Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

K

yok yapamıyorum ya gidemedim kan vermeye korkuyorum negatif görmekten sen nasılsın
İyi olmaya çalışıyorum ama dediğim gibi bi tarafim belki kanda çıkar diyor diğer yandan çıksa idrarda da azda olsa çıkardı diyorum karmaşık duygular içindeyim sen ben bide nida aynı duygularla karmaşık bir haldeyiz
Nasılsın canim? Ne durumdasin

Ya yaptığım test predictor erken gebelik testi 10ml beta hcg kadar gösteriyor millet değer 6-7 ken falan idrar testinde çok azda silik çizgi bile olsa öğreniyor

Olsa çıkardı diyorum bende başka bişey gelmiyor aklıma varmı acaba böyle 7-8 günlerde negatif gelip sonra öğrenen

Ya yaptığım test predictor erken gebelik testi 10ml beta hcg kadar gösteriyor millet değer 6-7 ken falan idrar testinde çok azda silik çizgi bile olsa öğreniyor
Bilmiyorum ki kuzum yinede belli olmaz belkide kandan görünecek yeni tutunuyor olabılırmı bizimkiler

Progesteronu ikinci kontrolde mi verdi ? Birde ilacın kullanma saatleri nasıl acaba sağlık ocağına mı gitmek gerekiyor vurulmam için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…