- 2 Kasım 2024
- 151
- 65
- 18
Bendede oldu çok normal iyice yerleşiyor korkma bol su içT+11 gündeyim sag kasıklarımda çok ağrı var yani baya baskı var sizlerde oldumu niye ki anlamadım kan test ve idrar pozitif çıktı ama kasık ağrım bugün daha da arttı anlamadım
Ben görüyorum net var gözün aydın bende 6. Gün öğrendimKızlar merhaba T+6. Günüm bugun dayanamadım sizde görüyor musunuz hayalette olsa
Rahim kalınlığın artıyor o yüzden oluyorKızlar fitil kullanan var mı ? Bayadır kullanıyorum ama son günlerlerde itiyorum gitmiyor gibi
Hayırlı olsun böyle silik miydiBen görüyorum net var gözün aydın bende 6. Gün öğrendim
Hayırlı olsun böyle silik miydi
Oo sizin baya koyuymuş hayırlı olsunn sağlıkla alın kucağınızaEki Görüntüle 3675200 boyleydi canm
Amin Allah razı olsunOo sizin baya koyuymuş hayırlı olsunn sağlıkla alın kucağınıza
Merhaba, rahim filminde polipe benzeyen bir yapı vardı. Doktorum aslında polip olmadığından çok emindi ama ben riske atmak istemedim yapın dedim. Gerçekten de polip yokmuş rahmin kendi katlantısıymış. Çizik attılar rahim içini incelediler zararı yokMerhaba neden histereskopi oluyosunuz? Rahim kalınlaşmıyor mu? Daha önce transfer oldunuz mu? Umarım tutar kucağınız dolar bir an evvel
Kızlar üstteki dün sabah alttaki bugün sabahın kuruma çizgisi mi bunlar transferin 7. Ve 8.günü
Silik çizgi görüyorum
Ama baya kurudu ya bilmiyorum sanki bugün sabahki ilk 20 dkda çizgi var gibiydiSilik çizgi görüyorum
MerhabalarArkadaşlar iyi akşamlar, t+7 deyim bugün işe başladım, adet ağrısı gibi ağrılarım var sizler nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?