Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Ben ayın 5 inde transfer olmuştum. Dün(6.gün) belli belirsiz bir çizgi ile pozitifi gördüm. Az önce tekrar test yaptım. Çizgi biraz daha koyulaşmış
ayy hayırlı olsun daim olsun inşallah. tek embriyo muydu transferiniz kalitesi nasıldı. bende kalitesine çok takılıyorum kalitemiz biraz düşük aa yine de deniycem

ayy hayırlı olsun daim olsun inşallah. tek embriyo muydu transferiniz kalitesi nasıldı. bende kalitesine çok takılıyorum kalitemiz biraz düşük aa yine de deniycem
Çok teşekkür ederim Tek embriyoydu. 6aa kalitesi. Aslında sayı değilde harfler önemliymiş.

evet benimki orta kalite. bakalım şansımı deneyeceğim. çok güzelmiş sizin. allah kucağınıza almayı nasip etsin
Amin çok teşekkür ederim. Benim toplamda 17 yumurtam toplandı. Ama Elimde 4 embriyo kalmıştı. 2 si iyi kalite, ikisi kötü kalite. Çok üzülmüştüm. İnşallah bize tutunur bebeklerimiz. Sağlıkla ilerler her şey.

Çok sevindim darısı bekleyen herkese hangi testi aldın bir belirti varmış dı
Normal evdeki kaset testle yaptım. Laboquik sanırım markası. Belirti gaz sancısı, adet olacakmış gibi bir his, hafif kasık ağrısı, ilk 3 gün de başım çok dönüyordu. Göğüs uçlarım da çok çok hassas ve ağrıyor. Karnımda da bir çizgi belirmiş. Hafif koyu.

Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın

sanırım çok belirti aramamak gerek. dediğim gibi bu benim 2. denemem olacak. ilkinde pozitif sonuçlandı ama 6. haftada temmuzda kürtaj olmak zorunda kaldım. bendeki belirtiler göğüs hassasiyeti, şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısıydı. ama bunların hepsi regl olacağım zaman da oluyodu. o aldığımız progesterolar yapıyo bu belirtileri

Aynen öyle. Zaten adet tarihimize de yakın.

Kesinlikle birazda psikolojik kendimizde dinliyoruz çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…