Anladım canım sağol, o zaman ben kontrol günümü bekleyeyim sanada çok geçmiş olsunCanim bende 7. Haftada gittim sıra bulamam diye devlet hastanesinin içindeki aile hekimliğine gittim anlattım 9 Aralık icjn gün buldum yapilmasi gereken birşey var mı diye aaa geç kalmışsınız dedi kadın doğumu aradı kan ve idrar istedi toplam 60 panele bakildi bakteri çıktı yazmıştım bide Demir düşük çıktı bakteriye kadın doğumu arayarak antibiyotik verdi demir içinde az kalmış kontrol gününe kadın doğum değerlendirsin istek yapılamayan bir kaç test daha alınması lazm dedi onu da 9 Aralık da öğrenmiş olacağım aslında bizim geç değildir çünkü zaten kese ve kalp atışı duymamız 7. Haftayı buluyor ek vitaminde gerek görülmedi bakıldı yoksa onlara
Teşekkür ediyorumAnladım canım sağol, o zaman ben kontrol günümü bekleyeyim sanada çok geçmiş olsun
Bnce kan ver daha iyi, hayirli olsun❤Kızlar selam bugün trasferimin 9. Günü erken gebelik testi yaptım doğrumudur tekrar başka bi test alıp yapsammı
Her gebelik ayni olacak diye bsey yok, kafani bulandirma, bnde hic yerlesme kanamasi olmadi, hayirli haber lerle gel insallahKızlar 28 Kasım'da dondurulmuş çift embriyo transferi yapıldı bugün t+9. Günümdeyim pazartesi günü erken gebelik testi yapacağım Çarşamba günü kan tahlili günüm daha önce pozitif sonuç aldığım da yerleşme kanaması gelmişti bu sefer böyle bir şey yaşamadım acaba ikisi de mi tutmadı diyorum arada şeffaf akıntı geliyor
Bay koyu çıkmış, bence var gibi kan doğrular tabii ki hayırlı olsun İnşaAllah vardırKızlar selam bugün trasferimin 9. Günü erken gebelik testi yaptım doğrumudur tekrar başka bi test alıp yapsammı
Bende yerleşme kanaması veya aman aman bir belirti olmadıKızlar 28 Kasım'da dondurulmuş çift embriyo transferi yapıldı bugün t+9. Günümdeyim pazartesi günü erken gebelik testi yapacağım Çarşamba günü kan tahlili günüm daha önce pozitif sonuç aldığım da yerleşme kanaması gelmişti bu sefer böyle bir şey yaşamadım acaba ikisi de mi tutmadı diyorum arada şeffaf akıntı geliyor
İnşallahBay koyu çıkmış, bence var gibi kan doğrular tabii ki hayırlı olsun İnşaAllah vardır
Çok sevindim ..Kalp atışlarini da duydun muKizlar selam Bugun devlet hastane sine gittim ikizler saglikli biri 6 biri 7 haftalik dedi Boyle olmadi normal dedi bakalim 1 aysonta randevu
Hayırlı olsun sağlıkla İnşaAllahKizlar selam Bugun devlet hastane sine gittim ikizler saglikli biri 6 biri 7 haftalik dedi Boyle olmadi normal dedi bakalim 1 aysonta randevu
Bende bugün gittim canım 6+5 haftalık dedi kalp atışını duyduk şükür sanada şükürler olsunKizlar selam Bugun devlet hastane sine gittim ikizler saglikli biri 6 biri 7 haftalik dedi Boyle olmadi normal dedi bakalim 1 aysonta randevu
size ne zaman randevu verdi acabaÇok sevindim ..Kalp atışlarini da duydun mu
Hafif duydum, Dr. Gayet saglikli iyiler define ustelemedimÇok sevindim ..Kalp atışlarini da duydun mu
Sagol canim Allah raziolsunHayırlı olsun sağlıkla İnşaAllah
Masallah canim cok sukur cok sevindmBende bugün gittim canım 6+5 haftalık dedi kalp atışını duyduk şükür sanada şükürler olsun
Ben doktora sormadım ama kafeinsiz kahve içiyorumTransferi pozitif olan arkadaşlarım, kahve içiyor musunuz ? İçiyorsanız günde ne kadar doktorunuz bir kısıt koydu mu?
Günde bir bardak kahve 2 çay bardağı açık çay içebileceğimi söyledi doktorum. Ama kahve bağımlısı olan benim canım hiç kahve çekmediğinden içmiyorumTransferi pozitif olan arkadaşlarım, kahve içiyor musunuz ? İçiyorsanız günde ne kadar doktorunuz bir kısıt koydu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?