Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Ben transferden önce süpürgenin ucumu bulamadım diye evde cinnet geçirip ağlama komasına girmiştim hahah. Bence şu an hormon alan tüm kardeşlik bir öyle bir böyle
Ya gerçekten beni çok güldürdünüz en azından geçeceğini bilerek içimi rahatlatmaya devam ediyorum o zaman

Merhaba . Kaç Aşılama sonrasında yaptınız? Devlet ne kadar destek veriyor acaba?

Ay size dehşet bir fiyat vermişler ben geçen ay 30bine yaptırdm

Kızlarım ne yiyip ne içtiniz bu süreçtee. Olacağı varsa her türlü olur elbet de gönül rahatlığı için

Kızlarım ne yiyip ne içtiniz bu süreçtee. Olacağı varsa her türlü olur elbet de gönül rahatlığı için
Sabahları c vitamini portakal suyu ve protein olan yumurta vs. ile güne başlıyorum sonrasında bol su ara ara ceviz ,çiğ badem , çiğ kabak kuru dut falan filan meyve , akşamlari balık , kırmızı et sebzelerden ıspanak , brokoli yararlı diyorlar .iki basarisiz transferde yapıp şu anTek yapmadığım şey avokado yemiyorum bu sefertotem yaptım dediğin gibi olacağı varsa olur yine de zararlı şeyleri vücudumuza almamamiz lazım ..7 gün oldu kahve içmiyorum

sigarayı bıraktım ama kahveden vazgeçemiyorum 1 bardak kahvemi hala içiyorum malesef

ben henüz sigarayı da bırakmadım hayatıma eski usul devam ediyorum doktorum hiç yasakta koymadı sanki beni strese sokmak istemiyormuş gibime geliyor

ben henüz sigarayı da bırakmadım hayatıma eski usul devam ediyorum doktorum hiç yasakta koymadı sanki beni strese sokmak istemiyormuş gibime geliyor
Evet benimde doktorum bir yasak koymadı rutin hayatıma dönmemi istedi ama hem biraz kendim vicdanen rahatlamak için birde kocam faktörü sigaraya karşı

Selam hanimlar bende 17 Kasım transfer oldum 4aa 5. Gün tek embriyo inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. 29 Kasım'da tahlil vermem gerekiyor ama ben önceden bı tahlil veririm gibime geliyor. Yatarak ve istirahat ederek geçiriyorum çevremde ki deneyimli herkes yat dinlen dedi. Himm birde benim doğal yolla dünyaya gelen 1 kızım var 15 yaşında ellerinizden öper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…