Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Anladım canım sağol, o zaman ben kontrol günümü bekleyeyim sanada çok geçmiş olsun

Kızlar 28 Kasım'da dondurulmuş çift embriyo transferi yapıldı bugün t+9. Günümdeyim pazartesi günü erken gebelik testi yapacağım Çarşamba günü kan tahlili günüm daha önce pozitif sonuç aldığım da yerleşme kanaması gelmişti bu sefer böyle bir şey yaşamadım acaba ikisi de mi tutmadı diyorum arada şeffaf akıntı geliyor

Her gebelik ayni olacak diye bsey yok, kafani bulandirma, bnde hic yerlesme kanamasi olmadi, hayirli haber lerle gel insallah

Bende yerleşme kanaması veya aman aman bir belirti olmadı

Transferi pozitif olan arkadaşlarım, kahve içiyor musunuz ? İçiyorsanız günde ne kadar doktorunuz bir kısıt koydu mu?

Transferi pozitif olan arkadaşlarım, kahve içiyor musunuz ? İçiyorsanız günde ne kadar doktorunuz bir kısıt koydu mu?
Günde bir bardak kahve 2 çay bardağı açık çay içebileceğimi söyledi doktorum. Ama kahve bağımlısı olan benim canım hiç kahve çekmediğinden içmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…