Ben de herşey yolunda giderse Kasım ilk haftası transferim olacak. Benim de yaşım 42. bu üçüncü transferim olacak bu tedavim de daha önceleri bir dünya denelerim var onları artık saymıyorum.Bu sefer kavuşalım bebeklerimize Allah'ın izniyleBende kasımın ilk haftası transfer olacağım inşallah3. Denemem olacak daha önce dogal yolla hamile kaldım ama gelişim durdu morfoloji sorunu vardı yaş 41 embriyolar da sağlıklı olmuyor çoğunlukla. Kürtaj histeroskopi falan derken pgt sonucunu bekledim iki ay önce pgt olmadan transfer yapıldı tutunmadı şimdi bi tane 6. Gün pgt Li 5ba embriyo transferi olacak inşallah tutunur dua edelim birbirimize Şişli memorialde tedavi görüyorum doktorum gönül hanımdı yarın randevum lale hanıma verdiler
Eşim ameliyat oldu dğzelme olmadı tüp bebeğe geçtik transfer bekliyorum ben deMerhaba benim eşim de de varikosel var ameliyat yerine tüp bebeği tercih ettik. Tutma şansı nedir birşey dedi mi doktorunuz ? Sayı 12 milyon morfoloji 4 ileri hız %13 toplam hareketlilik %40 eşimin yaşı 32 korkuyorum olumsuz olur diye
Sonucu aldığımda görüştüm sorun yok dediler ne yapcm bilmiyorum kafam çok karıştıBenim de bildiğim heterezigot olunca kan sulandırıcı kullandırıyorlar. Genetik doktoruyla görüştünüz mü bu konuyu
Çok teşekkür ederim canım şu an hastaneye gidiyorum söylücemBenim de aynı pıhtılaşma testim bu şekilde. Bana transferim de ve hamilelikte kan sulandırıcı vermişlerdi. Hematoloji doktoru heterozigot olduğu için yalnızca iğne kullanarak tek doz gebelikte yeterli olacaktır hatta ilk 3 ay sonrası kesilebilir de çünkü yeni calismalarimiz da heterozigot olmasının sorun yaratmadığı kanısı var dedi. Ama tüp bebekte kullandığımız hormonlarda kan pıhtılaşmasına sebep olabildiği için mutlaka tedbir amaçlı veriliyor. Ben şuan rahim kalinlastirma aşamasındayım coraspin kullanıyorum nasip olursa transfer sonrası clexan da eklenecek. Doktoruna söyle bazen atlayabiliyorlar ya da heterozigot olduğu için önemsemiyor da olabilirler. Bana genetik doktoru özellikle PAI -1 (4G-5G) heterozigot olmasının düşük sebebi olabileceğini söyledi ama monozigot olmadığı için daha hafif doz yeterli gelecektir dedi.digeri daha ağır oluyormuş
Allah’ım nasip etsin hepimize dua edicmBen de herşey yolunda giderse Kasım ilk haftası transferim olacak. Benim de yaşım 42. bu üçüncü transferim olacak bu tedavim de daha önceleri bir dünya denelerim var onları artık saymıyorum.Bu sefer kavuşalım bebeklerimize Allah'ın izniyle
İnşallah olumlu olurEşim ameliyat oldu dğzelme olmadı tüp bebeğe geçtik transfer bekliyorum ben de
Bir şey demiyorlar maalesef ama ameliyat yapmadılar ısrarla bizim sayımız sizinkinin yarısı bile değil o derece. Bizim kaliteli oluştular ama transfer olmadım pgt ye göndermedim şimdi onun pişmanlığını iliklerime kadar yaşıyorum. Embriyolar oluştu mu ilerledi mi?Merhaba benim eşim de de varikosel var ameliyat yerine tüp bebeği tercih ettik. Tutma şansı nedir birşey dedi mi doktorunuz ? Sayı 12 milyon morfoloji 4 ileri hız %13 toplam hareketlilik %40 eşimin yaşı 32 korkuyorum olumsuz olur diye
Benim eşimin 4. Derece çok yüksek maalesef ameliyattan önce tüp bebegi tercih ettik ameliyat olup sonucu degişmeyen çok kişi var maalesef kesin çözüm degil yaniBir şey demiyorlar maalesef ama ameliyat yapmadılar ısrarla bizim sayımız sizinkinin yarısı bile değil o derece. Bizim kaliteli oluştular ama transfer olmadım pgt ye göndermedim şimdi onun pişmanlığını iliklerime kadar yaşıyorum. Embriyolar oluştu mu ilerledi mi?
Evet canım değil dediğin gibi hem zaman kaybı hem de kesin sonuç olarak görmediler. Sadece şunun cevabını alamıyorum hiç.Benim eşimin 4. Derece çok yüksek maalesef ameliyattan önce tüp bebegi tercih ettik ameliyat olup sonucu degişmeyen çok kişi var maalesef kesin çözüm degil yani
Buna var diyende duydum yok diyende açıkcası ama şöyle düşünelim erkek kaynaklı inferlitede pozitif sonuç alınamıyor diye bir şey yok sebepsiz inferlitede çok fazla mevcut olacaksa bir sebep olmayacaksa yine bir sebep yeterli oluyor emin olun ayrıca embriyolar rahim ortamında da kendini geliştirebiliyor laboratuvarda ilerlememesi rahimde ilerlemediği anlamına gelmiyorEvet canım değil dediğin gibi hem zaman kaybı hem de kesin sonuç olarak görmediler. Sadece şunun cevabını alamıyorum hiç.
Embriyo oluşurken tamam çok güzel ilerlemesi hiç erkek faktörü yok gibi çok şükür ama erkek faktörü transferden sonra devreye girer mi? Bilemiyorum..
Estrofem ve corasprin verildi ama transfer sonrası bi şeye gerek yok bunlarla kan sulandırıcı iğne verilmez dedi inşallah hamile kalır kalmaz ben iyi bir perinatalog gitmem gerekiyor sanırımBenim de aynı pıhtılaşma testim bu şekilde. Bana transferim de ve hamilelikte kan sulandırıcı vermişlerdi. Hematoloji doktoru heterozigot olduğu için yalnızca iğne kullanarak tek doz gebelikte yeterli olacaktır hatta ilk 3 ay sonrası kesilebilir de çünkü yeni calismalarimiz da heterozigot olmasının sorun yaratmadığı kanısı var dedi. Ama tüp bebekte kullandığımız hormonlarda kan pıhtılaşmasına sebep olabildiği için mutlaka tedbir amaçlı veriliyor. Ben şuan rahim kalinlastirma aşamasındayım coraspin kullanıyorum nasip olursa transfer sonrası clexan da eklenecek. Doktoruna söyle bazen atlayabiliyorlar ya da heterozigot olduğu için önemsemiyor da olabilirler. Bana genetik doktoru özellikle PAI -1 (4G-5G) heterozigot olmasının düşük sebebi olabileceğini söyledi ama monozigot olmadığı için daha hafif doz yeterli gelecektir dedi.digeri daha ağır oluyormuş
Estrofem ve corasprin verildi ama transfer sonrası bi şeye gerek yok bunlarla kan sulandırıcı iğne verilmez dedi inşallah hamile kalır kalmaz ben iyi bir perinatalog gitmem gerekiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?