- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
Merhabalar ve tesekkurler. Ilk tedavimde Turkiye de idik o nedenle orada yaptirdik ve hala dondurulmus embriyolarimiz oldugu icin ikinci transfer icinde tr ye gittik. Burasi zaten cok zor.Merhaba dilekleriniz icin tesekkurler isteyen herkesin olsun insallah. Oglunuzada gecmis olsun.Bir sey merak ettim ingilterede denedinizmi hic? Benimde 8 aralikta test gunum neredeyse ayni ilerliyoruz.
Merhaba insallah bebeginiz tutunur. Bende yurt disinda yaptiriyorum tam tersi daha iyi diye dusunuyorum. Bu arada ignelerinizi kendiniz yapmiyormusunuz? Kendiniz yapmayi deneyin onlar saatli vuruldugu icin her zaman birilerini bulmaniz cok zor olur yada evinize hemsire isteyebilirsiniz. Oyle bir sisteminiz varmi bilmiyorum ama.Merhabalar ve tesekkurler. Ilk tedavimde Turkiye de idik o nedenle orada yaptirdik ve hala dondurulmus embriyolarimiz oldugu icin ikinci transfer icinde tr ye gittik. Burasi zaten cok zor.
Bugun Proluton ignemi olmam gerekli ama hicbir yer asla yapmiyor igneyi. Doktor kullanma o zaman dedi. En sonunda bir turk arkadas anne ve babasina yillarca yapmis onu buldum. Ona yaptiricam ignemi. Saglik isleri o kadar zorlu burada
Merhaba, evet dün oldu transferimMerhabalar transferiniz oldu mu Kasım sonu demsişiniz benim bugün oldu
Ignem proluton. Saatli degil. 3 gunde bir tane. Kalcadan yapilmasi gerektigi icin doktorum kendin yapma dedi. Ingilterede eve hemsire gelip igne yapmasi icin oldukca duskun olmak lazim. Siz neredesiniz? Umarim guzel haberler alirsinizMerhaba insallah bebeginiz tutunur. Bende yurt disinda yaptiriyorum tam tersi daha iyi diye dusunuyorum. Bu arada ignelerinizi kendiniz yapmiyormusunuz? Kendiniz yapmayi deneyin onlar saatli vuruldugu icin her zaman birilerini bulmaniz cok zor olur yada evinize hemsire isteyebilirsiniz. Oyle bir sisteminiz varmi bilmiyorum ama.
Amin insallah bu yolda emek veren herkes guzel haber alir. Ben Belcikadayim. Bizde durum cok farkli istediginiz zaman hemsire geliyor ve duskun olmaniz gerekmiyor. Bizimle aynidir diye oyle soyledim yanlis anlasilmak istemem. Bir de bizde transferden sonra fitil haric bir sey kullanmiyoruz. Insallah guzel haberimizi birbirimize veririzIgnem proluton. Saatli degil. 3 gunde bir tane. Kalcadan yapilmasi gerektigi icin doktorum kendin yapma dedi. Ingilterede eve hemsire gelip igne yapmasi icin oldukca duskun olmak lazim. Siz neredesiniz? Umarim guzel haberler alirsiniz
Aynı gün olmuş transferimiz inşallah olumlu sonuçlar alırız nasıl hissediyorsunuz kaçıncı gün embriyosuMerhaba, evet dün oldu transferim
Ya ne güzell allah bağışlasın darısı başıma ikiz zor dimibenimde dondurulmuş embriyoyla 2. Denemem gerçekten zor bir süreç yaşamayan asla anlayamaz. İlkini ağustos ta yapmıştım negatifi alınca çok kötü oldum. Umarım bu sefer herşey yolunda gider
Sonucum çıktı 387Ilk 3 ay aşırı zordu bebekleri oyalamak imkansızdı
Şimdi birbirlerinin farkındalar çok komikler
Her şeyde bi hayır var iste belki nasibinde ikiz olduğu için ağustostaki tutmadi
Ama bu sefer olmuş yani ortada
Rabbim devamını getirsin sağ salim kucağında görmek nasip olsun inşallah
Hayırlı olsun canım sağ salim kucağına al inşallah çok sevindimSonucum çıktı 387
Amin inşallah çok teşekkürler ne güzel bir duyguymuşHayırlı olsun canım sağ salim kucağına al inşallah çok sevindim
Kese muayenesi ne zaman şimdi?
Benim 11. Gün 572.9 du. Tek kese gördük canım. Sağlıklı olsun İnan gerisi mühim değil.Amin inşallah çok teşekkürler ne güzel bir duyguymuş9 aralıkta muayene. 387 nasıl sence ikiz olma ihtimali var mı ?
Tabiki kesinlikle en önemlisi sağlık. ama işte insan yinede bi düşünüyoBenim 11. Gün 572.9 du. Tek kese gördük canım. Sağlıklı olsun İnan gerisi mühim değil.
Kacinci gün bugün?Amin inşallah çok teşekkürler ne güzel bir duyguymuş9 aralıkta muayene. 387 nasıl sence ikiz olma ihtimali var mı ?
Valla sağlığı yerinde olsun sağsalim de kucağıma alıyımda bir iki hiç farketmez. Negatifleri gördükten sonra öyle muhteşem bir duyguymuş ki anlatılmaz. Tamam haber veririm mutlaka.Kacinci gün bugün?
Bilemedim hiç belli olmaz valla
120lerde falan çıksaydı ikiz değildir derdim ama şimdi kesin ikiz de diyemiyorum
Çok arada bi değer.
Ama tek kese görsen bile ikiz olma ihtimali var kalp atışına kadar
Bekleyelim bakalım haber ver mutlaka
Ay ben heyecanlandım seni düşünemüyorum
İnşaAllah, genel olarak iyi hissediyorum ama biraz ağrım var şimdilik. Dondurulmuş 5.gün embriyosu 5bb kalitede.Aynı gün olmuş transferimiz inşallah olumlu sonuçlar alırız nasıl hissediyorsunuz kaçıncı gün embriyosu
Tek negatif covid testi olsun inşallah hepinizinValla sağlığı yerinde olsun sağsalim de kucağıma alıyımda bir iki hiç farketmez. Negatifleri gördükten sonra öyle muhteşem bir duyguymuş ki anlatılmaz. Tamam haber veririm mutlaka.
İnşaAllah, genel olarak iyi hissediyorum ama biraz ağrım var onun dışında bi sorun yok, dondurulmuş 5 bb kalitede 5.gün embriyosu benim, sizin?Aynı gün olmuş transferimiz inşallah olumlu sonuçlar alırız nasıl hissediyorsunuz kaçıncı gün embriyosu
İkiz gebelik mi elde ettiniz pekiKızlar biri demişti çok silik kimyasal olabilir mi diye kimdi hatırlamıyorum.
Geçen seneki testlerimi buldum galeride fikir olması açısından paylaşıyorum.
En üstteki 6.gun en alttaki 9.gun yaptığım test
2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti.
Hepsi ilk idrarla yapıldı
9.gun testi yaptıktan sonra kan vermiştim 791 çıkmıştı.
Ayy kurban olduğum rabbim hepinize pozitifleri göstersin inşallah
Evet canım ikizdiİkiz gebelik mi elde ettiniz peki
Minik hap benim kullandığımMerhaba estrofem ismini cok okudum fitilmi yoksa ignemi? Igne ise ben defa denedim amelgen fitil disinda bir sey kullanmadim.
Insallah tutar bebeginiz. Ben 4 defa denedim hepsinde sadece fitil verdi doktorum. Burada okuyorum arkadaslar bir suru ilac kullaniyor. Zararli degilmi o kadar ilac kullanmak. Merakimdan soruyorum.Minik hap benim kullandığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?