Ikisini de kullandim ikisini de bugun kestiler canimMerhaba..Canını sıkma..ikinci keseyi görmüş rabbim rızkı varsa eğer o da güzel ilerlerbeni haftaya Perşembeye çağırdı ikinci kese için bekliycem mecbur.sen kan sulandirici iğne hiç kullanmadin mi coraspin mi kullanıyordun ..ben transfer olduğum günden beri kan sulandiriciyi da progestan dex i iğne olarak kullaniyorum da
İnşaallah herşey yoluna girer ..Kızlar benimki ikiz çıktı kese randevusunda. Ama sonrasında kanama geçirdim kanama alanı oluşmuş doktor tuvalet hariç yataktasın dedi bakalım dua edip bekliyorum
Allah razi olsun insallah canim❤Merhaba..Canını sıkma..ikinci keseyi görmüş rabbim rızkı varsa eğer o da güzel ilerlerbeni haftaya Perşembeye çağırdı ikinci kese için bekliycem mecbur.sen kan sulandirici iğne hiç kullanmadin mi coraspin mi kullanıyordun ..ben transfer olduğum günden beri kan sulandiriciyi da progestan dex i iğne olarak kullaniyorum da
Anladım güzel ilerlemeler olsun inşallahIkisini de kullandim ikisini de bugun kestiler canim
Dr. Sor canim benim olmadi oglumda, bunlar ikiz ya bilemedm olursa haber et dedi bugunKızlar kese gördükten sonra kahverengi lekelenme yaşayanlar oldu mu..benim dün ve bugün açık kahve lekenmelerim oluyor.Arastirdim.progestan yapabiliyormus bu dönemde de normalmis ama insanı korkutuyor böyle olunca..
Merhaba canlar Dr. Gittim ozele karnimda kan sulandiri ci igne cok kotuydu, devlet muaenesi ne daha cok vardi icim rahat Etsy diye, bebekler iki kese iki Kal atisi icin erken, bebekler den biri kese ve gelisimizayif tutunamaya bilir dedi, birde coraspin kaynakli kanama var icim de, canim baya skildi
Kızlar kese gördükten sonra kahverengi lekelenme yaşayanlar oldu mu..benim dün ve bugün açık kahve lekenmelerim oluyor.Arastirdim.progestan yapabiliyormus bu dönemde de normalmis ama insanı korkutuyor böyle olunca..
Senin kese durumlari nasil,Aynı durumdaymışız bana kan sulandırıcıları bıraktırdılar. Benm içerdeki kanama dışarıda da oldu ama yüreğime indi ama iyiler şu an dikkat ediceksin dediler. Kan sulandırıcılar 14 gün yok endol ve progesteron kalçadan iğne geldi yataktan da kalkmıyorım bende de 2 kese var. Ama tutamadım kendimi yine çok okudumolabiliyormuş bazı insanlarda dikkat edeceğiz bakalım
Senin kese durumlari nasil,
Regl oldunuz mu tarlusaldan sonraBen Lucrin letresan tarlusal kullanıyorum daha estrofeme adetle geçeceğim ovitrelle protokolümde var mı bilmiyorum ama bugün 3. Gün saçma sapan ağrılar başladı bunlara bağladım ama belki de bağımsızdır…
Benim Dr da kanama gorunce baya inceledi, insallah saglikla ilerler gebeligimiz❤Valla bana keselerle ilgili bir yorum yapmadılar kanama alanını görünce birbirlerine bakakaldılar keselere pek odaklanmadılar umutsuzlanmak istemiyorum ama kanama alanında yüzleri çok düştü. 2 hafta sonra kontrole gel dediler. İki kese boyut olarak aynıydı ikisi de 7 mmdi ikisi de tutmuş dediler sadece
Doktora yazdim görmüş cevap vermiş sağolsun..Benim de kan sulandiriciyi bir hafta keselim dedi.. progestani göbekten yapanini kullanıyordum . Hoca progestan 50mg kalçadan olanı 5 gün kullanalim demis ...Kötü bişey olsa derdi çağırirdi herhalde dedim ..güzel ama zor bir süreç inşallah güzel olur herşeyDr. Sor canim benim olmadi oglumda, bunlar ikiz ya bilemedm olursa haber et dedi bugun
Valla Ben vajina progestan kullaniyorum gun de 3 defa 2 ser, birde kabadan bir gun yap bir gun yapma dedi igne devam, kan sulandiri ci coraspin iptal, simdilik dedilerde bilemedm, ka din dogum Dr. Kalsa hic vermeyecek daha arada kaldm, 11 indeki muaene de belli olacak, hayirli olsun hakkimizdela hepimizin❤Doktora yazdim görmüş cevap vermiş sağolsun..Benim de kan sulandiriciyi bir hafta keselim dedi.. progestani göbekten yapanini kullanıyordum . Hoca progestan 50mg kalçadan olanı 5 gün kullanalim demis ...Kötü bişey olsa derdi çağırirdi herhalde dedim ..güzel ama zor bir süreç inşallah güzel olur herşey
Evet oldum ve normal regl oldum çoğu insan lekelenme şeklinde geçti demişRegl oldunuz mu tarlusaldan sonra
Anladım pıhtılı mıydı peki ?Evet oldum ve normal regl oldum çoğu insan lekelenme şeklinde geçti demiş
Hayırlı olsun,Histeroskopiyi kim yapmıştı,hamile kalmanıza engel olan bişey çıkmış mıydıEylülde opu ve histeroskopi oldum.Ben de kasım ayında transfer olacaktım. Rahim dinlendirmede hamile kaldım 7 haftalık hamileyim şimdiSizin de gözünüz aydın Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim çok sağ olunHayırlı olsun,Histeroskopiyi kim yapmıştı,hamile kalmanıza engel olan bişey çıkmış mıydı
Bende dün artık tüp bebek merkezimdeki son kontrolümdü. Kendime bir kadın doğumcu seçip onda devam edeceğim kontroller. 10-15 gün sonra git bir daha dedi tüp bebek doktorum hala progestan iğne hariç tüp bebek ilaçlarıma devam ediyorum 10-11. Haftaya kadar devam dedi. Ama vitaminlerime veya başka bir şeye bakışmadı herhangi bir kan testi vermedim. 10-15 gün sonra gittiğim kadın doğumcu alır büyük ihtimalle artık kanı ama geç mi olur. Daha erken devlete gidip vermeli miyim sizce ? Şuan vitamin olarak sadece folbiol kullanıyorum. (Ek olarak oksapar, Estrofem, duphaston, coraspin, progestan)Kizlar bugün devlete gittim rutin bir sürü kan idrar testleri yaptırdılar herşey güzel çıktı Demir düşük dedi takviye başlıyorz dedi bide bakteri çok yoğun çıktı antibiyotik başlandı böyle bir durum yaşayan var mı fitil kullanıyorum ondan olabilirmi dedim olabilir dedi aslında elimi her zaman yıkayıp yapıyorum fitilide
Canim bende 7. Haftada gittim sıra bulamam diye devlet hastanesinin içindeki aile hekimliğine gittim anlattım 9 Aralık icjn gün buldum yapilmasi gereken birşey var mı diye aaa geç kalmışsınız dedi kadın doğumu aradı kan ve idrar istedi toplam 60 panele bakildi bakteri çıktı yazmıştım bide Demir düşük çıktı bakteriye kadın doğumu arayarak antibiyotik verdi demir içinde az kalmış kontrol gününe kadın doğum değerlendirsin istek yapılamayan bir kaç test daha alınması lazm dedi onu da 9 Aralık da öğrenmiş olacağım aslında bizim geç değildir çünkü zaten kese ve kalp atışı duymamız 7. Haftayı buluyor ek vitaminde gerek görülmedi bakıldı yoksa onlaraBende dün artık tüp bebek merkezimdeki son kontrolümdü. Kendime bir kadın doğumcu seçip onda devam edeceğim kontroller. 10-15 gün sonra git bir daha dedi tüp bebek doktorum hala progestan iğne hariç tüp bebek ilaçlarıma devam ediyorum 10-11. Haftaya kadar devam dedi. Ama vitaminlerime veya başka bir şeye bakışmadı herhangi bir kan testi vermedim. 10-15 gün sonra gittiğim kadın doğumcu alır büyük ihtimalle artık kanı ama geç mi olur. Daha erken devlete gidip vermeli miyim sizce ? Şuan vitamin olarak sadece folbiol kullanıyorum. (Ek olarak oksapar, Estrofem, duphaston, coraspin, progestan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?