- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
Merhaba benimde Antalya ıvf kemal özgür benımde transferım oldu gecen haftaantalya ıvf murat bey dr um dun transsferım oldu
Transfer olduktan sonra cinsellik yasakAnkara Anatolia benim. Şuan estrofem ve vitamin kullanıyorum sadece. Ek olarak avokado ve nar tüketiyorum. 22-23' ü gibi dondurulmuş embriyo transfer olacak inşallah heyecanla bekliyorum. Bu süreçte cinsel ilişki perhizi var mı hanımlar bilginiz var mı ben sormadım hiç
Amiiiindarısı tüm isteyenlere olsun
Hayırlı olsunantalya ıvf murat bey dr um dun transsferım oldu
merhaba arkadaşlar. inşallah bu topik hepimize hayırlı olsun. bende varım. kasım ayının 28i gibi görünüyo şimdilik. 2.transferim olacak. umarım hepimizin yüzüne şans güler
Teşekkürler darısı size olsunTebrikler hayırlı olsunben de bugün oldum transferimi
3.denemem olacak doktorumu değiştirdim bahçeci m.asoğluna gittim ay sonu başlayacağız
kısmetse ama nedense bir yanım acıbademn bülent hocaya git diyorsiz ne dersiniz.?
Siz neden 6. Gün yaptırdınız peki testi? Genelde 10. Gün diyorlar ya o yüzden soruyorum. Doktorunuz mu öyle söylemişti bekleyememekten miTebrikler hayırlı olsunben de bugün oldum transferimi
Yerleşmeye çalışıyordur, stres yapmaKızlar kasık ağrım kasılmalarım çok bel ağrısı da korkmaya başladımnormal mi sizce
Transfere kadarki surec için sormuştumTransfer olduktan sonra cinsellik yasak
Bize sadece transfer edildikten sonra yasak dendi. Ama benim tüplerim yok. Yani normal yollardan hamile kalmam imkansız. Belki o yüzden transfer öncesi için bir şey denmedi.Transfere kadarki surec için sormuştumestrofem kullanırken
UmarımYerleşmeye çalışıyordur, stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?