Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

Bence de önemli olan devamındaki artışlar canım güzel düşünelim güzel sonuçlar alalım🤗 ben de bugün 2. Defa kan verdim bugün 389 olmuş
Sağlıkla artışlar olsun 🙏🏻 Benim de 2. Kan verişim Salı günü 125 çıkmıştı bugün yaptırdım 1124 çıktı kısa süre de bu kadar artış normal mi acaba bilgisi olan var mı 🙄

Hiç bilmiyorum çokta merak ediyorum ☺️ 1 aralıkta doktorum çağırdı o zamana kadar beklicem 🤗
Ay 1 aralığa da bir sene var daha nasıl sabreder insan🤣
Bu arada kan verecek misin iki günde bir?
Beta 2000lerdeyken kese görünüyor istersen devlete falan gidip kese görebilirsin
1 aralıkta kalp atışını da duyarsın ondan o tarihte çağırmıştır muhtemelen

Ay 1 aralığa da bir sene var daha nasıl sabreder insan🤣
Bu arada kan verecek misin iki günde bir?
Beta 2000lerdeyken kese görünüyor istersen devlete falan gidip kese görebilirsin
1 aralıkta kalp atışını da duyarsın ondan o tarihte çağırmıştır muhtemelen
O kadar süre bekledim bu an için bir hafta mı beklenmez 😂 yok istemedi tekrardan test yapmamı.Bir hafta beklerim hepsini tek seferde görürüm. Şimdi devlet kalabalık oluyor ayrı ayrı doktor gezmeye gerek yok☺️ Biraz daha sabır edicem 🙏🏻

O kadar süre bekledim bu an için bir hafta mı beklenmez 😂 yok istemedi tekrardan test yapmamı.Bir hafta beklerim hepsini tek seferde görürüm. Şimdi devlet kalabalık oluyor ayrı ayrı doktor gezmeye gerek yok☺️ Biraz daha sabır edicem 🙏🏻
Beni de etiketle sonucu çok merak ediyorum acaba ikiz mi😍
Benim geçen sene bugün transferim yapılmıştı 1 aralıkta kese görmüştüm test gününde. O zamana kadar 300 tane test yaptım şimdi olsa yine bekleyemem 🤣
aynı anda nasıl peki yumurtalar büyüyor merak ettim ilaçsız
Ilacsiz aynı anda büyümesi genetik canım.
Ikiz gebelik de öyle oluşuyor zaten çoğunlukla
Anneden gelen genlerde birden fazla yumurtlama varsa olur
Bende varım 🙈 yarın olacak bakalım 2. Deneme. İnşallah hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız.
Hayırlı olsun.
Inşallah pozitif haberiyle gel sen de😍

Back
X