Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

BEN TEDAVI ILK BASLADİĞİM GUNDEN BERI ICIOM. HALA İÇİYORUM. SIMDI ARKDSLARIN KONUSMALARINDA GÖRDUM ÖNCEKI TEDAVILERIMDE PREDNOL BENDE KULLANIODUM AMA BU SEFER ÖLE BISY YOK KULLANMADIM HIC

Yumurta toplamayla transfer farklı yerlerde mi yapıldı?
Doğru anladıysam çok saçma olmuş.
Kesinlikle haklısın bilgi verilmesi gerekiyordu
Senin için neresi uygunsa oraya kese muayenesi olabilirsin sonuçta yönlendirdikleri yerde de aynı işlem yapılacak
Ha bi de transfer sonrası embriyonun bölünme hızı doğal gebelikten farklı olabiliyor.
Bu sebeple son adet tarihiyle uyumsuz çıkabiliyor ileride veya geride
Son adete göre atıyorum 8 haftalık gözüküyor ama kese muayenesinde 5 haftalık diyelim
Öyle olunca sagliksiz gebelik falan diyorlar hiç kafana takma
Durumu acikladigin halde doktor kurtajda ısrar ederse hemen değiştir
Geçen sene aynı topikte birinin başına gelmişti böyle bir durum.

çok saol Allah razı olsun bılgılendırmen için. yumurta geliştırme takıp vıtale antalya. yumurta toplama transfer antalya ıvf
10 kasımda transfer olmustum dondurulmus Temmuzdan :)) pzt kese muayene denızlı den randevuu aldım. ılk etapda uyarmadıklarından kızdım orayı :))

Merhaba hanımlar , elinde tedavisinden ilaç kalan oldu mu acaba. Malum çok pahalı tedaviler. Bir yakınıma lazım devlet destek vermiyormuş. Allah rızası için yardımcı olur musunuz, belki elinde kalan tanıdığınız vardir ??

Hadi bakalım güzel haberini bekliyorum

Ben de bugün başladım fitil olarak kullanıyorum. Mide bulantısı ve hafif baş dönmesi yaptı. Estrofem de ruh halimi alt üst etti Ama dayanıyoruz mecbur. Herkesin gönlünden geçen olsun inşallah
Merhaba estrofem ismini cok okudum fitilmi yoksa ignemi? Igne ise ben defa denedim amelgen fitil disinda bir sey kullanmadim.

Kızlar eğer adetiniz düzenliyse ve rahim kalınlığınızda sorun yoksa mutlaka natural siklusta transfer isteyin. Daha sıkı kontrol edilmesi gerektiği için doktorlar pek istemiyor ama gebeliğin sürdürülmesi bakımından da daha iyi. Bir yığın ilaç alıyoruz transfere kadar ve hiç gerek yok. Aynı ilaçlar transfer sonrası da başlanabiliyor.
Ben geçen tedavimi ilaçlı yaptım o kadar çok estrofem vs kullandım ki. Ona rağmen kalınlık 7 küsürle transfer oldum.
Bu sefer ısrarla natural istiyorum dedim. Yumurta çatlamaya kadar ilaç yok. Çatladıktan sonra estrofem progestan başladı. Kalınlık 8.76 ile transferim yapıldı. Ve Allahın izniyle az önce pozitifi gördüm. En rahat tedavimdi.

Kızlar 5.gün embriyosu 8. Günüm bugün. İlk idrarla yaptım. Dün kahverengi lekelenme başlamıştı. Yerleşmeydi galiba. İnşallah güzel ilerler

Eklentiler

• BA697629-60E8-456D-AEAB-DA5CD524C27E.webp
    13 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar merhaba 22 Kasım'da transferim oldu benimde 5. Gün embriyosu 2 tane. İlkinde kasıklarımda da pıt pıt birşeyler oluyordu ağrıyordu felan ateşim çıkıyordu şimdi neredeyse hicbirseyim yok ister istemezde tedirgin oluyorum. Genelde de ilaçlardan oluyormuş etkiler ama sizde hiç belirtiler oldu mu yada hissettiniz mi acaba

Merhabalar Hanimlar, bir aydir grubu takip ediyorum. Ancak yazabildim. Pozitif arkadaslari tebrik ederim. Negatif alanlarinda umutlarini yitirmemelerini dilerim. Benim ilk transferim 7 yil once idi. 6 yasinda bir oglum var. Suanda ingiltere de yasiyorum. Ikinci bebek icin donduldulmus embriyolarimla uzaktan tedaviye basladik. Transfer icin oglumla 20 kasimda istanbula gittik. Esim gelememisti. Oglumun orta kulak iltihabi ucak ile tetiklendi ve doktorumuz hemen ameliyat dedi. Bir yandan transfer hazirliklari bir yandanda oglumun ameliyti icin kosturmaya basladim. 25 Kasimda aksam 6:30 da transferim oldu. Oglumda 26 Kasim sabah 8 de ameliyat oldu. Geniz eti ameliyti ve tup takilmasi. Bende oglumu istanbulda annemlere birakip 27 Kasimda ingiltereye dondum 2 valizle. Dinlenme sifir

7 Aralik test gunum heyecanla bekliyorum. Ilaclarima devam ediyorum ama saatinde bile icemedim cogu zaman.

Doktorum tutunacaksa tutunur, dis etkenler cokda onemli degil diyor. Sonucu paylasirim sizlerle ama demem o ki aslinda vakti saati geldiyse, stres yapmak isleri daha kolaylastirmiyor.

Hepinize vakti geldiginde saglikli bebisli gunler dilerim

11. Günüm sabah ilk idrar ile, normal mi, silik mi ?
Var mı sizce

Eklentiler

• 2938F934-2B6C-44AD-9D03-31D1A3C3EFB5.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…