Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Günde bir bardak kahve 2 çay bardağı açık çay içebileceğimi söyledi doktorum. Ama kahve bağımlısı olan benim canım hiç kahve çekmediğinden içmiyorum
Bende kahveyi aşırı çok seviyorum transferden önce kestim içmeyi şuan 7+5 im canım çok istiyor akşamları kayınpederime yapıyorum kokusunu içime çekiyorum

Bende kahveyi aşırı çok seviyorum transferden önce kestim içmeyi şuan 7+5 im canım çok istiyor akşamları kayınpederime yapıyorum kokusunu içime çekiyorum
Benim arkadaşıma da doktoru günde bir bardak içebilirsin demişti. Acı çektirmeyin bence kendinize veya kafeinsiz kahve de seçenek tabi

size ne zaman randevu verdi acaba
Benim geçen salı işte bir keseyi görmüştü ikinci olabilir de olmayabilir de demisti bu Perşembe günü gideceğim ben bakalım kalp atışı duyar miyiz ikinci keseyi görür muyuz yoksa tek mi çok karışıgim şu an hayırlısı olsun

Devlette kontrol merak edenler olur belki ben sormuştum burda bugün gittim karından görüntüleyemedi rahatsız olmazsanız alttan bakaym ded olur dedim alttan net gördük kalp atışı az dinletti organ gelişimi başlamış ısı gitmesin bebeklere zararı olmasin dedi tam net 8 haftaliklar bugün ve hala devlette gözükmüyor karından ultrasonla

Bende 6+5 de duydum kalp atısı 3 sn ye dinletti yeter bu kadar fazla olmaz dedi demekki bundan mı ya cok sasırdım suan bildiği vardır demiştim o zamanda ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…