Ah canım ya Allah'ım yardımcın olsun tez vakit sağlıkla yüzünü güldürsün. Ben de aynı durumdayim seninle sadece benim yaşım senden fazla. Neredeyse benzer şeyleri yaşamışız bu zamana kadar zaten onu da yapalım bunu da yapalım ile geçti zamanımın coguda inan ben de sen gibi artık güvenemiyorum kimseye. Ben kendim romatoloji doktoruna gittim bağışıklık yönünden onlara yorumlattim bu düştüklerimden tüp bebek tedavimden bahsettim yorumlattim hemotolojiye gittim oda bir sürü ayrıca testler baktı yorumladi. Dedi ki heterozigotta kan sulandırıcı bile gerek olmadığı bir soruna yol açmadığı ortaya çıktı yapılan çalışmalarla. Yani yastan dolayıdır diyorlar ama ben hep 42 yaşında değildim 30 yaşımda da düşük yaşadım 32 yaşımda da kimyasal yaşadım bu yaşımda da o acıyı biliyorum Allah'ım bir daha yaşatmasın bize de hiç kimseye de sağlıklı hamilelikle kucağımıza afiyetle almayı nasip etsin. Benim yapışıklık rahim girisin az üst tarafı demişlerdi. Histereskopi ameliyatı oldum işe yaramadı dediler kaç kez balon jel spiral öyle zordu kibende 12 yıllık evliyim 36 yaşındayım benimde sürecim 10 yıldır devam ediyor 2 aşılama 2 tüp bebek tedavim negatif oldu tedavilerden sonra 10 kere hamilelik yaşadım ilki 9 haftada kalbi durdu diğerleri 2 dış gebelik 7 kimyasal tekrar tüp bebeğe başlayacağız şişli memorialde genetik taramalı yaptırcağız wes genetik testimde guluten hassasiyeti ,mthfrler heterazigot,faktör 5 kanama eğilimi hlb 52 pozitif çıktı ayrıca kır testi yaptırdım onu ama ankarada ön görüşmeye gittiğim doktor istemişti şişli memorialle görüşmeye gittiğimde bu test istenmedi benden sadece tekrar rahim filmi istendi ve kayıplarımın embriyoya bağlı olabileceği söylendi, kır testimde poztitif çıktı ,forumda okumustum genetik taramalı tüp bebek yaptıran biti tutmadığını semra hocanın bağışıklık baskılayacı tedavi uygulayalım dediğini paylaşmış yada size bu tedavi uygulanmış ama doz arttırılmış bu sefer , tekraralayan kayıplarım beni çok yıprattı tekrar bir kayıp daha psikolojim kaldıramıcak gibi geliyor, 3 yıl burda dolğal yolla hamile kalabildiğim için bir prof tarafından yumurta takibi yapıcam rahim kalınlığın nasıl su genetik test bu test derken muayene parası için beni oyaladı bu arada amh düştü doktorlara güvenimi tamamen kaybettim bulunduğum şehirde gitmediğim doktor kalmadı her hamileliğimde doktor doktor dolaştım, tüp bebekte negatifi görüp sizde bu sefer şunu deneyelim gibi bir durumla karşılaşmaktan çok korkuyorum.
sizin yapışıklık tüpdemiydi benimde sağ tüpüm kapalı çıktı
Sonucunuz kaç çıktı paylaşırsanız bakalım?Merhabalar ben cuma günü amh testi verdim ama haftasonu olduğu için doktora gidemedim acaba içinizde bilen var mı değer hakkında
Yumurtalık rezerviniz hakkında bilgi verir bu hormon testi.Merhabalar ben cuma günü amh testi verdim ama haftasonu olduğu için doktora gidemedim acaba içinizde bilen var mı değer hakkında
Ben pcosluyum benim de 9 du. Yani folikül sayınız yüksek. Prolaktininiz üst sınırda bu da pcoslularda görülen bir şey. Muhtemelen doktorunuz dostinex başlatacaktır.Değer normal diyor internette yüksek gözüküyorda
Canım amh 6 üzeri pcos işareti demişti doktorum. Ama doktorun ona göre tedavini düzenler stres yapmaDeğer normal diyor internette yüksek gözüküyorda
Çok üzüldüm gerçektenBende Mart'ta transfer olmuştum 5AA embriyo ama 12 . haftada düşük yaptım.. Perşembe günü ikinci transferim yapıldı 4AA benimde doktorum genetiği önermedi .. Bebeğin tutması değil 9 ay boyunca ilerlemesi önemli ilk tuttuğunda çok sevinmiştim ama elimden kayıp gitti bu sefer nasıl olacak bilmiyorum banada dua edin lütfen
O ilaç nedir gebelik şansımımı yükseltiyor çünkü uzun süredir deniyoruzda olmadı doktora yeni gitmeye başladımBen pcosluyum benim de 9 du. Yani folikül sayınız yüksek. Prolaktininiz üst sınırda bu da pcoslularda görülen bir şey. Muhtemelen doktorunuz dostinex başlatacaktır.
Prolaktini düşürmek için kullanılan bir tablet. 1 ay içinde düşüyor genelde. Değeriniz Korkulacak gibi değil merak etmeyinO ilaç nedir gebelik şansımımı yükseltiyor çünkü uzun süredir deniyoruzda olmadı doktora yeni gitmeye başladım
Pkos tüp bebekte avantaj bile olabilir. Benimde amh değerim 14.56 ve doktorum 50 yumurta toplamıştı. En az 35 40 toplar bence sizden.Değer normal diyor internette yüksek gözüküyorda
Kaç embriyonuz oluştu? Benim de 49 folikül aspire edildi. Doktor en az 8 embriyo elde ederiz dedi ama 5 tane oluştu. Ama hiç AA embriyom oluşmadı. Sizinkilerin kalitesi nedir?Pkos tüp bebekte avantaj bile olabilir. Benimde amh değerim 14.56 ve doktorum 50 yumurta toplamıştı. En az 35 40 toplar bence sizden.
42 tanesi dolu çıktı 29 döllendi 22 tane 3. Gune gitti 5. Gun 8 6. Gun 3 tane toplam 11 tane. En iyisi 5ab 5. Gun embriyosuydu. 2 tane 4bb geri kalan hepsi 4bc 5. Gunlerin 6. Günlerde 5bc 6bc seklinde oldu. Benimde hic aa kalite embriyom olmadi ama aa kalite olmasına saglikli oldugu anlamina gelmez. Önemli olan genetiginin iyi olması. Cok iyi kalitede olması kesin tutcak anlamina gelmiyor.Kaç embriyonuz oluştu? Benim de 49 folikül aspire edildi. Doktor en az 8 embriyo elde ederiz dedi ama 5 tane oluştu. Ama hiç AA embriyom oluşmadı. Sizinkilerin kalitesi nedir?
Merhaba. Benim de sağda bir folikül gelişti 18 mm olunca çatlatma iğnesi verildi iğneden 2 gün sonra progestan fitile başladım. her doktorun protokolü farklıdır tabii ama doktorunuzla görüşmenizde fayda var.Merhaba kızlar embryo transfer aşamasındayken solda 17 mm yumurta büyüdü. Bu durumu yaşayan varmı. Bugün progrsterona başladım ama dr ile görüşemedim henüz. Yumurtası büyümeye devam eden oldumu
Geçmiş olsun canım kalçadan olanı mi kullanıyorsun iğne öyle ise o iğne yağlı olduğu için ağrı yapıyor. Ben de şuan kalçadan vurulan şekli kullanıyorum daha önce ki tedavilerim de hep göbekten ve fitil olarak kullanmıştım bu kez kalçadan olarak verildi. Hepimizin şifa olsun bebeklerimiz bize sımsıkı tutunsunBen fitil değil iğne yapıyorum fitil neden vermedi acaba iğne çok ağrılı ucu kalın çok zor :/ dr pzt gitcem
Selam ben 3 Kasım’da transfer olacağım. Evim hastaneye biraz uzak transfer olduğum gün merkeze yakın bir otelde mi kalsam diye düşünüyorum siz nasıl yapacaksınız? Transfer sonrası yolculuk yapmak sıkıntı olur mu
[/QUOTE
Ne kadar uzaklıkta 2 saatlik yol için olur veriliyor. Kendi araciniz var ise dinlene dinlene bir saatte bir durup bir kaç adım atarak kan akışı olması için izin veriyorlar bana öyle demişlerdi yani. Ama içinde acaba olacak kafana takilacaksa otel de kal kafanda soru işareti olmasına müsaade etme sonra bunlar insana yük oluyor. Ben de 5 Kasım da transfer olacağım İstanbul dışında oturuyorum bir gece kalıp öyle dönmeyi düşünüyorum. Allah'ım hepimize pozitif sonuç almayı bebeklerimizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?