Kızlar hepinize pozitif sonuçlar diliyorum. Benim de transferim 5 aralık Allahın izniyle. Siz daha tecrübelisiniz kalçadan Progestron iğneye başladım ama dün çok kanadı sonrasında da dev bir morluk oluştu şimdi üstüne oturamıyorm ve yatamıyorum. Burada arnica krem dedi bir arkadaş onu alacağım da başka önerisi de olan var mı? Bu yapan kişi ile mi ilgili?
Bana karından denildi iğne bence siz doktorunuza sorun belki değiştirir karından uygula der. Karın bölgesinde morluk olmuyor. Kalçadan sadece kan sulandırıcı ben onu kola vuruyorum çok morluk yapıyor
Bana karından denildi iğne bence siz doktorunuza sorun belki değiştirir karından uygula der. Karın bölgesinde morluk olmuyor. Kalçadan sadece kan sulandırıcı ben onu kola vuruyorum çok morluk yapıyor
Canm sen kaçında transfer olmuştun bide ne zaman adet olmuştun unuttum kusura bakma şundan soruyorum benim mesela ultrason ölçüm ile hesaplanan tarih tutmuyor doktoroda sordum fark olur norml dedi aslında transfer olur olmaz tutmuştu benim 6. Günde öğrendim pozitifi şimdi normalde 7 haftalık benim ama ultrasonda 6+3 olarak devam ediyor bugün
Merhaba bende bugün kalp atışını duydum çok şükür benimde 7 haftalık benim hesabıma göre ama ultrasonda 6+1 yazıyor doktor transfer tarihine göre normal ded
Merhaba bende bugün kalp atışını duydum çok şükür benimde 7 haftalık benim hesabıma göre ama ultrasonda 6+1 yazıyor doktor transfer tarihine göre normal ded
İnşaAllah ben bir şey soracağım ben bugün dinlemedim ama başka bir doktorda dinledim cuma kendi doktorunda muayenem var. Cumada o dinletir büyük ihtimalle böyle art arda dinlemek zararlı mı bir bilginiz var mı
İnşaAllah ben bir şey soracağım ben bugün dinlemedim ama başka bir doktorda dinledim cuma kendi doktorunda muayenem var. Cumada o dinletir büyük ihtimalle böyle art arda dinlemek zararlı mı bir bilginiz var mı