Benim 3 yaşında tüp bebekle olan bi kızım var bu da ikinci tüp bebek denemem 9. Günüm evde test yaptım çok şükür çizgiyi gördüm cuma kan vericemBen miyim yoksa bi baska dahami var 2.cocuk icin, yarin bnm de kan test gunu 20 si, heyecan korku hepsi dorukta
Oldu oldu maşallah çok güzel artsın değeriniz10 kasımda tek embriyo oldum ilk gebeliğim boş oldu en iyi kalite 5aa konmuştu suan bir alt seviyesi kondu 9.günüm bugün 456 beta ama artıs önemli okdugu için pek yorum yapamıyorum
Merhaba bugün tekrar edin idrar testini. Silik ama var çizgi. Hayırlısı olsun inşallahMerhaba 11 kasımda transfer oldum bugün 8. Günüm dayanamayıp test böyle çıktı sevinmeliyim lütfen yardımcı olun
Ozel kendi istek diye dediNiye o kadar fazla muayenesiz giriş yapıyorum ben özelden 285 TL ödedim üç kez verdim her seferinde tabi ilden değişir de ozellere kısıt geldi diye biliyorum bana da muayene 775 dedi bende muayene olmuycam ben beta vercem dedim öyle ödedim
Benin de 5 yasinda oglum var tup bebek, Buda ikinci deneme cift embriyo, her gun addt agrisi yasadim bakalim yarin sonucBenim 3 yaşında tüp bebekle olan bi kızım var bu da ikinci tüp bebek denemem 9. Günüm evde test yaptım çok şükür çizgiyi gördüm cuma kan vericem
Benim de 2. Çocuk nasipse,10 kasımda çift embriyo transferim oldu.Test günüm c.tesi, 3 gündür regl sancım var. Bakalım inşallah güzel şeylerin habercisidirBen miyim yoksa bi baska dahami var 2.cocuk icin, yarin bnm de kan test gunu 20 si, heyecan korku hepsi dorukta
Ayy bakalimBenim de 2. Çocuk nasipse,10 kasımda çift embriyo transferim oldu.Test günüm c.tesi, 3 gündür regl sancım var. Bakalım inşallah güzel şeylerin habercisidir
Hayırlı olsun yakın değerlerle öğrenmişiz benim tek embriyo 5. Gün T+8de 92.5 ile öğrendim T+10 221.7 bana da tekrar kan vermene gerek yok dedi doktorum sağlıcakla kavuşuruz İnşaAllahEvet çift embriyo
10 kasımda tek embriyo oldum ilk gebeliğim boş oldu en iyi kalite 5aa konmuştu suan bir alt seviyesi kondu 9.günüm bugün 456 beta ama artıs önemli okdugu için pek yorum yapamıyorum
hayırlı olsun
Ben varım bekliyorum yarın olmasını kimisi 9. gün yapıyor bugün de çıkar kanda belki ama doktorum 10 gün sonra dediği için yaını bekliyorum zaten kan veririrken sorun yaşıyorum az kaldı heyevanlı bekleyiş yarın burayı güzel haberlerle kuşatalım inşallahKizlar yarin bi kac kisi vardi test yapacak, ne durumdasiniz
kızlar pozitif. Haberi verip umudu arttırayım. Darısı herkesin başına. Şimdi tekrar bir bekleyiş daha kese şçinbiraz kaybolurum buralardan ya da denerim
kızlar pozitif. Haberi verip umudu arttırayım. Darısı herkesin başına. Şimdi tekrar bir bekleyiş daha kese şçinbiraz kaybolurum buralardan ya da denerim
Bende de aynı belirtiler oldu ama beta 1.07 geldiBirçok belirti yaşadım. Ama işte hepsi küçük küçükilk iki gün sol tarafımda batma ve kasılma oldu baya net agrılsr. Sonraki gün ciddi bel ağrısı yaşadım. Dışarı yürümeye gitmiştim dördüncü gün eve kendimi zor attım. Sonra belirtiler azaldı. 6. Gün ciddi bir kabızlık oldu çok kötüydü. Sonra belirtim olmadı. Dün de regl olacak gibi hissettim, hatta moralim bozuldu. Sabah çok kötü gittim test vermeye. Sonucu görünce baya agladım. Çok şükür, darısı herkesin başına olsun. Çok istiyoruz emek veriyoruz herkes mülakatını alır inşallah
Duanızdan eksik etmeyinÇift embriyoydu bu arada ama birinin ihtimali düşük demişti doktor
Aynen insallah baskalarina umut olalim, ve mutlu haberi alalim❤Ben varım bekliyorum yarın olmasını kimisi 9. gün yapıyor bugün de çıkar kanda belki ama doktorum 10 gün sonra dediği için yaını bekliyorum zaten kan veririrken sorun yaşıyorum az kaldı heyevanlı bekleyiş yarın burayı güzel haberlerle kuşatalım inşallahbenim de özellikle akşamları regl olacak gibi ağrılarım oluyor göğüslerim ağrımıyor ama büyüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?