- 9 Kasım 2025
- 14
- 3
- 1
- 33
Merhaba neden histereskopi oluyosunuz? Rahim kalınlaşmıyor mu? Daha önce transfer oldunuz mu? Umarım tutar kucağınız dolar bir an evvelNasipse bu ay histereskopi her şey.yolunda olursa Kasım'da transfer. Sizi biliyorum buradan takip ediyorum. Aynı ay hamile oluruz inşallah
Bir ihtimal o kaldıValla geç tutunma diye bir olay varmıs gördüyseniz o olabilir
Bu arada 51 çıktıgında çok çok silikti bence o testler 30 filan olan betayı göstermez kızlar diyim sizeBir ihtimal o kaldı
Yerleşme kanaması olabilir canimKızlar ben size şey sorucam 6. Gün kahverengi leke geldi 2 defa sonra kesildi acaba sizdede oldu mu böyle bir şeu
Yeni vurdum kiz, tutunma ignesi onlar oyle dusun animalMerhaba, transfer tarihim kesinleşti. 24 kasımda transfer olacağım. İlk trasferim hem gergin hem heyecanlıyım inşallah ilkinde kavuşabilirim progestron için iğnelerimi kalçadan vuracağım canım çok acır mı
İnşallah çok tesekkur ederimHayirli olur insallah canim❤
Valla ilk tüp bebek denememde olmamıstı böyle bir durum çok tedirgin oldumYerleşme kanaması olabilir canim
AcimazYeni vurdum kiz, tutunma ignesi onlar oyle dusun animal
Bende de oldu aynı durum hiç korkmayın beta değerimme yansıdı direk hatta galiba olması normal bir şeymiş tutulması içinValla ilk tüp bebek denememde olmamıstı böyle bir durum çok tedirgin oldum
AcimazYeni vurdum kiz, tutunma ignesi onlar oyle dusun animal
Aynen bende böyle hissediyorum 2 gün sonra çıkması için 20 falan olması lazım betanın daha yüksek olsa bugün idrarda belli olurudİyi olmaya çalışıyorum ama dediğim gibi bi tarafim belki kanda çıkar diyor diğer yandan çıksa idrarda da azda olsa çıkardı diyorum karmaşık duygular içindeyim sen ben bide nida aynı duygularla karmaşık bir haldeyiz
Yanı umutlanmayalimmi diyorsun kuzumAynen bende böyle hissediyorum 2 gün sonra çıkması için 20 falan olması lazım betanın daha yüksek olsa bugün idrarda belli olurud
Düşük bi ihtimal pozitif olabilir ama cok düşük bence ben kendimi olumsuza hazırlıyorum pozitif çıkarsa sevinirim en azındanYanı umutlanmayalimmi diyorsun kuzum
İnsallah pozitif çıkar güzel bu anı şok yasarizDüşük bi ihtimal pozitif olabilir ama cok düşük bence ben kendimi olumsuza hazırlıyorum pozitif çıkarsa sevinirim en azından
Ay rahatlattınız valla teşekkür ederim benim için yeni oldugu için bilememiştimBende de oldu aynı durum hiç korkmayın beta değerimme yansıdı direk hatta galiba olması normal bir şeymiş tutulması için
Evet ilk kontrolüm adetimin 3. Günüydü 1 hafta sonra tekrar gittim yani bugün çadşamba günü başlayacağım ben sağlık ocağında vurdurcamProgesteronu ikinci kontrolde mi verdi ? Birde ilacın kullanma saatleri nasıl acaba sağlık ocağına mı gitmek gerekiyor vurulmam için ?
Benimde cumartesi günü ikinci kontrolüm heyecanla bekliyorumEvet ilk kontrolüm adetimin 3. Günüydü 1 hafta sonra tekrar gittim yani bugün çadşamba günü başlayacağım ben sağlık ocağında vurdurcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?