tam tersi daha iyi diye dusunuyorum. Bu arada ignelerinizi kendiniz yapmiyormusunuz? Kendiniz yapmayi deneyin onlar saatli vuruldugu icin her zaman birilerini bulmaniz cok zor olur yada evinize hemsire isteyebilirsiniz. Oyle bir sisteminiz varmi bilmiyorum ama.

Ignem proluton. Saatli degil. 3 gunde bir tane. Kalcadan yapilmasi gerektigi icin doktorum kendin yapma dedi. Ingilterede eve hemsire gelip igne yapmasi icin oldukca duskun olmak lazim. Siz neredesiniz? Umarim guzel haberler alirsiniz

Ignem proluton. Saatli degil. 3 gunde bir tane. Kalcadan yapilmasi gerektigi icin doktorum kendin yapma dedi. Ingilterede eve hemsire gelip igne yapmasi icin oldukca duskun olmak lazim. Siz neredesiniz? Umarim guzel haberler alirsiniz
Amin insallah bu yolda emek veren herkes guzel haber alir. Ben Belcikadayim. Bizde durum cok farkli istediginiz zaman hemsire geliyor ve duskun olmaniz gerekmiyor. Bizimle aynidir diye oyle soyledim yanlis anlasilmak istemem. Bir de bizde transferden sonra fitil haric bir sey kullanmiyoruz. Insallah guzel haberimizi birbirimize veririz

Sonucum çıktı 387

Amin inşallah çok teşekkürler ne güzel bir duyguymuş 9 aralıkta muayene. 387 nasıl sence ikiz olma ihtimali var mı ?
Kacinci gün bugün?
Bilemedim hiç belli olmaz valla
120lerde falan çıksaydı ikiz değildir derdim ama şimdi kesin ikiz de diyemiyorum
Çok arada bi değer.
Ama tek kese görsen bile ikiz olma ihtimali var kalp atışına kadar
Bekleyelim bakalım haber ver mutlaka
Ay ben heyecanlandım seni düşünemüyorum

Valla sağlığı yerinde olsun sağsalim de kucağıma alıyımda bir iki hiç farketmez. Negatifleri gördükten sonra öyle muhteşem bir duyguymuş ki anlatılmaz. Tamam haber veririm mutlaka.

Aynı gün olmuş transferimiz inşallah olumlu sonuçlar alırız nasıl hissediyorsunuz kaçıncı gün embriyosu
İnşaAllah, genel olarak iyi hissediyorum ama biraz ağrım var onun dışında bi sorun yok, dondurulmuş 5 bb kalitede 5.gün embriyosu benim, sizin?

İkiz gebelik mi elde ettiniz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…