Bende kahveyi aşırı çok seviyorum transferden önce kestim içmeyi şuan 7+5 im canım çok istiyor akşamları kayınpederime yapıyorum kokusunu içime çekiyorumGünde bir bardak kahve 2 çay bardağı açık çay içebileceğimi söyledi doktorum. Ama kahve bağımlısı olan benim canım hiç kahve çekmediğinden içmiyorum
Benim arkadaşıma da doktoru günde bir bardak içebilirsin demişti. Acı çektirmeyin bence kendinizeBende kahveyi aşırı çok seviyorum transferden önce kestim içmeyi şuan 7+5 im canım çok istiyor akşamları kayınpederime yapıyorum kokusunu içime çekiyorum
Banada 3 sn ye dinletti şimdi çok dinlenmez dedi kapattı canımHafif duydum, Dr. Gayet saglikli iyiler define ustelemedim
1 Bardak içebilirsin dedi banada yarım bardak içiyorum canım kendimi kısarsam iyice canım çeker digeBende kahveyi aşırı çok seviyorum transferden önce kestim içmeyi şuan 7+5 im canım çok istiyor akşamları kayınpederime yapıyorum kokusunu içime çekiyorum
Yok değildi Opu sonrası daha pıhtılıydıAnladım pıhtılı mıydı peki ?
Anladım teşekkür ederim cevap içinYok değildi Opu sonrası daha pıhtılıydı
Benim geçen salı işte bir keseyi görmüştü ikinci olabilir de olmayabilir de demisti bu Perşembe günü gideceğim ben bakalım kalp atışı duyar miyiz ikinci keseyi görür muyuz yoksa tek mi çok karışıgim şu ansize ne zaman randevu verdi acaba
Çok şükürBende bugün gittim canım 6+5 haftalık dedi kalp atışını duyduk şükür sanada şükürler olsun
Teşekkürler hayatım ❤Çok şükürSenin adina çok sevindim Senin transfer günün 10 Kasım miydi birde 3. Gün muydu 5 miydi ?
Anladım benimde o zaman bugün 6+1 gittiğimde 6+5 olacak inşallah kalp atışini duyarız seninkisi gibiTeşekkürler hayatım ❤
10 kasımdı canım 5. Gün embriyosuydu
Ay siz yazınca bende gittim aldım şimdi içiyorum Allah razı olsunBen doktora sormadım ama kafeinsiz kahve içiyorum
Afiyet şifa olsun bende şimdi almaya gidicemAy siz yazınca bende gittim aldım şimdi içiyorum Allah razı olsun
Size de afiyet olsunAfiyet şifa olsun bende şimdi almaya gidicem
Güzel artışlarınız olsun inşallahKızlar dün kan verdim bugün sonucu çıktı 219.6 çıktıyarın tekrar kan vereceğim dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Bende 6+5 de duydum kalp atısı 3 sn ye dinletti yeter bu kadar fazla olmaz dedi demekki bundan mı ya cok sasırdım suan bildiği vardır demiştim o zamanda amaDevlette kontrol merak edenler olur belki ben sormuştum burda bugün gittim karından görüntüleyemedi rahatsız olmazsanız alttan bakaym ded olur dedim alttan net gördük kalp atışı az dinletti organ gelişimi başlamış ısı gitmesin bebeklere zararı olmasin dedi tam net 8 haftaliklar bugün ve hala devlette gözükmüyor karından ultrasonla
Bende 6+5 de duydum kalp atısı 3 sn ye dinletti yeter bu kadar fazla olmaz dedi demekki bundan mı ya cok sasırdım suan bildiği vardır demiştim o zamanda ama
Modunuzu düşürmeyin kan testi daha sağlıklı olacaktır.T+9 da dayanamayıp idrar testi yaptım ama silik çizgi bile yoktu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?