- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
Bana vermediler. Yanlış biliyorum demek kiBEN HALA KULLANIYORUM GUNDE 3
Embriyonun, rahim iç duvarına yerleşmesi ve gelişmeye başlaması için önemli bir etkenMİŞ
Bende kullanıyorum estofem i. Transfer den sonra da mı kullanılıyor.BEN HALA KULLANIYORUM GUNDE 3
Embriyonun, rahim iç duvarına yerleşmesi ve gelişmeye başlaması için önemli bir etkenMİŞ
10-12. Haftaya kadar kullanılıyorBende kullanıyorum estofem i. Transfer den sonra da mı kullanılıyor.
Yumurta toplamayla transfer farklı yerlerde mi yapıldı?benım nasıl oldu bılıonuzmu. Antalya vıtale de basladım yumurta toplama ıslemı ve transfer ıcın yanındakı hastaneye gonderdıler dr farklı. İlk etapda çok kızdım bunu bastan sölemesı gerekıodu o hastanede ıslemlerı baska dr un yapacagını. Kı o dr u daha çok sevdım. sımdi VITALE ye kese muayene ıcın randevu almamı ıstedı tup b dr. bende oraya gıtmek ıstemıom Denızlı den randevu aldım kararsızım. pzt kese muayene.
çok saol Allah razı olsun bılgılendırmen için. yumurta geliştırme takıp vıtale antalya. yumurta toplama transfer antalya ıvfYumurta toplamayla transfer farklı yerlerde mi yapıldı?
Doğru anladıysam çok saçma olmuş.
Kesinlikle haklısın bilgi verilmesi gerekiyordu
Senin için neresi uygunsa oraya kese muayenesi olabilirsin sonuçta yönlendirdikleri yerde de aynı işlem yapılacak
Ha bi de transfer sonrası embriyonun bölünme hızı doğal gebelikten farklı olabiliyor.
Bu sebeple son adet tarihiyle uyumsuz çıkabiliyor ileride veya geride
Son adete göre atıyorum 8 haftalık gözüküyor ama kese muayenesinde 5 haftalık diyelim
Öyle olunca sagliksiz gebelik falan diyorlar hiç kafana takma
Durumu acikladigin halde doktor kurtajda ısrar ederse hemen değiştir
Geçen sene aynı topikte birinin başına gelmişti böyle bir durum.
Hadi bakalım güzel haberini bekliyorumçok saol Allah razı olsun bılgılendırmen için. yumurta geliştırme takıp vıtale antalya. yumurta toplama transfer antalya ıvf
10 kasımda transfer olmustum dondurulmus Temmuzdan :)) pzt kese muayene denızlı den randevuu aldım. ılk etapda uyarmadıklarından kızdım orayı :))
Tessekkür ederim10-12. Haftaya kadar kullanılıyor
Merhaba estrofem ismini cok okudum fitilmi yoksa ignemi? Igne ise ben defa denedim amelgen fitil disinda bir sey kullanmadim.Ben de bugün başladım fitil olarak kullanıyorum. Mide bulantısı ve hafif baş dönmesi yaptı. Estrofem de ruh halimi alt üst ettiAma dayanıyoruz mecbur. Herkesin gönlünden geçen olsun inşallah
Merhaba insallah cabalariniz sonuc verir transfer sonrasi bende fitil haric ilac kullanmadim okuyorum herkes farkli farkli bir suru ilac kullanmis.3 defa transfer oldum 4.ye baslayacagim hic kullanmadim. Ne gibi ilaclar veriyo doktorunuz.İlk defa duydum ben kutu kutu ilaç kullandım halada devam ediyorum
Böle olan varmı yada duyan tüp bebek deArkdslar 5 hafta 3gundum bugun demın kan gördum gıbj oldu bu normalmi yoksa gıtmısmı
bence hemen doktoruna sor burada vakit kaybetme. benim ilkinde kahverengi gelmişti sonra kanama başladı. iğne vs veriyorlar.Böle olan varmı yada duyan tüp bebek de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?