Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Nasipse bu ay histereskopi her şey.yolunda olursa Kasım'da transfer. Sizi biliyorum buradan takip ediyorum. Aynı ay hamile oluruz inşallah
Merhaba neden histereskopi oluyosunuz? Rahim kalınlaşmıyor mu? Daha önce transfer oldunuz mu? Umarım tutar kucağınız dolar bir an evvel

Kızlar ben size şey sorucam 6. Gün kahverengi leke geldi 2 defa sonra kesildi acaba sizdede oldu mu böyle bir şeu

Yeni vurdum kiz, tutunma ignesi onlar oyle dusun animal

Aynen bende böyle hissediyorum 2 gün sonra çıkması için 20 falan olması lazım betanın daha yüksek olsa bugün idrarda belli olurud

Progesteronu ikinci kontrolde mi verdi ? Birde ilacın kullanma saatleri nasıl acaba sağlık ocağına mı gitmek gerekiyor vurulmam için ?
Evet ilk kontrolüm adetimin 3. Günüydü 1 hafta sonra tekrar gittim yani bugün çadşamba günü başlayacağım ben sağlık ocağında vurdurcam

T+11 gündeyim sag kasıklarımda çok ağrı var yani baya baskı var sizlerde oldumu niye ki anlamadım kan test ve idrar pozitif çıktı ama kasık ağrım bugün daha da arttı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…