Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kızlar dün kan verdim bugün sonucu çıktı 219.6 çıktı yarın tekrar kan vereceğim dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Kızlar çok şükür değerim artmış haftaya cuma günü kese ve kalp atışı için çağırdılar şimdi de onun stresi var

Benimde cuma devlette kontrolüm var karından gözükmedi mi kalp atışı? Bende bugün tam 8 haftalık oldum. Bizim devlet hastanesindede 3 kişiyi birden alıyorlar odaya alttan muayeneye hiç hazır değilim

Benimde cuma devlette kontrolüm var karından gözükmedi mi kalp atışı? Bende bugün tam 8 haftalık oldum. Bizim devlet hastanesindede 3 kişiyi birden alıyorlar odaya alttan muayeneye hiç hazır değilim
Yok canm karindan gozukmediki kalp atışı duydum siyah karartı gördüm dedi ki ikiz benim birini zor buldu orda sonra alttan ben bakabilirsiniz dedim orda net gördük kalp atışlarıda netti

Bel ağrısını benimde ilk başlarda kısa süreli oldu ayrılacak gibi oluyordu belim. Şimdi aşırı uyku var bende de öğleden sonra özellikle hiçbir iş yapamıyorum hemen yoruluyorum uyuyorum
Yorgunlukn uyku ayni, asiri istahsizlik var, nasil gelisecekler diye dusunuyorm hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…