Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Kızlar selam, transfer öncesi sizden de coraspin kestiler mi? İçim hiç rahat değil Oksapar vuruyoruz ama ikisi sanki farklı işlevlere sahip.

1 ılk tup denemesı sonra 2 dondurulmus vardı onla denendı 3 bıdaha tüp bebek denemesı 2018 bunlar
4 2021 temmuz da bıdaha basladık donduruldu ıkıgun önce transfer oldum
sızın
Ben ilk bakalım hayırlısı karamsarlığa kapılmayın çok yıpratıcı zor bir zaman evet ama her şeyin vakti zamanı vardır ya Allah hepimize sağlıklısını hayırlısını nasip etsin moralinizi yüksek tutun
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Transferleriniz hayırla sonuçlansın.
çok teşekkür ederiz

Bana transfer sonrası verdi sabah coraspirin akşam iğne ama aklınız karışmasın kişiye göre değişiyor tedavi şekline göre

transfer oncesı de kullanıodum ben

Bana da transfer sonrası coraspin verdiler ama hap şeklinde herkesin tedavisi kendine özgü bi bildikleri vardır elbet stres yapmayın bence

sağolun kızlar, bana daha ilk randevuda vitaminlerle birlikte vermişlerdi ama transfere 5 gün kala kes deyince bi şaşırdım. elbet vardır bir bildikleri kafama göre de içmek istemiyorum.

yok öle aman aman üzülmuyorum. çünku bılıorum kı Rabbım ıstedıkten sonra zamanı geldıyse hıcbısy engel deıl bun bılıorum

bu transfere hiç umutlu başlamadım ama iki gün önce 233 görünce sevindim açıkcası.ama bugün yükselmemiş maalesef 292 geldi.doktorumda kongredeymiş dönmedi.kimyasaldır demi kesin kızlar .artar mı yine sizce

bende bugun gittim progestan hem iğne hem hap verdi asprn verdi vitaminlere devam dedi kısmetse çarşamba günü transfer olcam bende ilk denemem olucak 1 tane emrbyo olustu zaten onuda 5. günde dondurlar bugun sordum şansınız %60 dediler

Benim de ilk denemem 2 embriyodan tek kalanı transfer oldu 3. Gün dondurulmuş. Güzel haberler alcaz inşallah kasım ayında hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…