- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
Sordum bakalım ne diyecek bı de pazar gunu olunca bugun çekındjm heralde sormaktabence hemen doktoruna sor burada vakit kaybetme. benim ilkinde kahverengi gelmişti sonra kanama başladı. iğne vs veriyorlar.
Sor sor neden cekineceksin sonuçta bizimde başımızdan ilk defa geçen süreçler onların işi buSordum bakalım ne diyecek bı de pazar gunu olunca bugun çekındjm heralde sormakta
Geçmiş olsun size genetik yapmışlarmıydı ben de aynı hastanede tedavi gördüm genetikten gelen transfer edildi tutmuştu da ama malasef boş gebelik çıktıGünaydın değerim düşmüş kimyasal gebelik maalesef
Tebrikler hamilesiniz11. Günüm sabah ilk idrar ile, normal mi, silik mi ?
Var mı sizce
Aradı bu tarz kanamaları önemsemıyoruz dedı parca parca çok gelırse hastaneye gelın dedı. Coraspirin 1 hafta kestıSor sor neden cekineceksin sonuçta bizimde başımızdan ilk defa geçen süreçler onların işi bu
Benimde ilkinde oyle olmuştu canim aspirini kesip haftada bir bur igne vermislerdi. İçini rshatt tut bebeğin sımsıkı seninle olsunAradı bu tarz kanamaları önemsemıyoruz dedı parca parca çok gelırse hastaneye gelın dedı. Coraspirin 1 hafta kestı
Merhaba dilekleriniz icin tesekkurler isteyen herkesin olsun insallah. Oglunuzada gecmis olsun.Bir sey merak ettim ingilterede denedinizmi hic? Benimde 8 aralikta test gunum neredeyse ayni ilerliyoruz.Merhabalar Hanimlar, bir aydir grubu takip ediyorum. Ancak yazabildim. Pozitif arkadaslari tebrik ederim. Negatif alanlarinda umutlarini yitirmemelerini dilerim. Benim ilk transferim 7 yil once idi. 6 yasinda bir oglum var. Suanda ingiltere de yasiyorum. Ikinci bebek icin donduldulmus embriyolarimla uzaktan tedaviye basladik. Transfer icin oglumla 20 kasimda istanbula gittik. Esim gelememisti. Oglumun orta kulak iltihabi ucak ile tetiklendi ve doktorumuz hemen ameliyat dedi. Bir yandan transfer hazirliklari bir yandanda oglumun ameliyti icin kosturmaya basladim. 25 Kasimda aksam 6:30 da transferim oldu. Oglumda 26 Kasim sabah 8 de ameliyat oldu. Geniz eti ameliyti ve tup takilmasi. Bende oglumu istanbulda annemlere birakip 27 Kasimda ingiltereye dondum 2 valizle. Dinlenme sifir
7 Aralik test gunum heyecanla bekliyorum. Ilaclarima devam ediyorum ama saatinde bile icemedim cogu zaman.
Doktorum tutunacaksa tutunur, dis etkenler cokda onemli degil diyor. Sonucu paylasirim sizlerle ama demem o ki aslinda vakti saati geldiyse, stres yapmak isleri daha kolaylastirmiyor.
Hepinize vakti geldiginde saglikli bebisli gunler dilerim
Amin inşallah suan kese muayene ye gıdıomBenimde ilkinde oyle olmuştu canim aspirini kesip haftada bir bur igne vermislerdi. İçini rshatt tut bebeğin sımsıkı seninle olsun
Ayyy ne gusell dualarim sizinle canim insallah saglikla buyur saglikla dogarlar. Herkes 7. Gün felan test yapmis ama ben korkuyorum ya2sıde tutmus dua edın ınsallah devam etsın
Aynen ben de korkuyorum yarın 7. Gün idrar testi yapsam mı diyorum ama negatif görmekten de korkuyorumAyyy ne gusell dualarim sizinle canim insallah saglikla buyur saglikla dogarlar. Herkes 7. Gün felan test yapmis ama ben korkuyorum ya
9. Gundü benım test sonucum ne zaman dedıler se o zaman bakın bence ınsallah tutmustur sızınde.Ayyy ne gusell dualarim sizinle canim insallah saglikla buyur saglikla dogarlar. Herkes 7. Gün felan test yapmis ama ben korkuyorum ya
İnsallah canim ya. Benim 22 sinde transfer oldu 4 aralik test günü verdiler. Cogu gitti azi kaldi beklemek istiyorum9. Gundü benım test sonucum ne zaman dedıler se o zaman bakın bence ınsallah tutmustur sızınde.
Bende açıkçası ilkinde erken yapmıştım düşük çıkmıştı çok sonra onu yukselecekmi diye beklemek daha stresli idiAynen ben de korkuyorum yarın 7. Gün idrar testi yapsam mı diyorum ama negatif görmekten de korkuyorum
Benimde yarın yedinci günüm test yapmaya bende korkuyormmAyyy ne gusell dualarim sizinle canim insallah saglikla buyur saglikla dogarlar. Herkes 7. Gün felan test yapmis ama ben korkuyorum ya
Yapmicam acikcasi ben canim eşimde istemiyor zaten test gününü bekle diyor. Tüp bebek merkezlerine sorarsan 5in ustu oldu mu tamam pozitif biz yaptik oldu ama onun iyi sekilde devamda etmesi gerekiyor. Benim ilki bircikti bir düştü ondan korkuyorum bu seferBenimde yarın yedinci günüm test yapmaya bende korkuyormm
Bencede yapmayin erken beta hcg ogrenilmesi ve degerin biraz düşük cikmasi insani sürünüyor. Bizzat yaşıyorum. Kendinizi tutun zamaninda tes yapin:)Yapmicam acikcasi ben canim eşimde istemiyor zaten test gününü bekle diyor. Tüp bebek merkezlerine sorarsan 5in ustu oldu mu tamam pozitif biz yaptik oldu ama onun iyi sekilde devamda etmesi gerekiyor. Benim ilki bircikti bir düştü ondan korkuyorum bu sefer
İnsallah saglikla artar canim sağlıkla buyur bebeğinBencede yapmayin erken beta hcg ogrenilmesi ve degerin biraz düşük cikmasi insani sürünüyor. Bizzat yaşıyorum. Kendinizi tutun zamaninda tes yapin:)
Merhabalar transferiniz oldu mu Kasım sonu demsişiniz benim bugün olduBen varım. Kasım sonu gibi olur transferim. Güzel sonuçlar almanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?