Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kizlar yarin bi kac kisi vardi test yapacak, ne durumdasiniz
Ben varım bekliyorum yarın olmasını kimisi 9. gün yapıyor bugün de çıkar kanda belki ama doktorum 10 gün sonra dediği için yaını bekliyorum zaten kan veririrken sorun yaşıyorum az kaldı heyevanlı bekleyiş yarın burayı güzel haberlerle kuşatalım inşallah benim de özellikle akşamları regl olacak gibi ağrılarım oluyor göğüslerim ağrımıyor ama büyüdü

kızlar pozitif. Haberi verip umudu arttırayım. Darısı herkesin başına. Şimdi tekrar bir bekleyiş daha kese şçin biraz kaybolurum buralardan ya da denerim
Çokkk tebrik ederim darısı başımıza inşallah.. öyle hemen gidemezsiniz belirtiniz var mıydı? Tek mi, çift embriyor mu

Birçok belirti yaşadım. Ama işte hepsi küçük küçük ilk iki gün sol tarafımda batma ve kasılma oldu baya net agrılsr. Sonraki gün ciddi bel ağrısı yaşadım. Dışarı yürümeye gitmiştim dördüncü gün eve kendimi zor attım. Sonra belirtiler azaldı. 6. Gün ciddi bir kabızlık oldu çok kötüydü. Sonra belirtim olmadı. Dün de regl olacak gibi hissettim, hatta moralim bozuldu. Sabah çok kötü gittim test vermeye. Sonucu görünce baya agladım. Çok şükür, darısı herkesin başına olsun. Çok istiyoruz emek veriyoruz herkes mülakatını alır inşallah

Bende de aynı belirtiler oldu ama beta 1.07 geldi

Aynen insallah baskalarina umut olalim, ve mutlu haberi alalim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…