- 30 Mart 2023
- 766
- 444
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de doğal yollarla olanlar yaşamadi maalesef sonra tüp bebekle oldu o da yaşamadı 9+4 de kalbi durdu meleğimin kürtaj olmak zorunda kaldım sonra kürtaja bağlı yapışıklık oldu ameliyat balon bir yılda onun düzelmesi için uğraştım sonra yine denedim tutmadı hiç negatif oldu bakalım bu sefer sağlıkla kucağımiza alalım sağlıklı akıllı afiyetli evlatlar nasip etsin hepimize Allah'ımAminn inşallah canım benim Allahım nasip etsin yavrularımıza bizeMayıs ayında doğal yoldan hamile kaldım ama olmadı yaşamadı
Birde tüp bebek deneyeceğim artık gerisi Allahtan
![]()
Evet canım bana hemşire önerdi avokado yememi ve protein ağırlıklı beslenmemi söyledi.Kızlar avakado yiyor musunuz?
Amin inşallah canımBenim de doğal yollarla olanlar yaşamadi maalesef sonra tüp bebekle oldu o da yaşamadı 9+4 de kalbi durdu meleğimin kürtaj olmak zorunda kaldım sonra kürtaja bağlı yapışıklık oldu ameliyat balon bir yılda onun düzelmesi için uğraştım sonra yine denedim tutmadı hiç negatif oldu bakalım bu sefer sağlıkla kucağımiza alalım sağlıklı akıllı afiyetli evlatlar nasip etsin hepimize Allah'ım![]()
Arkadaşlar çok heyecanlı değil mi neler yapıyorsunuz Koenzim omega demir Folik asit D vitamini pancar suyu nar suyu başka var mıBende varım 50 günlük rahim dinlendirmedeyim kasım da transfer , 3. Gün embriyosu
Öyle canım Allah'ım bizlere de oldu sevincini yaşatsınAmin inşallah canımAllah ne zaman ol derse olacak elimizden birşey gelmiyor maalesef
![]()
Umudunu sakın kırma benim arkadaşım 3. gün ümit verilmeyen embriyo ile anne oldu. Yeter ki Rabbim nasip etsinArkadaşlar çok heyecanlı değil mi neler yapıyorsunuz Koenzim omega demir Folik asit D vitamini pancar suyu nar suyu başka var mı3. Gün embriyosu ama yine de umut ediyorum
Selam bende sizin gibi adet günümü bekliyorum bana da sadece vitamin verdi adetin 2.günü fsh ve E2 hormon testini yaptırıp gel dedi benide muayene etti 4 yumurtamın olduğunu yapmaya değer dedi sizde kaç yumurta varmış? Sizden rahim filmi istedi miKızlar merhaba. Regl bekliyorym bende başlamak için ilaçlara fakat doktorum bana hiçbir vitamin vermedi folik asit dışında. Muayenemde rahim ve yumurtalıklar çok güzel dedi kadında sorun olmayıp da daha önce yapanlar kaç yumurta toplandı kaç embriyonuz oldu
Normal bu ay beş yumurta gördü rahim filmi istemedi benim daha onceden bit kere normal oluşan gebeliğim var diye umutlu konuştu sadece folik asit kullanıyorum prolaktin dışında hormon tahlili istemediSelam bende sizin gibi adet günümü bekliyorum bana da sadece vitamin verdi adetin 2.günü fsh ve E2 hormon testini yaptırıp gel dedi benide muayene etti 4 yumurtamın olduğunu yapmaya değer dedi sizde kaç yumurta varmış? Sizden rahim filmi istedi mi
Bende mayıs ayında doğal yoldan hamile kaldım herhalde ondan istemedi benden de yaşınız kaç ben 44 yaşındayımNormal bu ay beş yumurta gördü rahim filmi istemedi benim daha onceden bit kere normal oluşan gebeliğim var diye umutlu konuştu sadece folik asit kullanıyorum prolaktin dışında hormon tahlili istemedi
31 yaşındayım. Yaşımız genç ve bende sorun olmadığı için doktor çok umutlu konuştu ilk transfer için amh ve rahim filmi istemedi umarım iyi olurBende mayıs ayında doğal yoldan hamile kaldım herhalde ondan istemedi benden de yaşınız kaç ben 44 yaşındayım
Ohh senin şansın çok benden:) doğal yoldan hamile kalırsın zaten kalmışsın da tüp Bebek için erken değil mi ilk önce aşılama dene31 yaşındayım. Yaşımız genç ve bende sorun olmadığı için doktor çok umutlu konuştu ilk transfer için amh ve rahim filmi istemedi umarım iyi olur
Eşimin değerleri uygun değil aşılama için yedi senedir bekliyoruz artık beklemek istemiyoruz hepimiz için hayırlısı olsun inşallahOhh senin şansın çok benden:) doğal yoldan hamile kalırsın zaten kalmışsın da tüp Bebek için erken değil mi ilk önce aşılama dene
Anladım canım Allahım tez zamanda sana bir bebiş nasip etsin inşallahEşimin değerleri uygun değil aşılama için yedi senedir bekliyoruz artık beklemek istemiyoruz hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Donduracakları gün aradığında söyledi doktorum canımMerhaba bende opu oldum pazar günü Ptesi aradılar çarşmba günü arayacaz dediler maliyesini size hangi gün söylediler çok bilgim yok