Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Ikisini de kullandim ikisini de bugun kestiler canim

Allah razi olsun insallah canim❤

Kızlar kese gördükten sonra kahverengi lekelenme yaşayanlar oldu mu..benim dün ve bugün açık kahve lekenmelerim oluyor.Arastirdim.progestan yapabiliyormus bu dönemde de normalmis ama insanı korkutuyor böyle olunca..

Kızlar kese gördükten sonra kahverengi lekelenme yaşayanlar oldu mu..benim dün ve bugün açık kahve lekenmelerim oluyor.Arastirdim.progestan yapabiliyormus bu dönemde de normalmis ama insanı korkutuyor böyle olunca..
Dr. Sor canim benim olmadi oglumda, bunlar ikiz ya bilemedm olursa haber et dedi bugun

Aynı durumdaymışız bana kan sulandırıcıları bıraktırdılar. Benm içerdeki kanama dışarıda da oldu ama yüreğime indi ama iyiler şu an dikkat ediceksin dediler. Kan sulandırıcılar 14 gün yok endol ve progesteron kalçadan iğne geldi yataktan da kalkmıyorım bende de 2 kese var. Ama tutamadım kendimi yine çok okudum olabiliyormuş bazı insanlarda dikkat edeceğiz bakalım

Doktorunuzla paylaşın bence belki kan sulandırıcıyı 1-2 gün kullanma der veya ek doz progrsteron vermek ister

Senin kese durumlari nasil,

Senin kese durumlari nasil,

Valla bana keselerle ilgili bir yorum yapmadılar kanama alanını görünce birbirlerine bakakaldılar keselere pek odaklanmadılar umutsuzlanmak istemiyorum ama kanama alanında yüzleri çok düştü. 2 hafta sonra kontrole gel dediler. İki kese boyut olarak aynıydı ikisi de 7 mmdi ikisi de tutmuş dediler sadece

Benim Dr da kanama gorunce baya inceledi, insallah saglikla ilerler gebeligimiz❤

Dr. Sor canim benim olmadi oglumda, bunlar ikiz ya bilemedm olursa haber et dedi bugun
Doktora yazdim görmüş cevap vermiş sağolsun..Benim de kan sulandiriciyi bir hafta keselim dedi.. progestani göbekten yapanini kullanıyordum . Hoca progestan 50mg kalçadan olanı 5 gün kullanalim demis ...Kötü bişey olsa derdi çağırirdi herhalde dedim ..güzel ama zor bir süreç inşallah güzel olur herşey

Valla Ben vajina progestan kullaniyorum gun de 3 defa 2 ser, birde kabadan bir gun yap bir gun yapma dedi igne devam, kan sulandiri ci coraspin iptal, simdilik dedilerde bilemedm, ka din dogum Dr. Kalsa hic vermeyecek daha arada kaldm, 11 indeki muaene de belli olacak, hayirli olsun hakkimizdela hepimizin❤

Hayırlı olsun,Histeroskopiyi kim yapmıştı,hamile kalmanıza engel olan bişey çıkmış mıydı

Hayırlı olsun,Histeroskopiyi kim yapmıştı,hamile kalmanıza engel olan bişey çıkmış mıydı
Teşekkür ederim çok sağ olun daha önce 2 kez doğal yolla gebe kalmıştım ama ikisini fe kaybedip kürtaj olmuştum. Sonra ne normal yolla gebe kalabildim ne de çatlatma ve aşılama tedevileriyle. Murat ve Kemal hoca rahmimde perde olduğunu ve rahmimin hafif kalp şeklinde olduğunu ve histeroskopi ile düzeltilmesi gerektiğini söylediler. Takipli doktorum kemal hocaydı. Opu ve histeroskopi işlemini Hande hoca yaptı.

Bende dün artık tüp bebek merkezimdeki son kontrolümdü. Kendime bir kadın doğumcu seçip onda devam edeceğim kontroller. 10-15 gün sonra git bir daha dedi tüp bebek doktorum hala progestan iğne hariç tüp bebek ilaçlarıma devam ediyorum 10-11. Haftaya kadar devam dedi. Ama vitaminlerime veya başka bir şeye bakışmadı herhangi bir kan testi vermedim. 10-15 gün sonra gittiğim kadın doğumcu alır büyük ihtimalle artık kanı ama geç mi olur. Daha erken devlete gidip vermeli miyim sizce ? Şuan vitamin olarak sadece folbiol kullanıyorum. (Ek olarak oksapar, Estrofem, duphaston, coraspin, progestan)

Canim bende 7. Haftada gittim sıra bulamam diye devlet hastanesinin içindeki aile hekimliğine gittim anlattım 9 Aralık icjn gün buldum yapilmasi gereken birşey var mı diye aaa geç kalmışsınız dedi kadın doğumu aradı kan ve idrar istedi toplam 60 panele bakildi bakteri çıktı yazmıştım bide Demir düşük çıktı bakteriye kadın doğumu arayarak antibiyotik verdi demir içinde az kalmış kontrol gününe kadın doğum değerlendirsin istek yapılamayan bir kaç test daha alınması lazm dedi onu da 9 Aralık da öğrenmiş olacağım aslında bizim geç değildir çünkü zaten kese ve kalp atışı duymamız 7. Haftayı buluyor ek vitaminde gerek görülmedi bakıldı yoksa onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…