- 6 Kasım 2021
- 127
- 79
- 48
- 36
- Konu Sahibi hadibakalimhayirlisi
-
Hayırlı olsun inşallahMerabalar kızlar :) benımde yarın transferim var çok heycanlıyım inş güzel sonuclar alırız hepımızz
Hayırlı olsun inşallahMerabalar kızlar :) benımde yarın transferim var çok heycanlıyım inş güzel sonuclar alırız hepımızz
Ben ayın 5 inde transfer olmuştum. Dün(6.gün) belli belirsiz bir çizgi ile pozitifi gördüm. Az önce tekrar test yaptım. Çizgi biraz daha koyulaşmışKızlar durumlar nasıl
ayy hayırlı olsun daim olsun inşallah. tek embriyo muydu transferiniz kalitesi nasıldı. bende kalitesine çok takılıyorumBen ayın 5 inde transfer olmuştum. Dün(6.gün) belli belirsiz bir çizgi ile pozitifi gördüm. Az önce tekrar test yaptım. Çizgi biraz daha koyulaşmış
Çok teşekkür ederimayy hayırlı olsun daim olsun inşallah. tek embriyo muydu transferiniz kalitesi nasıldı. bende kalitesine çok takılıyorumkalitemiz biraz düşük aa yine de deniycem
evet benimki orta kalite. bakalım şansımı deneyeceğim. çok güzelmiş sizin. allah kucağınıza almayı nasip etsinÇok teşekkür ederimTek embriyoydu. 6aa kalitesi. Aslında sayı değilde harfler önemliymiş.
Aminevet benimki orta kalite. bakalım şansımı deneyeceğim. çok güzelmiş sizin. allah kucağınıza almayı nasip etsin
Çok sevindimBen ayın 5 inde transfer olmuştum. Dün(6.gün) belli belirsiz bir çizgi ile pozitifi gördüm. Az önce tekrar test yaptım. Çizgi biraz daha koyulaşmış
Normal evdeki kaset testle yaptım. Laboquik sanırım markası. Belirti gaz sancısı, adet olacakmış gibi bir his, hafif kasık ağrısı, ilk 3 gün de başım çok dönüyordu. Göğüs uçlarım da çok çok hassas ve ağrıyor. Karnımda da bir çizgi belirmiş. Hafif koyu.Çok sevindimdarısı bekleyen herkese hangi testi aldın bir belirti varmış dı
Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza alınNormal evdeki kaset testle yaptım. Laboquik sanırım markası. Belirti gaz sancısı, adet olacakmış gibi bir his, hafif kasık ağrısı, ilk 3 gün de başım çok dönüyordu. Göğüs uçlarım da çok çok hassas ve ağrıyor. Karnımda da bir çizgi belirmiş. Hafif koyu.
Aynen öyle. Zaten adet tarihimize de yakın.sanırım çok belirti aramamak gerek. dediğim gibi bu benim 2. denemem olacak. ilkinde pozitif sonuçlandı ama 6. haftada temmuzda kürtaj olmak zorunda kaldım. bendeki belirtiler göğüs hassasiyeti, şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısıydı. ama bunların hepsi regl olacağım zaman da oluyodu. o aldığımız progesterolar yapıyo bu belirtileri
Kesinlikle birazda psikolojik kendimizde dinliyoruz çoksanırım çok belirti aramamak gerek. dediğim gibi bu benim 2. denemem olacak. ilkinde pozitif sonuçlandı ama 6. haftada temmuzda kürtaj olmak zorunda kaldım. bendeki belirtiler göğüs hassasiyeti, şiddetli bel ağrısı ve kasık ağrısıydı. ama bunların hepsi regl olacağım zaman da oluyodu. o aldığımız progesterolar yapıyo bu belirtileri
hadı ınsallah sızın bugunlerde bellı olaçak o zamak demıMerhaba benimde Antalya ıvf kemal özgür benımde transferım oldu gecen haftainşallah hayırlısı olur
inşallah 19u sonuc gunuHayırlı olsun
nasıldı embrıyonuz benım dondurulmus 4.gun embrıyosu idiMerhaba benimde Antalya ıvf kemal özgür benımde transferım oldu gecen haftainşallah hayırlısı olur
hadi ınsallah bu sefer bende anlamadıgım bı heyecansızlık var nedense bı heyecan amaan olur ınsallah dıe bı heves yok nedenseBenimde öyle
Kaçıncı denemenizhadi ınsallah bu sefer bende anlamadıgım bı heyecansızlık var nedense bı heyecan amaan olur ınsallah dıe bı heves yok nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?