Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

İçi boş beyaz kalıp gibi gördüm erimeye meyilli. İttim aslında da ay bilemedim yaa

İçi boş beyaz kalıp gibi gördüm erimeye meyilli. İttim aslında da ay bilemedim yaa
Onun içi yağ şeklinde zaten anında eriyor içi akıyor dış kapsül çıkıyor korkma gittikçe daha birikicek devamlı aklamaya devam ediyor yapış yapış birşey. Şifa olsun inşaAllah

Her seferinde mi öyle oluyor peki benim de 1 kere başıma geldi sallamadım günde 2şerden 6 tane atıyorum çünkü. Ölçtüklerinde de sıkıntı çıkmamıştı vücut almış. Bir daha da hiç yaşamadım 1 kere öyle olduysa endişelenmeyin diğerlerini derine itebildiğiniz kadar itin çünkü fitilin formu çözülüyor erimesi lazım. Katı akıntı şeklinde alıyor ama hap formunda değil

Eminim cünkü bizzat gösterildi kagıttada hep kol yazıyor

Subkutan iğneler koldan da vurulabiliyor ama ben de hep göbekten vurmuştum. İğneyi ama tamamen sokmanız lazım omuzun 4 parmak ve dirseğin 4 parmak üstü kas dokusunun az olduğu bölge kolun arka kısmından etli kısımdan eti sıkıştırıp iğneyi tam sokup emjeksiyon yapmanız lazım.

Canm senin için diyoruz önde giden yumurta çatlamasın dye göbekten yapılyor hatta bi gün sağ bir gün sol taraftanki iki tarafta catlamasin önden diye ilk defa kol duyduk belki yazan olur için rahatlar
Aynen canım bunca zamandır ben de ilk kez koldan denildiğini duydum evet yapılabilir koldan ama önerilen göbekten oldu kaç yıldır kaç kez tedavi gördüm ilk kez kol duydum hayırlısı olsun

Eminim cünkü bizzat gösterildi kagıttada hep kol yazıyor

Nerede tedavi görüyorsunuz. Reçetesine baktım ilacın göbek çevresi yazıyor önerilen yer. Yanlış yazma ihtimalleri var mı ben de endişelendim bir teyit alın. Normalde koldan olanlarda subkutan uygulanır yazar. Bu göbek kol ve bacaktır

Aynen canım bunca zamandır ben de ilk kez koldan denildiğini duydum evet yapılabilir koldan ama önerilen göbekten oldu kaç yıldır kaç kez tedavi gördüm ilk kez kol duydum hayırlısı olsun
Seni bekliyorum seni pozitif hissediyorum sürekli bakıyorum yaptın mı test diye bi arkadaş daha var ikinci çocuk için deneyen onuda bekliyorum

Seni bekliyorum seni pozitif hissediyorum sürekli bakıyorum yaptın mı test diye bi arkadaş daha var ikinci çocuk için deneyen onuda bekliyorum
Balım kan verdim sonsuz şükürler olsun yükseldi değer kese kalp atışı için 10 15 gün sonraya doktor kontrolü dediler sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşaAllah

Arkadaşlar test gününüz öncesinde hastane sizi aradı mı? Bana transfer sonrasında sanırım hemşire 19unda tahlil yaptırırsın demişti arayan soran olmadı. 9unda transfer oldum

Arkadaşlar test gününüz öncesinde hastane sizi aradı mı? Bana transfer sonrasında sanırım hemşire 19unda tahlil yaptırırsın demişti arayan soran olmadı. 9unda transfer oldum
Evet arayıp test yaptirdinsa sonuç soruyorlar. Ama sana transfer sonrası kağıt vermediler mi ne zaman test yaptıracağın da yazar genel de üzerinde.

kızlar merhaba , 3. Gün embriyosu t+7 yim yarın 8 olacak bugün innovita, freely ve laboquick ile test verdim gölge çizgi var fakat awox ve Predictor ile seçemedim gölgeyi pek . Hassaslıgına mı bağlı değer 10 lar da fln mı ama kaset testte nasıl çıktı o zaman diye düşünüyorum yarın tekrar vereceğim. Bu arada 4. Günden itibaren bu sabah da dahil adet oldum diyorum ilaçlardan olamam ama öyle bir bel ağrısı b acak çekilmesi ve sızlaması kasık ağrısı var ki böyle oldunuz mu bir saat ayakta kalsam sızlıyor bacağım ağrıyor belim. Yarın tekrar idrar yapacağım inşallah vardır çok emek veriyoruz benim gibi olan var mı

Ya ben yaptırdım pazarteside transfer olacak bir an korkttum inşallah tutunurlar üzüldüm şimdi
yqptırdıgınız ıcın uzulmeyın pgt bu yokda çok önemli bi klavuz aslında. Sağlıklı doğum yapabilmek adına. Kromozomsal hastalıkların çoğu eleniyor. Merkezinizin çalışanları ve şab. iyiyse sıkıntı çıkma ihtimali yok denecek kadar da az. Bende çok araştırdım. Tutunmayı ve sağlıklı doğma ihtimalini %35-40 kadar arttırıyor. Keşke her zaman 5. Güne gitse ve herkez yaptırabilse büyük şans

Hep okudugum göbekten Koldan denildi anlattılarda ama sadece iğne tam mı batırırılmalı onu unuttum
Göbek , kol ve baldırdan vurabılırsınız. Bu ilaçlar sukbutan vurulur. Sukbutan , kol göbek ve baldırdır. Tam yerleri görsellerden bakabilirsiniz. Göbek , göbek deliğinden dört parmak sağ- sol . Kol aşı yapılan gibi arka kısma denk geliyor baldırda , bacagı ikiye ayırın dış kısmı. İğne insülin iğnesi tam girmeli. İğnede ki ilaç bitince hemen çekmeyin 3-4 saniye bekleyin. İlaçlar pahalı boşa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…